betel Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [URL="http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/NowyRok.jpg"][COLOR=#000000]http://i520.photobucket.com/albums/w...ka/NowyRok.jpg[/COLOR][/URL] - link do życzeń Quote
Od-Nowa Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 multum adopcji w Nowym Roku a Erce zdrówka ! Quote
halbina Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Życzę Ci mój Przyjacielu... ..spokojnego snu i radosnego przebudzenia; ...abyś czasami mógł sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnąłeś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć; ...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mógł przetrwać złe chwile; ...tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok; ...abyś zawsze był komuś potrzebny; ...radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia; ...abyś znalazł szczęście, którego szukasz. Życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! :* Quote
gameta Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [SIZE=6][COLOR=red]Kochane, zdrowia i spełnienia marzeń w tym nowym, 2009 roku![/COLOR][/SIZE] Quote
betel Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Niestety w pierwszym dniu nowego roku nie mam dobrych wieści.:cool1: Erka dostała alarmujący telefon w sprawie wyrzuconego z domu boksera, poniewierającego się na mrozie w podkieleckiej wsi. Załozyłam mu wątek, baner do niego jest w moim podpisie. Proszę o pomoc:-( Quote
gameta Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Jezu, Betel! Wrzuć go na boksery w potrzebie... i ślij pw do dziewczyn od bokserów... Cholera, nowy rok - stare problemy. A czego życzyłam???? Quote
gameta Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='betel'] Załozyłam mu wątek, baner do niego jest w moim podpisie. Proszę o pomoc:-([/quote] Jak mi ktoś w końcu zdradzi tajemnicę jak dołożyć banerek do podpisu, to go tam wepchnę - jak widać mam jeszcze sporo miejsca :evil_lol: Quote
andzia69 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='gameta']Jak mi ktoś w końcu zdradzi tajemnicę jak dołożyć banerek do podpisu, to go tam wepchnę - jak widać mam jeszcze sporo miejsca :evil_lol:[/quote] Gameta -kopiujesz banerek, wchodzisz w panel uzytkownika, w edytuj sygnaturę,i wklejasz jak post ten banerek w takie okienko- i dajesz zapisz sygnaturę....przynajmniej ja tak robię;) tylko skopiuj całość banerka - nie tylko obrazek czy adres odnośnika - najlepiej zaznacz i daj kopiuj Quote
gameta Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='andzia69']Gameta -kopiujesz banerek, wchodzisz w panel uzytkownika, w edytuj sygnaturę,i wklejasz jak post ten banerek w takie okienko- i dajesz zapisz sygnaturę....przynajmniej ja tak robię;) tylko skopiuj całość banerka - nie tylko obrazek czy adres odnośnika - najlepiej zaznacz i daj kopiuj[/quote] Dzięki Wielkie Andzia!!!:loveu: Ja inaczej kombinowałam i nie szło :shake: Quote
andzia69 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='gameta']Dzięki Wielkie Andzia!!!:loveu: Ja inaczej kombinowałam i nie szło :shake:[/quote] no i wyszło;) Quote
Mefi Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Zdrówka, realizacji wszelkich planów, zmiany mentalności ludzi w Polsce i wysypu nowych domków dla waszych podopiecznych. :multi: Quote
betel Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [SIZE=3][COLOR=red]A ja przypominam wszystkim tym, którzy zadeklarowali wpłaty na Lenkę i Rudkę, że zaczął się kolejny miesiąc:lol:[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Andziu, przed chwilką przelałam na twoje konto kolejną ratę - 30 złotych ( zdaje się tylko że w tytule pomyliłam imiona psów Beara i Dingo zamiast Rudka i Lenka , ale za to napisałam, że u Murki:evil_lol:)[/COLOR] Quote
andzia69 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='betel'][SIZE=3][COLOR=red]A ja przypominam wszystkim tym, którzy zadeklarowali wpłaty na Lenkę i Rudkę, że zaczął się kolejny miesiąc:lol:[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Andziu, przed chwilką przelałam na twoje konto kolejną ratę - 30 złotych ( zdaje się tylko że w tytule pomyliłam imiona psów Beara i Dingo zamiast Rudka i Lenka , ale za to napisałam, że u Murki:evil_lol:)[/COLOR][/quote] Dzięki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dopiero dziś odblokowali mi konto :mad: Zrobiłam zaległe przelewy dla psów erki 20 zł za grudzień , 20 zł za styczeń i 134 zł za trzy bazarki - wszystko poszło na konto Andzi69 Rozliczenie bazarków [B]bazarek kartkowy - 68 zł[/B] betel -20 zł Bambino - 5zł Lidan - 15 zł agat21- 28 zł [B]bazarek szalikowy -10 zł[/B] Beata_Dorobczyńska - 10 zł [B]bazarek czyścikowo- prosiaczkowy ;)- 56 zł[/B] jusstyna85- 6zł agniecha82x-10 zł gameta - 35 zł RodziceMaciusia- 5 zł [CENTER][COLOR=red]Wszystkim licytującym dziękuję serdecznie za pomoc[/COLOR] i najmocniej przepraszam za opóźnienie w wpłacie :oops:[/CENTER] Quote
Mefi Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Czy mogłabym prosić o numer konta na PW, wpłacę kilka złotych. Quote
betel Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Mefi']Czy mogłabym prosić o numer konta na PW, wpłacę kilka złotych.[/QUOTE] Własnie przesłłam Ci na PM , wielkie dzięki:lol: Quote
kika22 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Betel bardzo dobrze, ze przypominasz:loveu: Ja czekam na kase z ostatniego bazarku i zaraz jak bedzie na koncie zrobie jeden przelew;) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 a co tu tak cicho ,nikt dziś nie zaglądnął :shake: Quote
zulugula Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='zulugula']Ano troszkę się ruszyło; Franciszek otrzymał w prezencie od Sagi domek pod choinkę (w Krakowie) :loveu: Potrzebna tylko wizyta przedadopcyjna (okolice Nowej Huty) i po wizycie u weta, Franek pojedzie do nowego domku :razz:[/quote] [B][SIZE=4]UWAGA!!![/SIZE][/B] Niestety AJB78, która oferowała DS dla Franka ma sklerozę. Zaproponowała w ciągu 5 dni domek 5 psom. Uważajcie na nią (młoda, Kraków -okolice Nowej Huty, ogrodzone osiedle lub wioska w okolicach - wynajmowane mieszkanie, śląski akcent (matka ze śląska), ma 8 miesięcznego psa Bartka i potrafi przekonać człowieka o swoim wielkim sercu do zwierząt, tel: 500 365 7.. + tel z pracy, nawet o późnej godzinie, gg 11396652, Aleksandra 31 lat). PS: [URL="http://www.(*****)mojageneracja.pl/11396652"]http://www.[COLOR=red](*****)[/COLOR]mojageneracja.pl/11396652[/URL] ;) Franek wciąż szuka domku. Pamiętajcie o nim :lol: [CENTER][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images26.fotosik.pl/308/cb3c4d548871e905.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] Quote
osho Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [COLOR=DarkSlateGray]kompletnie nie mogę zrozumieć co kieruje ludźmi zachowującymi się w ten sposób... :shake::shake::shake:[/COLOR] Quote
betel Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Po prostu brak odpowiedzialności i chyba lekkomyślośc zwiazana z wiekiem. Niestety tacy ludzie o słomianym, zapale zapominają, że :"dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane". Quote
gameta Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='betel'] lekkomyślośc zwiazana z wiekiem.[/quote] Betel, no ja cię proszę - w wieku 31 lat chyba nie powinno być mowy o lekkomyślności ? Tym bardziej jak się ma dzieciaka ? Ja jestem w podobnym wieku i owszem, może niektóre moje pomysły kwalifikują się do kategorii "głupie", ale chyba nie lekkomyślne :crazyeye: Quote
andzia69 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='gameta']Betel, no ja cię proszę - w wieku 31 lat chyba nie powinno być mowy o lekkomyślności ? Tym bardziej jak się ma dzieciaka ? Ja jestem w podobnym wieku i owszem, może niektóre moje pomysły kwalifikują się do kategorii "głupie", ale chyba nie lekkomyślne :crazyeye:[/quote] Gameta...często jest tak, ze młodzi ludzie (do 20) są bardziej odpowiedzialni niż dorośli...a tak nie powinno być - wystarczy popatrzeć jak "odpowiedzialnymi" ludźmi są ci wszyscy, którzy odprowadzają swoje starsze psiaki do schronów:-( albo porzucające je w lasach itd...to nie młodzi ludzie - to dorośli, dojrzali i chciałoby sie rzec - odpowiedzialni - ludzie...bez serca:angryy: Nie ma sie co spierać - ludzi - przynajmniej - ja dzielę na ludzi i taborety - i nie ma tu nic do rzeczy wiek:evil_lol: A AJB nie ma dziecka - gdyby ktos się pytał:diabloti: Quote
Recommended Posts