albiemu Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Promyku ... wiesz już o lepszym???? wierzę mocno, że tak :) Przyszedł czas i na Twoje szczęście ... Quote
majuska Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Dziewczyny, obiecałam Ani B. zawieźć Promyka w piątek ( z Orzechowców do Wilczej Woli ) ale niestety skomplikowały mi sie sprawy i nie bardzo wyrobię czasowo , może ktoś mógłby pomóc, mogłabym go podrzucić z Rzeszowa do Ani, o ile byłaby taka potrzeba, albo zostałby u mnie i Ania zabrałaby go w sobotę rano bo pewnie będzie przez Rzeszów jechać. Ma ktoś pomysł??? Quote
sleepingbyday Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ale wiecie, że musza być wieści i foty z nowego domu? inaczej padne tu trupem z niepokoju... Quote
SZPiLKA23 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Wiemy ;) Promyczek dzisiaj pojedzie z Majuska do AniB ktora go przetrzyma do soboty i zawiezie do ludziów- obu dziewczynom serdecznie dziękuje, jesteście niezastąpione:*:*:* Quote
albiemu Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 SUPERRRRR :) wiadomości!!!! Majuska, Ania DZIĘKI WIELKIE za pomoc :) Tak jak pisala Szpilka - niezastąpione :)!!!!! Majuska jak trzeba będzie coś dołożyć do transportu Promyka daj mi proszę znać. Quote
majuska Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Promyczek u Ani. Tak grzecznie to jeszcze żadno psisko nie jechało, a jeszcze ten upał.....Ania ma doświadczenie z psami, więc na pewno będzie wszystko ok. Promyk na razie aklimatyzuje sie w kojcu , ma tam dużo cienia i obserwuje sobie spokojnie otoczenie i całą włochata gromadkę Ani Quote
albiemu Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Zadzownie jutro do Aneczki jak minęła noc ... napiszę Wam wtedy wszystko co sie dowiem :) .... krok po kroku ku lepszemu :) ... super! Quote
albiemu Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 ... szczerze? w gardle mnie ściska i w żołądku - powoli dociera do mnie to co się dzisiaj stało ... - Boże ile ten pies przeszedł u tych ludzi .... niech ktoś pomoże mu o tym zapomnieć w swojej miłości ... Quote
majuska Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Nie rozklejać mi sie tu....;) Będzie dobrze! Promyczek będzie mieszkał na salonach...a tuż za furtka ma super las, tak pięknie pachnący.... musi być dobrze!!!! Quote
sleepingbyday Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 jak tu sie nie rozklejać, jak człowiekowi ręce drżą.... należy sie promykowi, a ja mam cały czas paranoję, ze zapeszymy :shake:. tfu, żadne takie!!!! będzimey mieć njsy i fotki szczęśliwego promyka, zoabczycie!!!! dziewczyny, wynegocjujcie kontakt www, bo przeca padniemy z niepokoju, jka nie dostaniemy info od czasu do czasu... Quote
majuska Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 No Promynio!! Jutro Twój wielki dzień, bądź grzeczny i pokaż, że fajny z Ciebie " orzeszek";):evil_lol: Quote
albiemu Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Majuska nie śledzę Cię wątkami :) - zaczynamy od tych samych dzisiaj z rana :D Promyk - ehhh, do domu do swoich ludziów już czas! Jeszcze chwilka i w drogę .... Quote
sleepingbyday Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 szpilka, oczywiście do nowych właścicieli to o zachowaniu? :cool3: Quote
albiemu Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 sleepingbyday napisał(a):szpilka, oczywiście do nowych właścicieli to o zachowaniu? :cool3: nic inaczej :D hehehehehe Promyk ma w sobie żyłkę Halika i cholernie go intryguje świat :) Nie dość, że uwielbia grillowanie :D, (najchętniej by obracał kiełbaski) to jeszcze bardzo ladnie chodzi na smyczy. Promyk z AniąB jutro jedzie do domku - doczekac się nie mogę wiadomości jak się tam przyjmie. Quote
majuska Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 no i .....jaaaaadą........:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
majuska Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Ania dzwoniła. Promyk już siedzi u siebie;) Wszystko pomyślnie , jak do tej pory, grzeczny w podróży, zapoznał się grzecznie z nową kumpelą, państwo bardzo sympatycznie go przywitali....:multi: Wielkie dzięki dla Ani i całej rodzinki, którzy wstali dziś baaardzo wcześnie, żeby Promyka zawieźć do domku i są po prostu niezastąpieni:kiss_2::kiss_2::kiss_2::Rose: Quote
dorcass Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 wooow, super, inny psiak z moich upatrzonych tez od dzis w nowym domku cos ruszylo:) Quote
SZPiLKA23 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Promikowi ludzie zadowoleni i szczęśliwi, Promys uwielbia byc w kuchni bo zawsze cos skapnie;) uwielbia sie tulic i cagle mu mało pieszczot i juz si epoczówa do obrony domu bo czasami szczeknie;) Dziekuje Ani i Reni za zorganizowanie transportu :*:*:* Quote
Panca Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 wreszcie po kilku dniach udalo mi sie wejsc na dogo i co czytam???ze kolejne szczesliwe zakonczenie:evil_lol:,niezmiernie sie ciesze i chcialabym zobaczyc zdjecia Promyka z nowego domu Quote
Becia66 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Strasznie sie cieszę......:multi::multi::multi: Przepraszam dziewczyny że nic nie mogłam pomóc tym razem ale ,,nie mam warunków'' na jakiś czas.....:oops: Quote
SZPiLKA23 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Beciu i tak zawsze jestes na posterunku i pomagasz :) zresztą wiem jak masz teraz bo ja jestem po 2 tygodniach remontu w kuchni ;) Mam Promysiowe zdjęcia, suczka Państwa go "olewa" ale to lepsze niz spięcia;) słonko nasze bardzo cieszyło sie ze spaceru, dostał obroze przeziwpchelna zeby robali nie zbierał ;) mam obiecane na bierzaco relacej i zdjecia:) Quote
Recommended Posts