Jump to content
Dogomania

Banita - starsza jamniczka od lat w schronisku. Ma domek !!! :)

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kuzlik napisał(a):
nic sie nie zmienilo:)czy bedzie dobra czy nie i tak swieta ma zapewnione u cieplym domku.jutro wrzuce jakies fotki z nowa rzodzina:)

Czekam z (nie)cierpliwością! :razz:

Posted

kuzlik napisał(a):
nic sie nie zmienilo:)czy bedzie dobra czy nie i tak swieta ma zapewnione u cieplym domku.jutro wrzuce jakies fotki z nowa rzodzina:)

wspaniale:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='kuzlik']nic sie nie zmienilo:)czy bedzie dobra czy nie i tak swieta ma zapewnione u cieplym domku.jutro wrzuce jakies fotki z nowa rzodzina:)

Aż Ci zazdroszczę kuzlik ;) , że będziesz ją mogła wytulić i wygłaskać :loveu: To będzie PIĘKNA adopcja :-) I może już niedługo te smutne, orzechowe oczka Banitki będa się śmiały na zdjęciach - trzymam mocno kciuki :thumbs:

Posted

Banka ma ciagle swoj swiat taki schroniskowy,szkoda:(ale sa male postepy zaczyna machac ogonkiem:)kiedy idziemy na dwor kiedy gadamy sobie:)ale trzeba duuuzo czasu zanim bedzie normalym pieskiem.jutro jedziemy do weterynarza:)a na mojego ciuarda ciagle warczy-dobrze ze to ciota i szanuje jej wiek:)ciesze sie bardzo ze ja mma,dziekuje lidce i wam dogomaniacy za pomoc:)a fotki przy najblizszej okazji bo obecnie nie mam neta-siedze u siostry

Posted

No jak już macha ogonkiem to szybko te postępy ;) Lalunia :loveu: - CUDOWNIE kuzlik, że ją wzięłaś :Rose: Ona pewnie bidulka myśli, że śni :oops: Mam nadzieję, że szybko uwierzy, że ma wreszcie KOCHAJĄCY DOMEK już na zawsze i jej pycholek się wreszcie rozpromieni :-)

A jak u niej z apetytem, zachowaniem do ludzi i na smyczy ? - jak na pieska który niedawno w ogóle prawie z budy latami nie wychodził :oops: to sobie chyba daje nieźle radę ?

Cieplutkie życzenia dla Was :iloveyou:
No i na zdjęcia oczywiście czekamy :-)

Posted

z jedzeniem mamy problemy,nic nie chce od wczoraj zjadla tylko sniadanie ale stawiam na stres zobaczymy co teraz bedzie,niech sobie radzi w zyciu i to nie sen,chyba zaczyna w to wierzyc:)i ciagle na mnie patrzy tymi oczetami a ja placze:-(

Posted

kuzlik jakoś się ułoży... Ona potrzebuje dużo CZASU! Tyle czasu nie miała domu... Tyle dni i nocy spędziła w schronisku...
Gratuluję udanej adopcji! :loveu:

Posted

chcialabym zeby jak najszybciej nam zaufala,zeby wiedziala ze pelna miske bedzie miala zawsze i nie musi walczyc o nia z moim psem bo dzisiaj zdazylo sie cos takiego ze bronila pomimo tego ze on nawet nie chcial jej nic zjesc poprostu usiadl obok.zeby wstawala rano z "usmiechem "na buzce i nie bala sie ze ja zostawimy!!

Posted

Normalnie spłakałam się jak głupia :placz: ale ze szczęścia oczywiście!!! :lol:Dziękuję Kuzlik!!!! :Rose:

kuzlik napisał(a):
chcialabym zeby jak najszybciej nam zaufala,zeby wiedziala ze pelna miske bedzie miala zawsze i nie musi walczyc o nia z moim psem bo dzisiaj zdazylo sie cos takiego ze bronila pomimo tego ze on nawet nie chcial jej nic zjesc poprostu usiadl obok.zeby wstawala rano z "usmiechem "na buzce i nie bala sie ze ja zostawimy!!

Na pewno tak będzie, trzeba tylko trochę czasu, żeby sunia mogła trochę się odnaleźć w zupełnie nowej dla niej sytuacji... :roll: Trzymam kciuki!!! :kciuki:

Posted

Jaki piękny widok!!! :loveu: Staruszeńka wreszcie nie ukryta w budzie, tylko tam gdzie jej miejsce, na kanapie, przytulona do SWOJEGO człowieka!!! :multi:
A jak Banitka dogaduje się z młodziakiem Stiuardem? Nie ma żadnych scysji (po za walką o miseczkę, oczywiście ;))?

Posted

co sie zblizy do warczy ale jak ona chc e podejsc,powachac to on nie moze nic zrobic:)taka dominatorka z naszej straruchy:)dobrze ze stiuard taki dzentelmen i szanuje starsze psiny:)