M&S Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 I powiem Wam, że ja połowę "wilczych" wywaliłabym z gwizdem....dobrze, że nie jestem sędzią :evil_lol:, aż wstyd zdjęcia wstawiać.....:-( I dziwnie się czułam, jak na ringu weteranów nie stanęłam z Maksem...tylko robiłam za widza A. Quote
ihabe Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Aniu przepraszam, że zaśmiecam wątek , proszę nie gniewajcie się:loveu: zapraszam na bazarek dla Szpica [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuszki-letnie-do-19-07-na-leczenie-freli-sama-141909/[/URL] :loveu::loveu::loveu: Quote
M&S Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='ihabe']Aniu przepraszam, że zaśmiecam wątek , proszę nie gniewajcie się:loveu: zapraszam na bazarek dla Szpica [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuszki-letnie-do-19-07-na-leczenie-freli-sama-141909/[/URL] :loveu::loveu::loveu:[/quote] Iwonka, niczego nie zaśmiecasz !!!!!!, bardzo dobrze, że wstawiłaś link A. Quote
bety Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Maks i Spark']...ja też należę :evil_lol:, ceny cuuudne, ale mi udało się zapłacić tylko za parking, a ring Akit Am. i szpiców graniczyły ze sobą "plecyma" i widziałam jak akitki się chciały zjeść :cool3: Nie wiem gdzie były faraony, chowki, shiby....porażka :mad: [/quote] Taaaaaaaa, kiedyś ten akitek to zeżre z kosteczkami swojego nieodpowiedzialnego właściciela - bo to nie pierwszy wyskok był tej "pary". :mad::angryy::mad::angryy: Takiego idioty to jeszcze nie widziałam. :shake::angryy: I tak naprawdę to jest jedyny akit am. który takie numery odstawia, reszta nawet nie powarkuje na siebie. Chowki były na ringu honorowym, tuż obok akitek. Shiby były na tym samym ringu co wilcze tylko szły jako chyba pierwsze, faraony też nie wiem gdzie były może tam gdzie basenji???:roll: Pzdr Quote
M&S Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='bety']Taaaaaaaa, kiedyś ten akitek to zeżre z kosteczkami swojego nieodpowiedzialnego właściciela - bo to nie pierwszy wyskok był tej "pary". :mad::angryy::mad::angryy: Takiego idioty to jeszcze nie widziałam. :shake::angryy: Chowki były na ringu honorowym, tuż obok akitek. Shiby były na tym samym ringu co wilcze tylko szły jako chyba pierwsze, faraony też nie wiem gdzie były może tam gdzie basenji???:roll: Pzdr[/quote] Ciekawe dlaczego sędzia go nie zdyskwalifikował....:cool1: mam nadzieje, że ten drugi nie był bardzo pogryziony.... Ja byłam trochę po 10.00, ale zanim wszyscy się znaleźlismy to troszkę czasu upłynęło, a sędzia szybszy od światła był.....:-o A. Quote
Szybowiec Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='bety'] Shiby były na tym samym ringu co wilcze tylko szły jako chyba pierwsze, faraony też nie wiem gdzie były może tam gdzie basenji???:roll: Pzdr[/quote] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Shibki szły po :psie faraona,nagim psie peruwiańskim i podengo portugalskim[/FONT][/SIZE]...Ha,ha troszkę Iga zrobiła im fotek-zaraz wstawię u siebie..A wyniki szpiców wilczych to gdzie ja mogę znaleźć proszę Pań???????? [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Bety-widziałam,że robisz zdjęcioki-masz może ASTRĘ????:cool3:[/FONT][/SIZE] Quote
M&S Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Szybowiec'][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Shibki szły po :psie faraona,nagim psie peruwiańskim i podengo portugalskim[/FONT][/SIZE]...Ha,ha troszkę Iga zrobiła im fotek-zaraz wstawię u siebie..A wyniki szpiców wilczych to gdzie ja mogę znaleźć proszę Pań???????? [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Bety-widziałam,że robisz zdjęcioki-masz może ASTRĘ????:cool3:[/FONT][/SIZE][/quote] Moich futer nie było.... A. Quote
bety Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Maks i Spark']Ciekawe dlaczego sędzia go nie zdyskwalifikował....:cool1: mam nadzieje, że ten drugi nie był bardzo pogryziony.... Ja byłam trochę po 10.00, ale zanim wszyscy się znaleźlismy to troszkę czasu upłynęło, a sędzia szybszy od światła był.....:-o A.[/quote] Wszyscy się zastanawiali dlaczego nigdy tego psa nie dyskwalifikują :crazyeye: może dlatego że facet ma "szczęście" bo jego pies rzuca się już po ocenie i przyznanych tytułach (tylko że na rinu daje wyraźne sygnały że poluje na konkurenta, tego nie da się nie zauważyć). :angryy::mad:. Koszmar i tyle. Krew się raczej :roll: nie polała (na szczęście) tylko pióra poszły. Pzdr Quote
bety Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Szybowiec'][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Shibki szły po :psie faraona,nagim psie peruwiańskim i podengo portugalskim[/FONT][/SIZE]...Ha,ha troszkę Iga zrobiła im fotek-zaraz wstawię u siebie..A wyniki szpiców wilczych to gdzie ja mogę znaleźć proszę Pań???????? [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Bety-widziałam,że robisz zdjęcioki-masz może ASTRĘ????:cool3:[/FONT][/SIZE][/quote] No to ja tych pierwszych (tz. faraonów) nawet nie zauważyłam. :roll: Mam jej zdjęcie - potem wezmę się za obrabianie fotek, bo teraz mam robótkę w domu. Pzdr Quote
