lidka_park Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Banita w schronisku w Ostródzie jest praktycznie od zawsze. Historia nieznana, ma ok 10 lat. Charakteru nie znam, jednak z tego co mi kierowniczka schroniska mówiła, to sunia nie lubi mężczyzn lub bardzo ich sie boi. Sunia mieszkała na wybiegu z innymi suczkami, były sprzeczki ale jakoś sie dogadywały. Teraz z powodu problemów z kręgosłupem, a dokładnie z odcinkiem lędźwiowym sunia przebywa w budynku i dostaje leki. wcześniej sunia nie wychodziła praktycznie z budy :( kontakt: [email protected] GG 5164890 Quote
Ola164 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Toż to nie ten pies! Ja pamiętam ją z zbiorowego jamniczego-ostródzkiego wątku który przeglądałam ponad rok temu... Wstawię ją na pierwszą na jamniki Quote
bonika Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Nigdy nie widziałam smutniejszych oczu... :-( Do góry biedna suniu ! :-( kontakt: [email protected] GG 5164890 Quote
bonika Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Podnisę Cię jeszcze Banitko. Cały świat o Tobie zapomniał :-( kontakt: [email protected] GG 5164890 Quote
Lionees Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Boszsze..to spojrzenie rozwala :shake::-( Quote
jotpeg Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 a ja sie tak zapytam; skoro jest w schronisku od zawsze, to dlaczego dopiero teraz szukacie jej domu? Quote
Isadora7 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 To jeszcze jeden banerek podlinkowany: Olu twój banerek wykorzystam w aukcji Banitki :) Quote
Justynak Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 jotpeg napisał(a):a ja sie tak zapytam; skoro jest w schronisku od zawsze, to dlaczego dopiero teraz szukacie jej domu? Bo może lepiej późno niż wcale? :roll: Quote
lidka_park Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 jotpeg napisał(a):a ja sie tak zapytam; skoro jest w schronisku od zawsze, to dlaczego dopiero teraz szukacie jej domu? sunia miała wcześniej wątek, ale go wcieło i zrobiłam nowy Quote
lidka_park Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 cioteczki, piekne banerki zrobiłyście, dziekuje :Rose: kuzlik jest poważnie zainteresowana adopcją naszej niuni Quote
lidka_park Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 zdeklarowała się w sumie już, w sobote przyjedzie do schroniska ze swoim jamniczkiem, żeby sie poznali i miejmy nadzieje dogadali jeszcze wszystko nie jest załatwione tak na tip top Quote
Isadora7 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 lidka_park napisał(a):cioteczki, piekne banerki zrobiłyście, dziekuje :Rose: kuzlik jest poważnie zainteresowana adopcją naszej niuni To kiedy się zdeklaruje bo ja za jakiś kwadrans bede miała aukcje skończoną (najwyżej przerobie na innego psiaka). To czekam na odpowiedź. Quote
jotpeg Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 podnosze w oczekiwaniu na rozwoj wypadkow. ona taka wygieta, moze cos (brzuch) ja boli?? Quote
Justynak Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 To ja już trzymam kciuki! Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze! :razz: Quote
lidka_park Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 jotpeg napisał(a):podnosze w oczekiwaniu na rozwoj wypadkow. ona taka wygieta, moze cos (brzuch) ja boli?? to nie brzuszek tylko krzyż, sunia ma zwyrodnienie kręgosłupa w odcinku lędźwiowym :-( Quote
DG32 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 To czekamy na wieści ze spotkania dwóch jamników. Quote
bonika Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ale SUPER - trzymam MOCNO kciuki aby z domkiem wszystko dobrze poszło :kciuki::kciuki: Ona tego domku BARDZO potrzebuje.. :-( To zdjęcie jest PRZEKOCHANE - taka żabcia mała :-) Quote
kuzlik Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 jutro sie dowiem ile kosztuja leki dla niej i jak bedzie nas stac a mam nadzieje ze tak,to jedziemy po babke w sobote:) Quote
bonika Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 kuzlik napisał(a):jutro sie dowiem ile kosztuja leki dla niej i jak bedzie nas stac a mam nadzieje ze tak,to jedziemy po babke w sobote:) To czekamy i mam nadzieję, że będziemy mogli zobaczyć relacje z nowego domku Banitki :-) Jej się na pewno poprawi w ciepłym domku :-) Może na ten krzyż pomogłoby jej spanie na kocyku z wełny ? Hopsaj Banitko na samą górę ! MOCNE kciuki za Ciebie trzymam :kciuki::kciuki: Quote
Justynak Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Jeżeli nic się nie zmieniło (a mam nadzieję, że nic), to jutro Banitko Twój Wielki Dzień! :lol: Zachowuj się więc ładnie i pokaż z jak najlepszej strony a może te święta będziesz mogła spędzić we WŁASNYM DOMU!!! Życzę Ci tego z całego serca!!! :lol: Quote
Recommended Posts