Jump to content
Dogomania

Szczeniaki z worka - Sznuras w koncu w nowym domu !!!!

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

auraa napisał(a):
czy ktoś w ogóle dzwonił w jego sprawie?

może teraz zadzwoni:cool3:

"Szczeniak o wyjątkowym umaszczeniu"
4lapy.pl
ale.gratka.pl
zgubiono.pl
mojpupil.pl (kategorie oddam oraz znalazłem)
gieldaogloszen.pl
bono-polska.pl
eoferty.com.pl
kupiepsa.pl (kategorie beagle i za darmo)
adopcjapsa.pl
ogloszenia.aleokazja.pl ( kategorie psy i oddam)
szybko-sprzedam.pl
przygarnijzwierzaka.pl

Posted

cioca Adi kupiła Sznurasowi do spróbowania 2 kg Eukanuba In....(coś tam) na trzuskę w każdym razie :multi: Dzisiaj powinnam mieć - przekazę dalej ;) Moze mu bardziej posmakuje?

a jak Sznuras w ogole ? ;)

Posted

Dziękujemy za karmę. :lol:Wczoraj wieczorem przywiozła ją nam ciocia Fela. Sznurek rozkwita. Rośnie, ładnie zarasta i rozrabia za trzech:mad:. Niestety trening czystości stoi w miejscu.
Biegunki nie ma ale kupy duże.

Posted

a jak koooopy? :roll:

Kurdę, dzwonią do mnie ludzie, pytają o małego ...wszystko fajnie, ładnie i pięknie...a potem mowię o trzustce i juz nie dzwonią :shake:.... jak my mu znajdziemy dom? :placz:

Posted

idusiek napisał(a):
a jak koooopy? :roll:

Kurdę, dzwonią do mnie ludzie, pytają o małego ...wszystko fajnie, ładnie i pięknie...a potem mowię o trzustce i juz nie dzwonią :shake:.... jak my mu znajdziemy dom? :placz:

przeskoczylo mi...

Posted

ja widzę dużą poprawę. U niego trzustka przecież trochę pracuję. Kreonu nie bierze. Jedzie na karmie. Kupy są duze ale nie ma biegunki.

Posted

nie taki znowu biedny! Kupy wzorcowe. Rozrabia za trzech. Moje koty uciekają przed nim gdzie pieprz rośnie. :mad:.
Kreonu nie dostaje. Jedzie na karmach i jest coraz lepiej. Zastanawiam się czy nie było by mu dobrze powtórzyć badań. Może to było podrażnienie trzustki wywołane szczepieniem i odrobaczeniem jednocześnie. Sama nie wiem......
On wymaga zabawy i szkolenia. Widać,że tego mu brakuje. W ciągu 10 min, nauczył się siadać na komendę.Lubi kiedy mu się rzuca zabawki do aportowania. Powinien trafić do ludzi aktywnych, którzy będą chcieli mu poświęcić trochę czasu.

Posted

ja dostałam kontakt na super lekarza od trzustki - wetka pisała z tego doktorat i naprawdę się zna. Przyjmuje na białobrzeskiej i trzeba by podjechac ze Sznurasem i sprawdzić, przebadać, bo moze wcale nie jest tak zle jak zakładamy...:cool3:

Dowiedziałam się też, ze ta Eukanuba to zawiera za duzo tłuszczu, karma dla trzustkowców powinna miec do 10-11% tłuszczu a ona ma ok. 20% i mimo, że specjalna i mały doskonale ją przyswaja, to za tłusta :evil_lol:

Posted

sznurek się przypomina. to cały czas malutkie psie dziecko, które wdrapuje się na kolana , na których nawet sekundy nie jest w stanie spokojnie uleżeć. Komu słodziaka!!!!!!:razz:

Posted

No byli ci ludzie, ale im sie dzieci pochorowały...

telefonów dużo a jak co do czego, to sami niepoważni.... a maile w stylu: "chcę tego pieska na prezent dla mojej siostry. ja mam 13 lat, moja siostra 14, gdzie i kiedy mozna go odebrac? "