kuzlik Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 nic sie nie zmienilo:)czy bedzie dobra czy nie i tak swieta ma zapewnione u cieplym domku.jutro wrzuce jakies fotki z nowa rzodzina:) Quote
Justynak Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 kuzlik napisał(a):nic sie nie zmienilo:)czy bedzie dobra czy nie i tak swieta ma zapewnione u cieplym domku.jutro wrzuce jakies fotki z nowa rzodzina:) Czekam z (nie)cierpliwością! :razz: Quote
macio Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 kuzlik napisał(a):nic sie nie zmienilo:)czy bedzie dobra czy nie i tak swieta ma zapewnione u cieplym domku.jutro wrzuce jakies fotki z nowa rzodzina:) wspaniale:multi::multi::multi: Quote
bonika Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='kuzlik']nic sie nie zmienilo:)czy bedzie dobra czy nie i tak swieta ma zapewnione u cieplym domku.jutro wrzuce jakies fotki z nowa rzodzina:) Aż Ci zazdroszczę kuzlik ;) , że będziesz ją mogła wytulić i wygłaskać :loveu: To będzie PIĘKNA adopcja :-) I może już niedługo te smutne, orzechowe oczka Banitki będa się śmiały na zdjęciach - trzymam mocno kciuki :thumbs: Quote
lidka_park Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Banita pojechała dziś do domku :multi: czekamy na relacje ;) Quote
Justynak Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 lidka_park napisał(a):Banita pojechała dziś do domku :multi: czekamy na relacje ;) Wspaniale!!!!:sweetCyb::bigcool::cunao::laola::jumpie::laugh2_2::multi: Quote
DG32 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 No to czekamy na relacje z nowego domku i po cichu liczymy na jakieś fotki. Quote
Isadora7 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 lidka_park napisał(a):Banita pojechała dziś do domku :multi: czekamy na relacje ;) Trzymam kciuki aby było OK Quote
bonika Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ale FAJNIE! :sweetCyb::smilecol: Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze ! :kciuki::kciuki: Quote
danka1234 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 to sie bidulce udało,wreszcie ma domek:lol: czekamy na wieści,oby tylko wszystko dobrze sie ułożyło:thumbs: Quote
kuzlik Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Banka ma ciagle swoj swiat taki schroniskowy,szkoda:(ale sa male postepy zaczyna machac ogonkiem:)kiedy idziemy na dwor kiedy gadamy sobie:)ale trzeba duuuzo czasu zanim bedzie normalym pieskiem.jutro jedziemy do weterynarza:)a na mojego ciuarda ciagle warczy-dobrze ze to ciota i szanuje jej wiek:)ciesze sie bardzo ze ja mma,dziekuje lidce i wam dogomaniacy za pomoc:)a fotki przy najblizszej okazji bo obecnie nie mam neta-siedze u siostry Quote
bonika Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 No jak już macha ogonkiem to szybko te postępy ;) Lalunia :loveu: - CUDOWNIE kuzlik, że ją wzięłaś :Rose: Ona pewnie bidulka myśli, że śni :oops: Mam nadzieję, że szybko uwierzy, że ma wreszcie KOCHAJĄCY DOMEK już na zawsze i jej pycholek się wreszcie rozpromieni :-) A jak u niej z apetytem, zachowaniem do ludzi i na smyczy ? - jak na pieska który niedawno w ogóle prawie z budy latami nie wychodził :oops: to sobie chyba daje nieźle radę ? Cieplutkie życzenia dla Was :iloveyou: No i na zdjęcia oczywiście czekamy :-) Quote
kuzlik Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 z jedzeniem mamy problemy,nic nie chce od wczoraj zjadla tylko sniadanie ale stawiam na stres zobaczymy co teraz bedzie,niech sobie radzi w zyciu i to nie sen,chyba zaczyna w to wierzyc:)i ciagle na mnie patrzy tymi oczetami a ja placze:-( Quote
Ola164 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 kuzlik jakoś się ułoży... Ona potrzebuje dużo CZASU! Tyle czasu nie miała domu... Tyle dni i nocy spędziła w schronisku... Gratuluję udanej adopcji! :loveu: Quote
kuzlik Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 chcialabym zeby jak najszybciej nam zaufala,zeby wiedziala ze pelna miske bedzie miala zawsze i nie musi walczyc o nia z moim psem bo dzisiaj zdazylo sie cos takiego ze bronila pomimo tego ze on nawet nie chcial jej nic zjesc poprostu usiadl obok.zeby wstawala rano z "usmiechem "na buzce i nie bala sie ze ja zostawimy!! Quote
Justynak Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Normalnie spłakałam się jak głupia :placz: ale ze szczęścia oczywiście!!! :lol:Dziękuję Kuzlik!!!! :Rose: kuzlik napisał(a):chcialabym zeby jak najszybciej nam zaufala,zeby wiedziala ze pelna miske bedzie miala zawsze i nie musi walczyc o nia z moim psem bo dzisiaj zdazylo sie cos takiego ze bronila pomimo tego ze on nawet nie chcial jej nic zjesc poprostu usiadl obok.zeby wstawala rano z "usmiechem "na buzce i nie bala sie ze ja zostawimy!! Na pewno tak będzie, trzeba tylko trochę czasu, żeby sunia mogła trochę się odnaleźć w zupełnie nowej dla niej sytuacji... :roll: Trzymam kciuki!!! :kciuki: Quote
danka1234 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 no tak bidulina potrzebuje tylko czasu i wyrozumiałosci. tyle czasu spedziła w schronisku,to wielka dla niej zmiana. Quote
Justynak Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Jaki piękny widok!!! :loveu: Staruszeńka wreszcie nie ukryta w budzie, tylko tam gdzie jej miejsce, na kanapie, przytulona do SWOJEGO człowieka!!! :multi: A jak Banitka dogaduje się z młodziakiem Stiuardem? Nie ma żadnych scysji (po za walką o miseczkę, oczywiście ;))? Quote
figomania Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 śliczna banitka:loveu::loveu::loveu: gratuluję!!! Quote
kuzlik Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 co sie zblizy do warczy ale jak ona chc e podejsc,powachac to on nie moze nic zrobic:)taka dominatorka z naszej straruchy:)dobrze ze stiuard taki dzentelmen i szanuje starsze psiny:) Quote
kuzlik Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 a dziekujemy figo manio:)jest czego gratulowac:P Quote
Recommended Posts