terra Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Suczka w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/adoptuje-sheltie-128340/#post11533362 Quote
Ala&Zetka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Terra, dzięki!!! :multi: Kiedyś właśnie przeglądałam dział "przygarnę psa" żeby zobaczyć czy ktoś nie chce szelciaka, ale jeszcze wtedy nie było... Może ta pani zwróci uwagę na Lisiczkę to piękna suczka, tylko wymaga sporo pracy. Quote
Voewick Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Suczki sheltie po ciąży i porodzie wyglądają biednie,tracą włos i musi minąć czas,żeby zaczęły prezentować się w pełni swojej urody,Lisiczka choć nie jest rodowodowa będzie wygladać jak dama,tylko ktoś musi ją pokochać. Lisiczka hop do góry! Quote
Ala&Zetka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Trzeba ją dobrze wykąpać, wyczesać i pokochać a sunia zmieni się nie do poznania ;) Ale przyszli właściciele muszą być cierpliwi. Najpierw czeka ich oswajanie Lisiczki dosłownie ze wszystkim. Widać że ta suczka ma duży uraz psychiczny, bardzo boi się ludzi :shake: Quote
RIVER Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Voewick napisał(a):Suczki sheltie po ciąży i porodzie wyglądają biednie,tracą włos i musi minąć czas,żeby zaczęły prezentować się w pełni swojej urody,Lisiczka choć nie jest rodowodowa będzie wygladać jak dama,tylko ktoś musi ją pokochać. Lisiczka hop do góry! Dzięki Voewick, Lisiczka to piękny i wrażliwy psiak. Mam nadzieję, że wypatrzy ją miłośnik rasy sheltie i da jej dom. Quote
Ala&Zetka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Niektóre psy szczególnie zapadają w pamięć. Lisiczka jest właśnie jednym z nich. Cały czas myślę o tej suczce, tak bardzo chciałabym aby ktoś ją adoptował. :shake: Gdyby nie moja rodzina, która nie pozwala na jeszcze jednego psa to sama nie wiem... ;) No ale niestety ja nie mogę podarować jej domu, a jedyne co mogę zrobić to spróbować poszukać jej kochanego właściciela Quote
RIVER Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ala&Zetka napisał(a):Niektóre psy szczególnie zapadają w pamięć. Lisiczka jest właśnie jednym z nich. Cały czas myślę o tej suczce, tak bardzo chciałabym aby ktoś ją adoptował. :shake: Gdyby nie moja rodzina, która nie pozwala na jeszcze jednego psa to sama nie wiem... ;) No ale niestety ja nie mogę podarować jej domu, a jedyne co mogę zrobić to spróbować poszukać jej kochanego właściciela Mam taką listę :placz: Wczoraj koleżanka z pracy powiedziała prawie dokładnie to samo "gdybym nie mieszkała z rodzicami..." Quote
Ala&Zetka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Ponowiłam allegro: LISICZKA MIX SHELTIE BEZ SZANS NA ADOPCJĘ!POMÓŻ (524176141) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Voewick Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jesteście niesamowici ze swoim zaangażowaniem w pomoc bezdomnym psiakom:loveu: Muszę przyznać,że i mi Lisiczka siedzi cały czas w głowie,zamieściłam jej zdjęcie z linkiem na NK i poleciłam znajomym,myślę,że wszystkie sposoby na rozpropagowanie tej suni są dobre. Jak sobie pomyślę ile porzuconych psów cierpi w obecne mrozy,to serce się ściska z żalu. Quote
RIVER Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Voewick napisał(a): Muszę przyznać,że i mi Lisiczka siedzi cały czas w głowie,zamieściłam jej zdjęcie z linkiem na NK i poleciłam znajomym,myślę,że wszystkie sposoby na rozpropagowanie tej suni są dobre. Jak sobie pomyślę ile porzuconych psów cierpi w obecne mrozy,to serce się ściska z żalu. Voewick dzięki :Rose: U nas dziś o 5tej rano minus 16. W schroniskach przepełnienie. Pod blokami bezdomne psy i koty w kartonowych pudełkach :placz: Quote
Kasiko Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 W sprawie Lisiczki skontaktujcie sie z Inicjatywa na Rzecz Zwierząt, bardzo prężnie działają w Zielonej Górze i załatwili już wiele szczesliwych adopcji. Napewno pomogą :thumbs: www.inicjatywa.zgora.pl Quote
Ala&Zetka Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Voewick, bardzo dziękuję!!! :loveu: Im więcej osób dowie się o Lisiczce tym większe ma szanse na adopcję!!! Kasiko, dzięki za informację! Postaram się dzisiaj do nich napisać. Quote
maarit Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Lisiczko tyle osób o tobie ciepło myśli:loveu:.......... Quote
Voewick Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Lisiczko trzymaj się i skacz do góry :kiss_2: Kasiko dzięki,że się odezwałaś:loveu: Quote
Kasiko Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Sunia jest śliczna, ma takie smutne oczy, potrzebuje odrobiny ciepła a napewno odwdzieczy się wielką miłością. :Rose: Trzymam kciuki na szybkie znalezienie domku dla Lisiczki. :bluepaw: Quote
Ala&Zetka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Podnoszę malutką! Do inicjatywy na rzecz zwierząt napiszę jutro, dzisiaj niestety już się nie wyrobię :oops: Quote
Voewick Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ala&Zetka napisał(a):Podnoszę malutką! Do inicjatywy na rzecz zwierząt napiszę jutro Ala&Zetka super:multi: Lisiczka masz dobre wróżki:loveu: Quote
Ala&Zetka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Właśnie napisałam do Inicjatywy ;) Teraz trzeba tylko czekać Quote
AleksandraJ Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Witam, dzwonil do mnie potencjalny domek, ale chce paru informacji na cito, wiec prosze o kontak PM z osoba ktora moglaby sprawdzić pare cech Lisiczki o ktore pytano. Nic nie pisze bo nie chce jeszcze robbić nadzieji... Quote
Ala&Zetka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Aleksandra, podaj mu numer do schroniska, tylko opiekunowie najlepiej wiedzą jaka jest Lisiczka, znają bardzo dobrze jej zachowania i na pewno będą w stanie opowiedzieć o jej charakterze. Numer w pierwszym poście Quote
Voewick Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 AleksandraJ napisał(a):Witam, dzwonil do mnie potencjalny domek, ale chce paru informacji na cito, wiec prosze o kontak PM z osoba ktora moglaby sprawdzić pare cech Lisiczki o ktore pytano. Nic nie pisze bo nie chce jeszcze robbić nadzieji... To światełko w tunelu :happy1: Trzymam kciuki :kciuki::kciuki: wszystkie jakie mam;) Quote
maarit Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 A ja się nie odzywam bo pecha dziewczynce przyniosę:roll: Quote
Ala&Zetka Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Ja też na razie nie chcę się cieszyć żeby nie zapeszyć Quote
Recommended Posts