Jump to content
Dogomania

Szczeniaki z worka - Sznuras w koncu w nowym domu !!!!

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a gdzie robicie badania na trzustkę? ja kiedyś robiłam salmonkowi na gagarina i nie trzeba było wysyłać do żadnego berlina, była dość miarodajne. A ten chętny domek sprawdzony?

Posted

Pasożyty wykluczone już dawno dawno (i te ze środka i te z zewnątrz), ale i tak miał wczoraj zeskrobinę i nic.
Objawy takie trzustkowe, jak u Roana - łysienie, nieprzyswajanie karmy. Ale to Aura napisze najlepiej.

Posted

trzymam kciuki za domek! pewnie nic tu madrego nie napisze ale mam psa wzietego z ulicy (z turcji...) ktory przez pierwszy rok u mnie wygladal jak szkielet, ciagle mnie ktos pytal czemu psa glodze. rok nam zajelo zdiagnozowanie go (w sumie z 10 wetow). pies jadl duzo i dobrze, z regularnoscia zegarka co srode rzygal i nie przybieral na wadze. ostatni wet zrobil test kliszowy (mam nadzieje ze tu nic nie pokrece) wyszlo ze trzustka nie dziala jak powinna i karma przez niego przechodzi, dostal kreon (nie pamietam ile go bral-miesiac?), minal rok i powoli musimy zaczac ograniczac sie bo niedlugo to bedziemy sie toczyc...a rok temu pojawila sie u mnie sunia z ulicy (tym razem krajowa ;) chuda jak szkapa (choc ostatnio przybrala nieco), kupy robi rzadkawe i zazwyczaj na kilka razy, z bardzo rzadka sierscia (tzn niby sie blyszcz i wyglada ok ale brzuch np ma prawie lysy) tez diagnozowalismy rok i chwilowo sie poddalismy. wszyscy weci mowia ze taki jej urok. po sugestiach ze moze karmy nie przyswaja zmienilismy kilka razy karme ale nie ma jakiejs rewelacyjnej poprawy.

Posted

Sznureczek pojechał ................:placz:
Bardzo sympatyczni ludzie. Pani nie pracuje i cały czas będzie się nim zajmowała. Znają jego problemy i się nie boją. Sznurek na początku dostał "głupawki demolki" a potem wyczuł pismo nosem. Wtulił się w poduszkę na wersalce a potem wszedł do szafy i siłą go wyciągałam. Smutno mi:-(.
Wiem że będzie dobrze :placz:

Posted

Dzwoniłam! Sznurek obwąchał całe mieszkanie a teraz się bawi zabawkami. Juz przynosi pani piłeczkę ( moja szkoła;)). Od znajomych dostał w prezencie nową smyczkę a Pani już go kocha:lol:.