M&S Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='bety']Wszyscy się zastanawiali dlaczego nigdy tego psa nie dyskwalifikują :crazyeye: może dlatego że facet ma "szczęście" bo jego pies rzuca się już po ocenie i przyznanych tytułach (tylko że na rinu daje wyraźne sygnały że poluje na konkurenta, tego nie da się nie zauważyć). :angryy::mad:. Koszmar i tyle. Krew się raczej :roll: nie polała (na szczęście) tylko pióra poszły. Pzdr[/quote] No jasne, że widać.... Dobrze, że obrażeń nie było A. Quote
andromeda Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Poniedziałek w Szamocinie do bani za to ja.... WITAM SŁONECZNIE czekam na fotki chetnie zobacze jak wyglada wystawa w wielkim Warszawskim swiecie :p Quote
M&S Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='andromeda']Poniedziałek w Szamocinie do bani za to ja.... WITAM SŁONECZNIE czekam na fotki chetnie zobacze jak wyglada wystawa w wielkim Warszawskim swiecie :p[/quote] Hej, hej....wstawię co mam, ale rewelacji nie ma.... A. Quote
jamnicze Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Wpadłam sie przywitać :) wszystkie zdjęcia obejrzane :lol:, niektóre ujęcia fal po prostu rewelka, ale nad Bałtykiem, to oczywiście niemożliwe :evil_lol: no i oczywiście czekam na te z wystawy. Quote
M&S Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='jamnicze']Wpadłam sie przywitać :) wszystkie zdjęcia obejrzane :lol:, niektóre ujęcia fal po prostu rewelka, ale nad Bałtykiem, to oczywiście niemożliwe :evil_lol: no i oczywiście czekam na te z wystawy.[/quote] Hej jamnicze, miło Cię widzieć :lol: [quote name='deer_1987']I gdzioe foty?[/quote] zdjęcia będą, ale nie wiem jak szybko uda mi się je wstawić....Mania powróciła, ale niedługo znów wyjeżdża, a mamy bardzo dużo spraw do załatwienia..... A. Quote
lolka75 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Czesc Dziewuszki:loveu: Poogladalam niesamowite fotki:crazyeye:...piekne!!! Czekam na zdjecia z wystawy:p I mam male pytanko: czy macie po Waszych psiakach jakies potomstwo? Czy Maks i Spark sa tatusiami? Zastanawialam sie bo widze ze to cudne samce:loveu: i az sie prosza zeby zostawiac po sobie slad;) Pozdrowki:loveu: Quote
M&S Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='lolka75']Czesc Dziewuszki:loveu: Poogladalam niesamowite fotki:crazyeye:...piekne!!! Czekam na zdjecia z wystawy:p I mam male pytanko: czy macie po Waszych psiakach jakies potomstwo? Czy Maks i Spark sa tatusiami? Zastanawialam sie bo widze ze to cudne samce:loveu: i az sie prosza zeby zostawiac po sobie slad;) Pozdrowki:loveu:[/quote] Cześć Lolciu :lol: fajnie,że wpadłaś... ...Spark ma propozycję matrymonialną, jak cos się wykluje z tego, to będę się chwalić ;) Tak byłoby dobrze, gdyby wilcze mimo ekspansji keesów się utrzymały A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 :lol: Doberek. Miło słyszeć o propozycji matrymonialnej;) Już trzymam kciuki. Miłego dnia. Quote
M&S Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']:lol: Doberek. Miło słyszeć o propozycji matrymonialnej;) Już trzymam kciuki. Miłego dnia.[/quote] Hello, ja też trzymam, ale jeszcze trochę czasu zostało....;) Fajnego dnia :p A. Quote
Mudik Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']oj czekamy czekamy. Ja pozwolę sobie wstawić sensację ze staweczki chow chow. Ta suka dostała CWC :angryy: a powinna być zdyskwalifikowana :mad: Z uwagi na kolor -kremowy nie mogłam tego wstawić w moją galerię. Wybaczysz;) [url]http://img12.imageshack.us/img12/7572/img2114f.jpg[/url] [/quote] Czy chodziło o kolor szaty, czy języka? Bo wzorzec ten kolor szaty dopuszcza. cyt. ze strony klubu: UMASZCZENIE: Umaszczone jednolicie: czarne, rude, niebieskie, cynamonowe, kremowe lub białe. Często występuje cieniowanie, jednak nigdy nie może być pręgowanie lub łat. Spodnia strona ogona i tylna strona kończyn (frędzle i portki) są często jaśniejszej barwy. Quote
jonQuilla Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień dobry :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
gosiaja Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 [quote name='Maks i Spark']....Mania powróciła, ale niedługo znów wyjeżdża, a mamy bardzo dużo spraw do załatwienia..... A.[/quote] a nie napisze nam chodź paru słów o wyjeździe ?? Quote
Mudik Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 [quote name='Błyskotka']Mudik chodzi o język. Dzień Dobry :).[/quote] A to rozumiem.:p Quote
Recommended Posts