Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a Smok jest SUPER!!!! jak wzięłyśmy na dwór maluchy żeby im zdjęcia porobić to Smoczuś od razu troskliwie otoczyła je opieką i pilnowała, żeby nie stała się żadna krzywda, w międzyczasie pchała się do mnie po pieszczotki, a jak kucałam i spod kurtki wyjrzały mi plecy to polizała mnie po nich :loveu::loveu::loveu:i buziaka normalnego też dostałam... zaraz po tym zresztą :lol::evil_lol:

Posted

z lipcowej akcji na jastrzębskie psiaki zostało mi 308 zł... właśnie przelałam je na konto misieek, które dostałam od malawaszka ;) z racji zakazu działania w jastrzębskim schronie i uporządkowania w końcu spraw z naszą tymczasowiczką.... resztę kasiurki przekazuję WAM...wiem że potrzeby u misieek ogromne więc w rozliczeniu na wątku napiszę ogólnie że na psy misieek- wykorzystajcie to, na co potrzeba ;)

namieszałam ale wiecie o co biega :evil_lol::evil_lol:

;)

wątek do jastrzębskich żeby nikt nie miał zaś jakiś ale ;)
http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-z-jastrzebskiego-syfu-sfrustrowane-zaniedbane-glodne-116095/index6.html#post10575846

Posted

Jenyy,tyle tych staruszek szuka domu.:(
Wczoraj dzwoniła do mnie siostra z Krakowa,że zaczepiła ją starsza Pani pytając czy nie chce pieska. Okazało się,że ta Pani przygarnęła dwa lata temu 14 letnią sunie po zmarłym znajomym. Sunia sobie tak przez dwa lata z nią mieszkała,jednak teraz ta Pani ma trafić do szpitala i nie ma kto się ta suńką zaopiekować.:(

Posted

Bardzo proszę o nie rejestrowanie się na miau tylko dlatego aby wziąć udział w ankiecie dla poparcia missieek, nasza prośbą dotyczyła osób, które na miau działają ale na ankietę nie zwróciły uwagi lub się nią na co dzień nie interesują. W innym przypadku zepsujemy to co się udało osiągnąć i będzie to ze szkodą dla tej kandydatki.