Jump to content
Dogomania

Banita - starsza jamniczka od lat w schronisku. Ma domek !!! :)

Recommended Posts

Posted

Banita w schronisku w Ostródzie jest praktycznie od zawsze. Historia nieznana, ma ok 10 lat. Charakteru nie znam, jednak z tego co mi kierowniczka schroniska mówiła, to sunia nie lubi mężczyzn lub bardzo ich sie boi.
Sunia mieszkała na wybiegu z innymi suczkami, były sprzeczki ale jakoś sie dogadywały. Teraz z powodu problemów z kręgosłupem, a dokładnie z odcinkiem lędźwiowym sunia przebywa w budynku i dostaje leki.

wcześniej sunia nie wychodziła praktycznie z budy :(

kontakt:
[email protected]
GG 5164890

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lidka_park napisał(a):
cioteczki, piekne banerki zrobiłyście, dziekuje :Rose:
kuzlik jest poważnie zainteresowana adopcją naszej niuni

To kiedy się zdeklaruje bo ja za jakiś kwadrans bede miała aukcje skończoną (najwyżej przerobie na innego psiaka). To czekam na odpowiedź.

Posted

jotpeg napisał(a):
podnosze w oczekiwaniu na rozwoj wypadkow.
ona taka wygieta, moze cos (brzuch) ja boli??

to nie brzuszek tylko krzyż, sunia ma zwyrodnienie kręgosłupa w odcinku lędźwiowym :-(

Posted

Ale SUPER - trzymam MOCNO kciuki aby z domkiem wszystko dobrze poszło :kciuki::kciuki:
Ona tego domku BARDZO potrzebuje.. :-(

To zdjęcie jest PRZEKOCHANE - taka żabcia mała :-)

Posted

kuzlik napisał(a):
jutro sie dowiem ile kosztuja leki dla niej i jak bedzie nas stac a mam nadzieje ze tak,to jedziemy po babke w sobote:)

To czekamy i mam nadzieję, że będziemy mogli zobaczyć relacje z nowego domku Banitki :-) Jej się na pewno poprawi w ciepłym domku :-) Może na ten krzyż pomogłoby jej spanie na kocyku z wełny ?

Hopsaj Banitko na samą górę ! MOCNE kciuki za Ciebie trzymam :kciuki::kciuki:

Posted

Jeżeli nic się nie zmieniło (a mam nadzieję, że nic), to jutro Banitko Twój Wielki Dzień! :lol: Zachowuj się więc ładnie i pokaż z jak najlepszej strony a może te święta będziesz mogła spędzić we WŁASNYM DOMU!!! Życzę Ci tego z całego serca!!! :lol: