kinga-kinia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 super wieści :) wierze że gwiazdeczka wyzdrowieje a to wszystko dzięki Ziutce która ją znalazła ...ciotka ty za takie dobre serce już masz niebo gwarantowane ;) Quote
Ziutka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 kinga-kinia napisał(a): a to wszystko dzięki Ziutce która ją znalazła ...ciotka ty za takie dobre serce już masz niebo gwarantowane ;) Nie...nie...nie...- to wszystko dzięki nam wszystkim...tutaj na wątku...każdy robi to co może i na ile może i wspólnymi siłami jakoś dajemy radę :lol: Quote
kinga-kinia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ziutka ja mam córeczkę z wada kręgosłupa i nie mogę dać wam większej sumy na psiaki ale mogę dać gwarantowane 10zł co miesiąc bo tego nie odczuję ..po 10-tym każdego miesiąca będę wam przysyłać .. Quote
Ziutka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 kinga-kinia napisał(a):Ziutka ja mam córeczkę z wada kręgosłupa i nie mogę dać wam większej sumy na psiaki ale mogę dać gwarantowane 10zł co miesiąc bo tego nie odczuję ..po 10-tym każdego miesiąca będę wam przysyłać .. Kinia...każdy grosik się liczy i będziemy wdzięczne po stokroć :calus: Quote
kinga-kinia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ok... oczywiście jak dam rade więcej to przyślę więcej ;) Quote
elmira Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 kinga-kinia napisał(a):Ziutka ja mam córeczkę z wada kręgosłupa i nie mogę dać wam większej sumy na psiaki ale mogę dać gwarantowane 10zł co miesiąc bo tego nie odczuję ..po 10-tym każdego miesiąca będę wam przysyłać .. Oj, niesamowita z Ciebie Kobieta. Quote
zebrazebra Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 kinga-kinia, dziękujemy za wsparcie ;) Gwiazdka znowu zrobiła idealne, klasyczne koo i bardzo interesuje się szczurzymi klatkami :cool3: Quote
Ziutka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 zebrazebra napisał(a): Gwiazdka znowu zrobiła idealne, klasyczne koo Yea :multi: :multi: :multi: Quote
zebrazebra Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Okazuje się, że Gwiazdka może u mnie mieszkać do końca stycznia, ale pomoc finansowa i namiary na wetów będą konieczne. Quote
elmira Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 zebrazebra napisał(a):Okazuje się, że Gwiazdka może u mnie mieszkać do końca stycznia, ale pomoc finansowa i namiary na wetów będą konieczne. Zebrazebra, mój bazarek kończy się 5.1.09. Trochę kasy wpadnie :) Nie martw się. Pamiętamy o Gwiazdeczce :) Quote
marysia55 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 elmira napisał(a):Zebrazebra, mój bazarek kończy się 5.1.09. Trochę kasy wpadnie :) Nie martw się. Pamiętamy o Gwiazdeczce :) możesz wierzyc elmirze... kasiorki juz się trochę nazbierało :lol::lol::lol: Quote
elmira Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 marysia55 napisał(a):możesz wierzyc elmirze... kasiorki juz się trochę nazbierało :lol::lol::lol: Dzięęęęęęeki Marysiu :evil_lol: Quote
zebrazebra Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Super! Gwiazda jest tak kochana, tak uparta... i - z pełną świadomością użyję tego określenia - charyzmatyczna, że raczej zjem tynk ze ścian, niż pozwolę na jakąkolwiek krzywdę :painting: Quote
elmira Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 zebrazebra napisał(a):Super! Gwiazda jest tak kochana, tak uparta... i - z pełną świadomością użyję tego określenia - charyzmatyczna, że raczej zjem tynk ze ścian, niż pozwolę na jakąkolwiek krzywdę :painting: A co tutaj tak cichutko? Co u Małej? Quote
Ziutka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 elmira napisał(a):A co tutaj tak cichutko? Co u Małej? No właśnie ??? :cool3: Quote
agniecha82x Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 juz sie poprawiam :oops: i witam malutka Gwiazdeczke :) Quote
zebrazebra Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Gwiazdka była dziś znowu na zastrzyku, ma lekki stan zapalny spojówek, dostała krople do oczu. Stan ogólny dobry, była samodzielna koopka, sygnalizuje, że chce siusiać. Dostaje wit. B dla psów. Szkoda, że jest tak zimno...Kolejna wizyta pojutrze, być może jutro będę mieć namiary na weta, który wyprowadził z podobnego stanu sunie mojej znajomej, ale na razie nie znam konkretów. Gwiazdka to uparty agent - pozorny aniołek, ale jak się na coś uprze, to nie odpuści :cool3: Przeszła prawie całą długość dywanu :loveu: Quote
Ziutka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 zebrazebra napisał(a): Gwiazdka to uparty agent - pozorny aniołek, ale jak się na coś uprze, to nie odpuści :cool3: Kochane moje maleństwo :loveu: :eviltong: zebrazebra napisał(a):Przeszła prawie całą długość dywanu :loveu: :multi: :multi: :multi: tylko takich wieści mi trzeba :loveu: Quote
marysia55 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 a ja zapraszam wszystkich wielbicieli Gwiazdeczki na bazarek specjalnie dla niej założony:loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-gwiazdeczki-po-wypadku-do-05-01-2009-a-127922/ Quote
Ziutka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='marysia55']a ja zapraszam wszystkich wielbicieli Gwiazdeczki na bazarek specjalnie dla niej założony:loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-gwiazdeczki-po-wypadku-do-05-01-2009-a-127922/ Ojjj dzieje się tam dzieje :cool3: :loveu: Quote
marysia55 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Ziutka']Ojjj dzieje się tam dzieje :cool3: :loveu: to bardzo aktywny bazarek i dzieją sie tam przeróżne rzeczy; trochę sensacji,troche rozrywki no i romanse witrualne się też rozwijają zapraszamy Quote
kinga-kinia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 super wieści o gwiazdeczce :) co do bazarku to rzeczywiście polecam dzieje się tam oj dzieje :cool3: Quote
agniecha82x Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Gwiazdeczka to dzielna kruszyna :loveu: Quote
marysia55 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 kinga-kinia napisał(a):super wieści o gwiazdeczce :) co do bazarku to rzeczywiście polecam dzieje się tam oj dzieje :cool3: a skąd wiesz :razz::razz::razz: ..... zaglądałaś !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
elmira Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 marysia55 napisał(a):a skąd wiesz :razz::razz::razz: ..... zaglądałaś !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaglądała, zagladała:) I bardzo dobrze-im nas więcej, tym lepiej. Quote
Recommended Posts