Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Terra, dzięki!!! :multi:
Kiedyś właśnie przeglądałam dział "przygarnę psa" żeby zobaczyć czy ktoś nie chce szelciaka, ale jeszcze wtedy nie było... Może ta pani zwróci uwagę na Lisiczkę to piękna suczka, tylko wymaga sporo pracy.

Posted

Suczki sheltie po ciąży i porodzie wyglądają biednie,tracą włos i musi minąć czas,żeby zaczęły prezentować się w pełni swojej urody,Lisiczka choć nie jest rodowodowa będzie wygladać jak dama,tylko ktoś musi ją pokochać.
Lisiczka hop do góry!

Posted

Trzeba ją dobrze wykąpać, wyczesać i pokochać a sunia zmieni się nie do poznania ;) Ale przyszli właściciele muszą być cierpliwi. Najpierw czeka ich oswajanie Lisiczki dosłownie ze wszystkim. Widać że ta suczka ma duży uraz psychiczny, bardzo boi się ludzi :shake:

Posted

Voewick napisał(a):
Suczki sheltie po ciąży i porodzie wyglądają biednie,tracą włos i musi minąć czas,żeby zaczęły prezentować się w pełni swojej urody,Lisiczka choć nie jest rodowodowa będzie wygladać jak dama,tylko ktoś musi ją pokochać.
Lisiczka hop do góry!

Dzięki Voewick, Lisiczka to piękny i wrażliwy psiak. Mam nadzieję, że wypatrzy ją miłośnik rasy sheltie i da jej dom.

Posted

Niektóre psy szczególnie zapadają w pamięć. Lisiczka jest właśnie jednym z nich. Cały czas myślę o tej suczce, tak bardzo chciałabym aby ktoś ją adoptował. :shake:
Gdyby nie moja rodzina, która nie pozwala na jeszcze jednego psa to sama nie wiem... ;) No ale niestety ja nie mogę podarować jej domu, a jedyne co mogę zrobić to spróbować poszukać jej kochanego właściciela

Posted

Ala&Zetka napisał(a):
Niektóre psy szczególnie zapadają w pamięć. Lisiczka jest właśnie jednym z nich. Cały czas myślę o tej suczce, tak bardzo chciałabym aby ktoś ją adoptował. :shake:
Gdyby nie moja rodzina, która nie pozwala na jeszcze jednego psa to sama nie wiem... ;) No ale niestety ja nie mogę podarować jej domu, a jedyne co mogę zrobić to spróbować poszukać jej kochanego właściciela

Mam taką listę :placz: Wczoraj koleżanka z pracy powiedziała prawie dokładnie to samo "gdybym nie mieszkała z rodzicami..."

Posted

Jesteście niesamowici ze swoim zaangażowaniem w pomoc bezdomnym psiakom:loveu:
Muszę przyznać,że i mi Lisiczka siedzi cały czas w głowie,zamieściłam jej zdjęcie z linkiem na NK i poleciłam znajomym,myślę,że wszystkie sposoby na rozpropagowanie tej suni są dobre.
Jak sobie pomyślę ile porzuconych psów cierpi w obecne mrozy,to serce się ściska z żalu.

Posted

Voewick napisał(a):

Muszę przyznać,że i mi Lisiczka siedzi cały czas w głowie,zamieściłam jej zdjęcie z linkiem na NK i poleciłam znajomym,myślę,że wszystkie sposoby na rozpropagowanie tej suni są dobre.
Jak sobie pomyślę ile porzuconych psów cierpi w obecne mrozy,to serce się ściska z żalu.

Voewick dzięki :Rose: U nas dziś o 5tej rano minus 16. W schroniskach przepełnienie. Pod blokami bezdomne psy i koty w kartonowych pudełkach :placz:

Posted

Voewick, bardzo dziękuję!!! :loveu: Im więcej osób dowie się o Lisiczce tym większe ma szanse na adopcję!!!
Kasiko, dzięki za informację! Postaram się dzisiaj do nich napisać.

Posted

Sunia jest śliczna, ma takie smutne oczy, potrzebuje odrobiny ciepła a napewno odwdzieczy się wielką miłością. :Rose:
Trzymam kciuki na szybkie znalezienie domku dla Lisiczki. :bluepaw:

Posted

Witam, dzwonil do mnie potencjalny domek, ale chce paru informacji na cito, wiec prosze o kontak PM z osoba ktora moglaby sprawdzić pare cech Lisiczki o ktore pytano. Nic nie pisze bo nie chce jeszcze robbić nadzieji...

Posted

Aleksandra, podaj mu numer do schroniska, tylko opiekunowie najlepiej wiedzą jaka jest Lisiczka, znają bardzo dobrze jej zachowania i na pewno będą w stanie opowiedzieć o jej charakterze.
Numer w pierwszym poście

Posted

AleksandraJ napisał(a):
Witam, dzwonil do mnie potencjalny domek, ale chce paru informacji na cito, wiec prosze o kontak PM z osoba ktora moglaby sprawdzić pare cech Lisiczki o ktore pytano. Nic nie pisze bo nie chce jeszcze robbić nadzieji...

To światełko w tunelu :happy1: Trzymam kciuki :kciuki::kciuki: wszystkie jakie mam;)