idusiek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 no to my sobie ustaliłyśmy z Adi79 co i jak i czekam tylko teraz na dostarczenie ;) Przekażę Feli, bo mam się z nią widzieć a Fela - Sznurasowi :lol: Quote
ronja Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 auraa napisał(a):czy ktoś w ogóle dzwonił w jego sprawie? może teraz zadzwoni:cool3: "Szczeniak o wyjątkowym umaszczeniu" 4lapy.pl ale.gratka.pl zgubiono.pl mojpupil.pl (kategorie oddam oraz znalazłem) gieldaogloszen.pl bono-polska.pl eoferty.com.pl kupiepsa.pl (kategorie beagle i za darmo) adopcjapsa.pl ogloszenia.aleokazja.pl ( kategorie psy i oddam) szybko-sprzedam.pl przygarnijzwierzaka.pl Quote
idusiek Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 cioca Adi kupiła Sznurasowi do spróbowania 2 kg Eukanuba In....(coś tam) na trzuskę w każdym razie :multi: Dzisiaj powinnam mieć - przekazę dalej ;) Moze mu bardziej posmakuje? a jak Sznuras w ogole ? ;) Quote
auraa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Dziękujemy za karmę. :lol:Wczoraj wieczorem przywiozła ją nam ciocia Fela. Sznurek rozkwita. Rośnie, ładnie zarasta i rozrabia za trzech:mad:. Niestety trening czystości stoi w miejscu. Biegunki nie ma ale kupy duże. Quote
idusiek Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 ciotka, a on rośnie i przybiera na wadze czy tylko rośnie ? :roll: Quote
auraa Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Rośnie i przybiera na wadze. Dzisiaj nauczył się siadać na komendę!!!!:lol: Quote
idusiek Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 a jak koooopy? :roll: Kurdę, dzwonią do mnie ludzie, pytają o małego ...wszystko fajnie, ładnie i pięknie...a potem mowię o trzustce i juz nie dzwonią :shake:.... jak my mu znajdziemy dom? :placz: Quote
idusiek Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 idusiek napisał(a):a jak koooopy? :roll: Kurdę, dzwonią do mnie ludzie, pytają o małego ...wszystko fajnie, ładnie i pięknie...a potem mowię o trzustce i juz nie dzwonią :shake:.... jak my mu znajdziemy dom? :placz: przeskoczylo mi... Quote
auraa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ja widzę dużą poprawę. U niego trzustka przecież trochę pracuję. Kreonu nie bierze. Jedzie na karmie. Kupy są duze ale nie ma biegunki. Quote
ludwa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 a jakie fajne to wywalone na fotelu bziucho:):loveu: Quote
idusiek Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 to zdjęcie ewidentnie mowi - "i co się gapisz, psa nie widziałaś? :mad:" Sliczny on :loveu: Quote
anndzia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Biedny psiaczek :-( Ale urodziwy jest bardzo :loveu: Quote
auraa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 nie taki znowu biedny! Kupy wzorcowe. Rozrabia za trzech. Moje koty uciekają przed nim gdzie pieprz rośnie. :mad:. Kreonu nie dostaje. Jedzie na karmach i jest coraz lepiej. Zastanawiam się czy nie było by mu dobrze powtórzyć badań. Może to było podrażnienie trzustki wywołane szczepieniem i odrobaczeniem jednocześnie. Sama nie wiem...... On wymaga zabawy i szkolenia. Widać,że tego mu brakuje. W ciągu 10 min, nauczył się siadać na komendę.Lubi kiedy mu się rzuca zabawki do aportowania. Powinien trafić do ludzi aktywnych, którzy będą chcieli mu poświęcić trochę czasu. Quote
idusiek Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 ja dostałam kontakt na super lekarza od trzustki - wetka pisała z tego doktorat i naprawdę się zna. Przyjmuje na białobrzeskiej i trzeba by podjechac ze Sznurasem i sprawdzić, przebadać, bo moze wcale nie jest tak zle jak zakładamy...:cool3: Dowiedziałam się też, ze ta Eukanuba to zawiera za duzo tłuszczu, karma dla trzustkowców powinna miec do 10-11% tłuszczu a ona ma ok. 20% i mimo, że specjalna i mały doskonale ją przyswaja, to za tłusta :evil_lol: Quote
auraa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 sznurek się przypomina. to cały czas malutkie psie dziecko, które wdrapuje się na kolana , na których nawet sekundy nie jest w stanie spokojnie uleżeć. Komu słodziaka!!!!!!:razz: Quote
idusiek Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 komu słodziaka, komu - bo idę do domu :mad: Quote
idusiek Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 No byli ci ludzie, ale im sie dzieci pochorowały... telefonów dużo a jak co do czego, to sami niepoważni.... a maile w stylu: "chcę tego pieska na prezent dla mojej siostry. ja mam 13 lat, moja siostra 14, gdzie i kiedy mozna go odebrac? " Quote
Recommended Posts