Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Noo asiamm coś o tym wie :loveu:

Niespodziewanie muszę jechać dzisiaj do szkoły :shake: wrócę dopiero wieczorem, mała musi zostać z babcią, nie wiem jak sobie z nią poradzi ale siła wyższa :roll:

Posted

[quote name='marysia55']babcie zawsze dają rady :kciuki::kciuki::kciuki:[/quote]

oj nie zawsze :shake:. Jestem za tym by mała pojechała do domu tymczasowego.

Posted

[quote name='luka1']oj nie zawsze :shake:. Jestem za tym by mała pojechała do domu tymczasowego.[/QUOTE]

[B]luka1[/B] ale to chodzi tylko o ten dzisiejszy dzień :evil_lol::evil_lol: bo ziutka musi jechać do szkoły :lol::lol::lol: czytaj cholero dobrze posty :mad::mad::mad: a tak wogóle to dam ci :buzi: na dzień dobry :diabloti:

Posted

[quote name='Agata,Sonia']Zgadza sie Marysia55;)

Jak patrze na moje babcie to odnosze wrazenie,ze maja wiecej krzepy niz ja :olympic:[/QUOTE]

też tak myślę to sa kobitki nie do zdarcia :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/dwie-kasety-vhs-127819/#post11490813[/URL]

A to bazarek otworzony specjalnie dla naszej suni. PS. przytulcie ją ode mnie :calus:No i buziaków nie szczędzić :*:*:*:*:*:*

Posted

[quote name='Koteczek16']Czy ja dobrze widzę??:evil_lol: Ona nie ma jeszcze imienia??

wymyślmy jakieś imionko dla malutkiej...[/quote]

No to ja zapodaję Pchełkę. Małe to, a musi być ruchliwe.:)

Posted

[quote name='ARKA']:razz: przeciez ma imię [B]Gwiazdeczka[/B][/QUOTE]

oczywiście że to jest [B]Gwiazdeczka[/B] i żadne szukanie mi tu innego imienia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wy cioteczki czytać duzo czytać ( postów oczywiście :eviltong::eviltong::eviltong: )

Posted

[quote name='zebrazebra']Gwiazdka już u mnie na tymczasie. Piękna!!! :-o:multi::cool3:[/QUOTE]

[B][SIZE="3"][COLOR="Green"]suuuuuuuuuuper wiadomość... ale sie malutka szybko przemieściła..... a ziutka o tym wie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='marysia55'][B][SIZE=3][COLOR=Green] a ziutka o tym wie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]
Wiem :-( i nawet się z nią nie pożegnałam :shake: dopiero dojechałam do domu...Marcin zawiózł Gwiazdeczkę do zebry i dopiero po mnie przyjechał...:roll: był dzisiaj z Gwiazdeczką u weta, dostała środek na odpchlenie i proszki na odrobaczenie.
Zebra...dziękuje, że mi pomogłaś, dziękuje za zaoferowanie DT dla naszej Gwiazdeczki, wiem, że jesteś w niej zakochana :loveu: ja też się zakochałam ...i tęsknie za nią, już nie słyszę tak jak wczoraj o tej godzinie stukania jej ogonka o podłogę z radości kiedy do niej mówiłam...
Pisz nam proszę jak się miewa i wszystko co można o małej napisać!!!