Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, obiecałam Ani B. zawieźć Promyka w piątek ( z Orzechowców do Wilczej Woli ) ale niestety skomplikowały mi sie sprawy i nie bardzo wyrobię czasowo , może ktoś mógłby pomóc, mogłabym go podrzucić z Rzeszowa do Ani, o ile byłaby taka potrzeba, albo zostałby u mnie i Ania zabrałaby go w sobotę rano bo pewnie będzie przez Rzeszów jechać.
Ma ktoś pomysł???

Posted

SUPERRRRR :) wiadomości!!!!

Majuska, Ania DZIĘKI WIELKIE za pomoc :)
Tak jak pisala Szpilka - niezastąpione :)!!!!!

Majuska jak trzeba będzie coś dołożyć do transportu Promyka daj mi proszę znać.

Posted

Promyczek u Ani. Tak grzecznie to jeszcze żadno psisko nie jechało, a jeszcze ten upał.....Ania ma doświadczenie z psami, więc na pewno będzie wszystko ok. Promyk na razie aklimatyzuje sie w kojcu , ma tam dużo cienia i obserwuje sobie spokojnie otoczenie i całą włochata gromadkę Ani

Posted

... szczerze? w gardle mnie ściska i w żołądku - powoli dociera do mnie to co się dzisiaj stało ...

- Boże ile ten pies przeszedł u tych ludzi .... niech ktoś pomoże mu o tym zapomnieć w swojej miłości ...

Posted

Nie rozklejać mi sie tu....;) Będzie dobrze!
Promyczek będzie mieszkał na salonach...a tuż za furtka ma super las, tak pięknie pachnący.... musi być dobrze!!!!

Posted

jak tu sie nie rozklejać, jak człowiekowi ręce drżą.... należy sie promykowi, a ja mam cały czas paranoję, ze zapeszymy :shake:. tfu, żadne takie!!!! będzimey mieć njsy i fotki szczęśliwego promyka, zoabczycie!!!!

dziewczyny, wynegocjujcie kontakt www, bo przeca padniemy z niepokoju, jka nie dostaniemy info od czasu do czasu...

Posted

Majuska nie śledzę Cię wątkami :) - zaczynamy od tych samych dzisiaj z rana :D

Promyk - ehhh, do domu do swoich ludziów już czas! Jeszcze chwilka i w drogę ....

Posted

sleepingbyday napisał(a):
szpilka, oczywiście do nowych właścicieli to o zachowaniu? :cool3:

nic inaczej :D hehehehehe
Promyk ma w sobie żyłkę Halika i cholernie go intryguje świat :) Nie dość, że uwielbia grillowanie :D, (najchętniej by obracał kiełbaski) to jeszcze bardzo ladnie chodzi na smyczy.

Promyk z AniąB jutro jedzie do domku - doczekac się nie mogę wiadomości jak się tam przyjmie.

Posted

Ania dzwoniła. Promyk już siedzi u siebie;) Wszystko pomyślnie , jak do tej pory, grzeczny w podróży, zapoznał się grzecznie z nową kumpelą, państwo bardzo sympatycznie go przywitali....:multi:

Wielkie dzięki dla Ani i całej rodzinki, którzy wstali dziś baaardzo wcześnie, żeby Promyka zawieźć do domku i są po prostu niezastąpieni:kiss_2::kiss_2::kiss_2::Rose:

Posted

Promikowi ludzie zadowoleni i szczęśliwi, Promys uwielbia byc w kuchni bo zawsze cos skapnie;) uwielbia sie tulic i cagle mu mało pieszczot i juz si epoczówa do obrony domu bo czasami szczeknie;)

Dziekuje Ani i Reni za zorganizowanie transportu :*:*:*

Posted

wreszcie po kilku dniach udalo mi sie wejsc na dogo i co czytam???ze kolejne szczesliwe zakonczenie:evil_lol:,niezmiernie sie ciesze i chcialabym zobaczyc zdjecia Promyka z nowego domu

Posted

Beciu i tak zawsze jestes na posterunku i pomagasz :) zresztą wiem jak masz teraz bo ja jestem po 2 tygodniach remontu w kuchni ;)

Mam Promysiowe zdjęcia, suczka Państwa go "olewa" ale to lepsze niz spięcia;) słonko nasze bardzo cieszyło sie ze spaceru, dostał obroze przeziwpchelna zeby robali nie zbierał ;) mam obiecane na bierzaco relacej i zdjecia:)