Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

on ostatnio się bardzo ożywił, ma oczka kropione floxalem i ciężko mu to zrobić, bo biega i skacze, wręcz tańczy ;) Tylko, że nadal chudziutki jest.... :roll:

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

badania krwi chyba nic nie wykazały złego, nawet nie miałam dzisiaj czasu tym sie zainteresować, ale pewnie jakby coś złego było to ktos by mi o tym chociaż wspomniał, jutro dam znać na 100% :roll:

Posted

Mysia_ napisał(a):
on ostatnio się bardzo ożywił, ma oczka kropione floxalem i ciężko mu to zrobić, bo biega i skacze, wręcz tańczy ;) Tylko, że nadal chudziutki jest.... :roll:

czyli to co pisalyscie na poczatku, ze jest taki okropnie stary , to chyba nie dkonca prawda :-)
wydaje sie byc mlody duchem :loveu:
pozwala sobie zakrapiac oczy? Nie probuje lapac zebami?

Posted

Dorothy napisał(a):
czyli to co pisalyscie na poczatku, ze jest taki okropnie stary , to chyba nie dkonca prawda :-)
wydaje sie byc mlody duchem :loveu:
pozwala sobie zakrapiac oczy? Nie probuje lapac zebami?

niestety jest okropnie stary, ale chce chłopak żyć, tylko czemu ona taki chudziutki :-(
Jutro mu Pani wet chce naprawić resztki ząbków, mam nadzieje, że nie usunie wszystkich :eviltong:

Bjuta dzięki!

Posted

Dorothy napisał(a):
o rany super!! Zostaly mu jakies??
jak zniosl narkoze? Jak sie dziadzio czuje?

coś tam mu jeszcze w tym pycholku zostało, ale nie wiele :oops:
O dziwo narkoze zniósł całkiem dobrze, chociaż oczywiście w jego przypadku nasza Pani wet była bardzo ostrożna ;)

• 2 weeks later...
Posted

Dorothy napisał(a):
a dlacego, czy jest jakies zagrozenie dla jego nerek?
co to jest to linco-costam?

popsute zęby wplywaja na narzady wewnetrzne,czesto na nerki wlasnie.Narkoza to bardzo duze obciażenie dla starego organizmu. Nie dość,ze praca nerek juz zaburzona,to po takim wysiłku organizmu zaczynaja siadać.Widzialam takie dwa przypadki :shake:

ale jak widac,z lero dobrze.tzn o ile może byc "dobrze",bez domu :(

Posted

oj biedny staruszek...:sad:
Cieszy to, że ma dobrą opiekę i została podjęta walka o jego zdrówko, życie, a nie został skreślony ze względu na wiek i stan, w którym się znajdował.
Lero, wracaj do zdowia i przybieraj na wadze. Trzymam za Ciebie kciuki... no i za domek oczywiście:thumbs:

Posted

martwię się tą jego chudzizną, niby wyniki dobre, już po naprawie i pousuwaniu ząbków, jedzonko wcina (bardzo tego pilnuję), a dalej taki chudy :-(:-(:-(

Posted

ojjj cioteczki... nie wiem jak to powiedziec... Nie chciałam zapeszać, bo z ludźmi to różnie bywa :roll: ale jakoś na początku tygodnia dzwonili do schroniska ludzie, którzy stwierdzili, że adoptują Lero :razz: i dzisiaj STAŁ SIĘ CUD!!! :multi:
Przyjechali :multi: Mnie akurat w schronisku ni było, bo jestem chora, ale Sandra (Koziczka85) mówi, ze ludzie bardzo, bardzo fajni... Lero teraz bedzie mieszkal gdzies pod Opolem w domku z ogrodem u starszej Pani :multi:

Jak ja się cieszę :laola:

Posted

To piękne, że cuda czasem jednak zdarzają się!
Wspaniała wiadomość:sweetCyb::bigcool::Cool!::ylsuper:
Cieszę się ogromnie, choć dopiero wczoraj "poznałam" psiaka:razz:

Lero, szczęściarzu, żyj długo i szczęśliwie!:loveu:

ps. ale takich ludzi to ze świecą szukać...:roll:

Posted

Jejku jak dobrze!!!! całe szczęście, że są jeszcze na świecie ludzie dla których nie liczy się ani rasa, ani wiek ani wielkość psiaczka, tylko po prostu to, że potrzebuje pomocy. :loveu::multi::multi: