Jump to content
Dogomania

Szczeniaki z worka - Sznuras w koncu w nowym domu !!!!

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Sznureczka, teraz Tobiego wszystko w porządku. Państwo wspaniali Sznurek jest najmądrzejszym i najukochańszym szczeniakiem. Choc dziś w nocy chciał Panią zepchnąc z łóżka:evil_lol:. Dzis był z wizytą u mamy jego Pani i szalał z mopsikiem. Zaprzyjaźnia się z psami z okolicy. W domu nabrudził tylko jeden raz:multi:

Posted

Przepraszam, ale wczoraj kompletnie wypadłam z obiebu- spalam 14 godzin :oops:

wieści z nowego domku Sznurasa:

Psiak spał w łozku pomiedzy Państwem do gory brzuchem.Rano wstał, wylizał wszystkich i krecił się na spacer- poniewaz Pani się zbierała i zbierała -w koncu nie wytrzymał i zrobił siu siu w łazience ( mądrala :diabloti: ).
Wariuje, bawi się czym popadnie, je Hillsa :cool3: kupy ma w normie.

Ludzie zachwyceni :loveu: a Sznuras zadowolony - tylko cioci Aury żal, bo sie przyzwyczaiła ....

Posted

No prosze, to my obie razem posty piszemy :evil_lol:

O mamy szpiega w okolicy, fajefajnie :multi: - chociaz myslę, ze nie potrzebny, kontrolowac nie trzeba- chyba ze kupy czy zdrowe :cool3:

Posted

Cioci Aurze to ja proponuję... hmmmm... klinika (znaczy że klin klinem).
Aniu14p, koniecznie z aparatem wędruj na spacery, jużem mówiła, że szpiega mamy w okolicy :loveu:

Posted

Sznuras chyba przestawia Panią na wcześniejsze spacerki :evil_lol:, bo dzisiaj całe nasze emeryckie towarzystwo wypatrywało nowego nabytku i nic :cool1:, czyli musiał być na wcześniejszą zmianę! Aparat w pogotowiu.

Posted

E tam kamienica, ulica cała! Ba ulica, cała okolica nastawia się na powitanie nowego mieszkańca i bywalca paqrkowych alejek. Aniu, trzymaj aparta w pogotowiu, bo Sznuras, o pardon, Tobiasz pięknota jest.

Dalej się drapie?

Ciociu Auroo, w takim razie klinika ta kiego procentowego z herbatką gorącą i miodkiem ;)

Posted

Będzie przyjęty cieplutko, jest nawet kilka przytulonych szczeniaków, które na 100% zaprzyjaźnią się z Nowym.
Myślę, że można go już zdjąć z Allegro, niech zrobi miejsce tym co jeszcze czekają!

Posted

Może zdołam jutro wcześniej wstać i przydybię malucha, bo dzisiaj mi się nie udało, a tak wypatrywałam, że nie zauważyłam, kiedy że mój Koksownik wytarzał się w qupie :angryy: i była kąpiel i drugi spacerek skrócony, bo sierota jeszcze dosycha :placz:!

Posted

Spacerek był skrócony dla całej naszej grupy, czyli dwóch suk, Koksa i dla mnie :cool1:!
Mam tylko doniesienie z naszego osiedlowego sklepiku dla potffforków, że jest zachwycający i że dostał własne łóżeczko (ciekawe kto będzie w nim spał :evil_lol:).

• 2 weeks later...
Posted

Wiedziałam że tak będzie. Spotkałam Tobiego o zmroku, padał śnieg z deszczem, a ja nie miałam wyjątkowo aparatu, ale na pocieszenie powiem, że i tak zdjęcia przy tej aurze byłyby słabiutkie. Tobi jest prześliczny, radosny i zgodnie z zapewnieniem Pani najkochańszy i najmądrzejszy w Galaktyce. Sądzę, że na dniach zrobi maturę i zabierze się za studia, przy tak porażającej inteligencj ma szanse pod koniec roku zrobić doktorat, a później to już chyba zostanie prezydentem!