Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AleksandraJ napisał(a):
Z tego co dziewczyny pisaly to Pani kierownik tak na nich zalezy ze sie o nie boi. Jest to coprawda troche na wyrost bo nie każdy psa skrzywdzi, ale miala kiedys jakis incydent z DT i teraz pozostal uraz... :shake:

No tak,jednak jaka gwarancja,że w domku stałym psa nikt nie skrzywdzi?Szacunek dla P.kierownik za to,że zależy jej na pieskach,ale oby nie było tak,że Lisiczka zmarnuje się w schronie,zawsze istnieje ryzyko w jakie ręce psiak trafi,a może w świetle poprzednich wypowiedzi schronisko mogłoby zmienic zdanie w sprawie DT.

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie mialam telefon od Pana, Lisiczka juz wykąpana, tylko... nie chce pić ani jeść, karmili ją z ręki ale bardzo ich to martwi... powiedzialam ze pewnie jest jeszcze w szoku i musi sie przyzwyczaić do nowego otoczenia... Chowa się, boi się podniesionej ręki- musiala byc skrzywdzona bardzo... Mam nadzieję, że wszystko sie ulozy i zaufa nowym opiekunom, tak, że bedzie szczesliwym psem!

Posted

AleksandraJ napisał(a):
Wlasnie mialam telefon od Pana, Lisiczka juz wykąpana, tylko... nie chce pić ani jeść, karmili ją z ręki ale bardzo ich to martwi... powiedzialam ze pewnie jest jeszcze w szoku i musi sie przyzwyczaić do nowego otoczenia... Chowa się, boi się podniesionej ręki- musiala byc skrzywdzona bardzo... Mam nadzieję, że wszystko sie ulozy i zaufa nowym opiekunom, tak, że bedzie szczesliwym psem!

Ola, to juz druga sunia z Krzesimowa, ktora znalazla dom dzieki Twoim ogloszeniom! Dzieki!
Jesli Pan jeszcze do Ciebie zadzwoni, to prosze uczul go na to, ze ona moze probowac uciekac. Pani Kierownik na pewno to zrobila, ale takich rzeczy nigdy nie za duzo powtarzac.

Posted

hesia napisał(a):
Ola, to juz druga sunia z Krzesimowa, ktora znalazla dom dzieki Twoim ogloszeniom! Dzieki!
Jesli Pan jeszcze do Ciebie zadzwoni, to prosze uczul go na to, ze ona moze probowac uciekac. Pani Kierownik na pewno to zrobila, ale takich rzeczy nigdy nie za duzo powtarzac.

Ach, to również dzieki ogloszeniom calej rzeszy Wielbicieli Lisiczki :diabloti:

Pan mowil, ze jak szedl ktoś z siatką to Lisiczka mu sie w nogi wtulila...
Z kotem sie dogaduje, ale na kazdy halas reaguje strachem :shake:

Powiedzialam, ze wymaga to czasu, ze bedzie robić postepy, gdy poczuje, że nie bedzie znow skrzywdzona.

Dzieci chcialy sie z nia bawić ale ona siedzi smutna:-(

W kazdym razie Pan powiedziel, ze jest im przykro (tu sie wystraszylam, zeby jej nie oddali) ale zaraz dodal, ze jej napewno nie oddadzą, tylko martwi się, że nie chce pić, powiedzialam, że może to wynikać z szoku w koncu jest u Nich od kilku godzin i narazie musi obeznać sie w sytuacji ale gdyby to trawalo dluzej to nich zadzwoni do P. Kierownik...

Teraz pozostaje nam trzymać za nią mocno kciuki!!!

Posted

Czyli pomoc nadeszła znowu za sprawą AleksandrJ ,Super:multi:.Właśnie musiałam wypuscic psy na dwór , mam taką sugestie odbiegajacą od głownego wątku ale co tam zaśmiece troche.Zawsze chciałam miec psa " na spacery" Miśka całe pięć minut spędziła na sniegu, Lenie spacer zajmuje najwyżej 2 minuty:eviltong:Jednym słowem moje psiny sa wyjatkowo praktyczne akurat dla kogoś któ nie ma na nic czasu...czasami;)Wniosek z tego taki , że moze kiedyś w końcu będzie jakiś pies " na spacery" no ale to oczywiscie juz nie w tym dziesięcioleciu:evil_lol:

Posted

Nie denerwuj się :lol:
Jestem ciekawa jak Lisiczka radzi sobie w nowym domu, czy przy pomocy kochających ludzi przechodzi jej trauma, którą nabawiła się w schronie i u poprzedniego właściciela?

• 3 weeks later...
Posted

burek1 napisał(a):
U Lisiczki wszystko OK.Wczoraj do nowego domu pojechała jej córa w towarzystwie szalonego Maxa.Pozostał jeszcze synek Andrew.;)

Burek1 od Ciebie to naprawdę tylko dobre wiadomości:loveu:

Posted

Tak się cieszę że naszej małej się udało!!! Teraz pewnie jest innym psem! :multi:

Kasiko napisał(a):
Nie denerwuj się :lol:

Spokojnie, ja nie z tych co tak szybko się denerwują :evil_lol: