Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
tak ja byłam.... Zjadł puszeczkę :roll:

Co u kudłatego maluszka? Szczerze to mieszkam przy osiedlu Janek-po drugiej stronie ulicy-i nie widziałam takiego psiaczka tutaj. Chodze z moimi bestiami na spacer i widuję innych psiarzy, ich psiaczki ale akurat tego nie kojarzę. Może ktoś "wysadził" go tutaj z auta.... W okolicach 04 lub 03 stycznia będę u mojego pupilka, więc mogłabym jakieś jedzonko przywieźć dla kaleki - tylko co byłoby najlepsze? Mojemu bezzębnemu dziadziuniowi to robię kaszę mannę z rozgniecioną puszką ale jemu to za bardzo nie wiem.

Posted

acha44 napisał(a):
Co u kudłatego maluszka? Szczerze to mieszkam przy osiedlu Janek-po drugiej stronie ulicy-i nie widziałam takiego psiaczka tutaj. Chodze z moimi bestiami na spacer i widuję innych psiarzy, ich psiaczki ale akurat tego nie kojarzę. Może ktoś "wysadził" go tutaj z auta.... W okolicach 04 lub 03 stycznia będę u mojego pupilka, więc mogłabym jakieś jedzonko przywieźć dla kaleki - tylko co byłoby najlepsze? Mojemu bezzębnemu dziadziuniowi to robię kaszę mannę z rozgniecioną puszką ale jemu to za bardzo nie wiem.

Lero najlepiej wychodzi jedzenie puszki z Chappi, kawałeczki przekrawamy mu na dwa i jest OK. Najlepiej małe puszki, bo jedną ma akurat na raz ;)

Szkoda, że go nie kojarzysz :-( On jest taki biedniusi :-(

Posted

mysia_ napisał(a):
lero najlepiej wychodzi jedzenie puszki z chappi, kawałeczki przekrawamy mu na dwa i jest ok. Najlepiej małe puszki, bo jedną ma akurat na raz ;)

szkoda, że go nie kojarzysz :-( on jest taki biedniusi :-(

ok bĘdĘ o nim pamiĘtaĆ z jedzonkiem przynajmniej tyle mogĘ.

Posted

powiedzcie czy on slyszy i widzi choc troche/
i czy wie ze siku robi sie na dworze? czy wet moze ocenic jego wiek?
brak zabkow to nie wszystko, bo mogl je potracic wskutek roznych zdarzen i chorob. Wiem ze nie ma Mysi ale moze jak wroci zapytalaby o te rzeczy.,.

Posted

hm... ja niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na żadne z tych pytań ale to wszystko jest do ustalenia :) jak pojawię się w schronisku wcześniej niż Mysia to poproszę najwyżej Sandrę żeby pomogła to wszystko sprawdzić :) albo sama się jakoś dowiem :eviltong: tylko nie wiem kiedy znowu będę w schronie...

Posted

zapomniany :-(

Jak bedzie w schronisku Pani wet to poprosze ją żyby sprawdziła wszystko o co prosiłać.... Nie wiem jak jest z załatwianiem się na dworze, bo niestety nie mam totalnie czasu na spacery :-(

Posted

Mysia_ napisał(a):
wczoraj był na spacerku z jedną z wolontariuszek.. Biedny ten nasz Leruś :-(

Zamawiam się na spacerek z psiakiem, mam nadzieję że dotrę albo w sobotę tj. 10 .01. albo w niedzielę 11.01. oczywiście o Chapi pamiętam

Posted

Dorothy napisał(a):
halo i co tam u slicznego dziadeczka??

nie mam internetu w domu już 3 dzień :shake:
Dzisiaj w schronisku będzie Pani wet to jego pokażę....

Posted

Lero się ożywił od kiedy jest w szpitaliku, dzisiaj widziała go nasza Pani wet - napewno ma zęby do zrobienia, ale najpierw trzeba by było zrobić mu badania... Postaram się, żeby to było w przyszłym tygodniu.

Posted

Ktoś pytał, czy LERO załatwia się na dworze - w sobotę byłam z nim na króciutkim spacerku - załatwia się, choć pewnie jak musi to w pomieszczeniu też zrobi. Słabiutki jest ale bardzo pogodny i ciekawy. Było mu trochę zimno i szybko chciał wracać do ciepełka w pomieszczeniu. Niestety nic więcej nie udało się zaobserwować.