Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie przesadzajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ta górka nie jest znowu taka straszna a jak śnieg przykryje kamolki to się miękciej będzie lądować :D

Posted

akurat :roll: ;-) nie tyle miękciej co bardziej medialnie :evilbat: ... czerwien krwi na tle bialego sniegu etc ;-) ... do soboty z pewnoscia nie napada wiecej niz 3 cm sniegu co w efekcie zapewni doskonale maskowanie kamulcow ...

Posted

No i z gorki bedzie fajnie extremalnie :)

Kto dotrze na mete to juz wygral :)

Ale damy rade, gorzej ze w niedziele po wieczorze maszera moze byc roznie.Trup bedzie padal gesto :)

:lol:

Posted
akurat nie tyle miękciej co bardziej medialnie ... czerwien krwi na tle bialego sniegu etc ... do soboty z pewnoscia nie napada wiecej niz 3 cm sniegu co w efekcie zapewni doskonale maskowanie kamulcow ...

ZAWSZE MOŻNA BIEC/JECZAĆ PREWĄ STRONĄ DROGI PO POLU!!

lewą nie radzę, rów jest 'troszkę" głęboki

:lol: :lol: :o

Posted

ZAWSZE MOŻNA BIEC/JECZAĆ PREWĄ STRONĄ DROGI PO POLU!!

lewą nie radzę, rów jest 'troszkę" głęboki

:lol: :lol: :o

Taaaaaaaaaa

W zeszlym roku pogoda byla sucha i sloneczna a kolega pognal polem i zaliczyl wywrotke :)

Wydaje mi sie ze lepiej po drodze bo pole to bedzie pewnie grzaskie :lol:

Posted
Wydaje mi sie ze lepiej po drodze bo pole to bedzie pewnie grzaskie

Myślę żę trzeba będzie dostosować trasę do warunków i własnego poziomu :lol: "szaleństwa" :lol:

Posted

Agnieszka. zdaje się, że w zeszłym roku :wink:

A tak w ogóle to przestańcie już! Jestem tak mocno przerażona, że nie wiem czy w ogóle dam radę się na starcie chociaż na rowerze utrzymać :(

Posted

A w Bielsku jest niezła śnieżyca :roll: Powoli zaczyna robić się wszędzie biało... Najgorszy jest ten okropny wiatr, aż sie nie da ustać na nogach.

Do Wysokiej wyjeżdżamy za ok. 3-4 godz., a więc do zobaczenia na miejscu :lol:

Posted

W Ustroniu też sypie. Wiatr strasznie wieje i temperatura leci w dół.

Tajraga, lepiej jeżdzić po zamarzniętym niż po błocie. Przez zamarznięte nie rozumiem totalnego lodowiska tylko stwardniałą ziemię i brak błota :wink:

Posted

No więc tak.

Po dzisiejszych opadach i wczesniejszych prognozach postanowiłem zabrać i wózek i sanki, ale......

miałem małe problemy natury technicznej z saniami więc zabieram tylko wózek. Mam już go nawet na dachu spakowany więc się nie wymigam :D

Szerokiej drogi wszystkim i do zobaczenia na miejscu !

Posted

Pogoda w okolicach Wadowic:

cienka kilkucentymetrowa warstwa śniegu (w samych Wadowicach), temperatura ok. -3°C, na razie śnieg nie pada, ale wieje zimny wiatr.

Ponieważ dzisiaj przeszła dość spora zawierucha jest mnóstwo połamanych gałęzi, a nawet drzew...

Posted

Ja startuje do Kalwarii z rana :)

Mam nadzieje ze dojade :)

Powodzenia dla wszystkich startujacych, przy takich warunkach to bylebysmy wszyscy ukonczyli :)

No to do boju !!!!!!!!!!!

Posted

no pierwszy dzien przezyli wszyscy!!!!!!!!!!!!! :D polowa zaliczyla glebe, polowa pomylila trase ... no jak to w wysokiej ;-) ALE ZYJĄ !!!!

choc nalezy to zaliczyc do kategorii cudow bo slynne juz kamulce to pryszcz - na to doszly 3 cm sniegu i totalny lod przy zjezdzie z gorki ... wiec jak np zjezdzala w dol Agnieszka to ludzie odwracali glowy zeby tego nie widziec !! :o ... no ale nikt sobie nic nie zrobil a poniewaz rozpoznali juz niebezpieczenstwa to mamy nadzieje bedzie dobrze ... ale jest naprawde bojowo ... patrzac z pozycji widzow ..wiec co dopiero powiedza oni jak wroca hoho ... a moze powiedza ze bylo super ;-)

jutro wkleje rano fotki i fimik bo w domku nie mam kabelka ....

Posted

wlasnie dostalem wiadomosc od Agnieszki ze troszke napadlo sniegu i mamy trzymac kciuki zeby nie pozabijali sie na tym lodzie, no to powodzenia :)

buuuu a ja troszke pomarudze bo mnie w tym roku nie bedzie na zadnych zawodach :(