Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kinga-kinia napisał(a):
a to wszystko dzięki Ziutce która ją znalazła ...ciotka ty za takie dobre serce już masz niebo gwarantowane ;)

Nie...nie...nie...- to wszystko dzięki nam wszystkim...tutaj na wątku...każdy robi to co może i na ile może i wspólnymi siłami jakoś dajemy radę :lol:

Posted

Ziutka ja mam córeczkę z wada kręgosłupa i nie mogę dać wam większej sumy na psiaki ale mogę dać gwarantowane 10zł co miesiąc bo tego nie odczuję ..po 10-tym każdego miesiąca będę wam przysyłać ..

Posted

kinga-kinia napisał(a):
Ziutka ja mam córeczkę z wada kręgosłupa i nie mogę dać wam większej sumy na psiaki ale mogę dać gwarantowane 10zł co miesiąc bo tego nie odczuję ..po 10-tym każdego miesiąca będę wam przysyłać ..

Kinia...każdy grosik się liczy i będziemy wdzięczne po stokroć :calus:

Posted

kinga-kinia napisał(a):

Oj, niesamowita z Ciebie Kobieta.

Posted

zebrazebra napisał(a):
Okazuje się, że Gwiazdka może u mnie mieszkać do końca stycznia, ale pomoc finansowa i namiary na wetów będą konieczne.

Zebrazebra, mój bazarek kończy się 5.1.09. Trochę kasy wpadnie :) Nie martw się. Pamiętamy o Gwiazdeczce :)

Posted

elmira napisał(a):
Zebrazebra, mój bazarek kończy się 5.1.09. Trochę kasy wpadnie :) Nie martw się. Pamiętamy o Gwiazdeczce :)

możesz wierzyc elmirze... kasiorki juz się trochę nazbierało :lol::lol::lol:

Posted

Super! Gwiazda jest tak kochana, tak uparta... i - z pełną świadomością użyję tego określenia - charyzmatyczna, że raczej zjem tynk ze ścian, niż pozwolę na jakąkolwiek krzywdę :painting:

Posted

zebrazebra napisał(a):
Super! Gwiazda jest tak kochana, tak uparta... i - z pełną świadomością użyję tego określenia - charyzmatyczna, że raczej zjem tynk ze ścian, niż pozwolę na jakąkolwiek krzywdę :painting:

A co tutaj tak cichutko?
Co u Małej?

Posted

Gwiazdka była dziś znowu na zastrzyku, ma lekki stan zapalny spojówek, dostała krople do oczu. Stan ogólny dobry, była samodzielna koopka, sygnalizuje, że chce siusiać. Dostaje wit. B dla psów. Szkoda, że jest tak zimno...Kolejna wizyta pojutrze, być może jutro będę mieć namiary na weta, który wyprowadził z podobnego stanu sunie mojej znajomej, ale na razie nie znam konkretów.
Gwiazdka to uparty agent - pozorny aniołek, ale jak się na coś uprze, to nie odpuści :cool3: Przeszła prawie całą długość dywanu :loveu:

Posted

zebrazebra napisał(a):

Gwiazdka to uparty agent - pozorny aniołek, ale jak się na coś uprze, to nie odpuści :cool3:

Kochane moje maleństwo :loveu: :eviltong:

zebrazebra napisał(a):
Przeszła prawie całą długość dywanu :loveu:

:multi: :multi: :multi: tylko takich wieści mi trzeba :loveu:

Posted

[quote name='Ziutka']Ojjj dzieje się tam dzieje :cool3: :loveu:

to bardzo aktywny bazarek i dzieją sie tam przeróżne rzeczy; trochę sensacji,troche rozrywki no i romanse witrualne się też rozwijają
zapraszamy

Posted

kinga-kinia napisał(a):
super wieści o gwiazdeczce :) co do bazarku to rzeczywiście polecam dzieje się tam oj dzieje :cool3:

a skąd wiesz :razz::razz::razz: ..... zaglądałaś !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
a skąd wiesz :razz::razz::razz: ..... zaglądałaś !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zaglądała, zagladała:) I bardzo dobrze-im nas więcej, tym lepiej.