gdgt Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 To gratuluję dziewczyny, a jak się Sznurek będzie wabił? Quote
auraa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Pewnie "Lina Okrętowa":evil_lol:. Na razie jest Sznurkiem. Quote
idusiek Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper !!!! :multi: Quote
gibon301 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
beka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 no dziewczynu gratulacje :) Sznurek badź szczęśliwy w nowym domku Quote
idusiek Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Starały się jak mogły ;) i mimo tylu przygód po drodze, Sznuras w koncu znalazł domek :multi: Quote
auraa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 U Sznureczka, teraz Tobiego wszystko w porządku. Państwo wspaniali Sznurek jest najmądrzejszym i najukochańszym szczeniakiem. Choc dziś w nocy chciał Panią zepchnąc z łóżka:evil_lol:. Dzis był z wizytą u mamy jego Pani i szalał z mopsikiem. Zaprzyjaźnia się z psami z okolicy. W domu nabrudził tylko jeden raz:multi: Quote
ania14p Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Od jutra będę chodzić do parku z aparatem w kieszeni, może uda się pstryknąć fotkę Tobiemu (to mój nowy sąsiad :lol:), o ile moje paskudy pozwolą :angryy:! Quote
idusiek Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Przepraszam, ale wczoraj kompletnie wypadłam z obiebu- spalam 14 godzin :oops: wieści z nowego domku Sznurasa: Psiak spał w łozku pomiedzy Państwem do gory brzuchem.Rano wstał, wylizał wszystkich i krecił się na spacer- poniewaz Pani się zbierała i zbierała -w koncu nie wytrzymał i zrobił siu siu w łazience ( mądrala :diabloti: ). Wariuje, bawi się czym popadnie, je Hillsa :cool3: kupy ma w normie. Ludzie zachwyceni :loveu: a Sznuras zadowolony - tylko cioci Aury żal, bo sie przyzwyczaiła .... Quote
idusiek Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 No prosze, to my obie razem posty piszemy :evil_lol: O mamy szpiega w okolicy, fajefajnie :multi: - chociaz myslę, ze nie potrzebny, kontrolowac nie trzeba- chyba ze kupy czy zdrowe :cool3: Quote
Fela Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cioci Aurze to ja proponuję... hmmmm... klinika (znaczy że klin klinem). Aniu14p, koniecznie z aparatem wędruj na spacery, jużem mówiła, że szpiega mamy w okolicy :loveu: Quote
auraa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ciocia auraa jest chora:cool1: zapomniałam dopisać,że mały się drapie:razz: Quote
ania14p Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Sznuras chyba przestawia Panią na wcześniejsze spacerki :evil_lol:, bo dzisiaj całe nasze emeryckie towarzystwo wypatrywało nowego nabytku i nic :cool1:, czyli musiał być na wcześniejszą zmianę! Aparat w pogotowiu. Quote
idusiek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 rozumiem, ze cała kamienica wypatruje od rana Sznurasa :cool3: - wow :crazyeye: Quote
Fela Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 E tam kamienica, ulica cała! Ba ulica, cała okolica nastawia się na powitanie nowego mieszkańca i bywalca paqrkowych alejek. Aniu, trzymaj aparta w pogotowiu, bo Sznuras, o pardon, Tobiasz pięknota jest. Dalej się drapie? Ciociu Auroo, w takim razie klinika ta kiego procentowego z herbatką gorącą i miodkiem ;) Quote
ania14p Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Będzie przyjęty cieplutko, jest nawet kilka przytulonych szczeniaków, które na 100% zaprzyjaźnią się z Nowym. Myślę, że można go już zdjąć z Allegro, niech zrobi miejsce tym co jeszcze czekają! Quote
idusiek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 jemu sie chyba dzisiaj konczy ;) to juz nie ma co zdejmować. samo wygaśnie Quote
ania14p Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Może zdołam jutro wcześniej wstać i przydybię malucha, bo dzisiaj mi się nie udało, a tak wypatrywałam, że nie zauważyłam, kiedy że mój Koksownik wytarzał się w qupie :angryy: i była kąpiel i drugi spacerek skrócony, bo sierota jeszcze dosycha :placz:! Quote
idusiek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 ale dla Ciebie czy psiaków? :evil_lol: Quote
auraa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Skąd ja to znam.Im gorzej śmierdzi, tym ładniej pachnie:evil_lol: Quote
ania14p Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Spacerek był skrócony dla całej naszej grupy, czyli dwóch suk, Koksa i dla mnie :cool1:! Mam tylko doniesienie z naszego osiedlowego sklepiku dla potffforków, że jest zachwycający i że dostał własne łóżeczko (ciekawe kto będzie w nim spał :evil_lol:). Quote
ania14p Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Wiedziałam że tak będzie. Spotkałam Tobiego o zmroku, padał śnieg z deszczem, a ja nie miałam wyjątkowo aparatu, ale na pocieszenie powiem, że i tak zdjęcia przy tej aurze byłyby słabiutkie. Tobi jest prześliczny, radosny i zgodnie z zapewnieniem Pani najkochańszy i najmądrzejszy w Galaktyce. Sądzę, że na dniach zrobi maturę i zabierze się za studia, przy tak porażającej inteligencj ma szanse pod koniec roku zrobić doktorat, a później to już chyba zostanie prezydentem! Quote
Recommended Posts