Jump to content
Dogomania

Bardzo mini Kajko znalazł dom trzymamy kciuki za opiekunów i psiaka! Kajko za TM

Recommended Posts

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/../members/24097-sleepingbyday"] [B]sleepingbyday[/B][/URL] czy 60zł z bazarku przesłać na to konto co poprzednio ?[URL="http://www.dogomania.pl/../members/24097-sleepingbyday"] [/URL]

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak, ciapuś. aż tyle sie uzbierało? hoho.... bransoletka tak śliczna, ze nie wiem, czy dma siostrze pod choinke, jak planowałam, czy sobie zatrzymam ;-).

kajko był wczoraj u prof. lechowskiego. nie widzi żadnych przyczyn (lechowski, nie kajko), dla których zachodzi ucieczka albumin, więc dał jakis specyfik, który działa nieco jak anabolik, odbudowa mięśni itd. dał w prezencie i za wizytę nic nie wziął :-). kazał powtórzyć badania pod koniec stycznia, tylko białko i morfologie. i mam dzwonić i zobaczymy, co dalej. kajka obserwowało ok 5 studentów :-).
a w autobusie zachwycał wszystkie panie, cwaniaczek.
aha, kastrowac możemy. tylko ja bym odczekała troche, bo jednak po kastracji powinnam troche sie nim poopiekowac, a osttanio padnięta jestem,m na nic czasu, więc po nowym roku bym sie zastanowiła, kiedy kastracja.

Posted

dzięki! kupimy mu karme odchudzającą bez stresu, te super pożywne dla szzceniaków i psów pracujących - 30 zł, odchudzająca - 50 zł. bądź tu mądry i pisz wiersze. jeszzce mamy mały zapasik na szczęście, ale on to rąbie jak maszyna. i nie żałuję mu, nie ma co. on się zachowuje trochę jak jakiś gryzoń, który musi dziennie zjeść porcję kilka razy większą od swojej wagi ;-).

Posted

[quote name='sleepingbyday']wczoraj dzwonił ten pan z usa. ponoc przyjeżdża w grudniu po małą z dąbrówki, ale kajka chce poznać przy okazji. ciekawam...[/QUOTE]
O kurcze,ja też ciekawam

Posted

kajkowi nawet calkiem zasmakował rojal dla wybrednych.
warczał na mnie ostatnio, jak go wzięłam na ręce, a ja do niego -kajko, no co ty, nie wolno, jeszcze będziesz próbował, nie przekonałeś się jeszcze? daj spokój.
i wargi mu opadły ;-)

Posted

no, szczerze mówiąc to jest humor przez łzy, że tak powiem. dla kajka tylko cud chyba. a przeciez jest uroczy. bywa baaardzo, baardzo denerwujący. ale fakt, że ja nerwowa jestem.
jakby kajko znalazł dom, to przez te kilka miesięcy ile psów mogłabym przetymczasowac i wypuscić w świat? ech...

Posted

[quote name='sleepingbyday']no, szczerze mówiąc to jest humor przez łzy, że tak powiem. dla kajka tylko cud chyba. a [COLOR=Red]przeciez jest uroczy[/COLOR]. bywa baaardzo, baardzo denerwujący. ale fakt, że ja nerwowa jestem.
jakby kajko znalazł dom, to przez te kilka miesięcy ile psów mogłabym przetymczasowac i wypuscić w świat? ech...[/QUOTE]

A nie " urocza pokraka????:)"

Posted

[quote name='sleepingbyday']piękny jest? tak! pokraka? tak! ale co ja będe język strzępić, prosze, niech nugat sam mówi za siebie :-)

[IMG]http://lh5.ggpht.com/_sqtTPSOLY7M/Sj5hn6rfzEI/AAAAAAAADC0/MDQabnEpVQc/s720/IMG_3418.JPG[/IMG][/QUOTE]

To stare zdjęcie :( Och Ty - zaczynamy bitwę na fotki . Zobaczcie jeki on sliczny , SBD dawaj zdjęcie Kajak w podobnej pozycji

[IMG]http://images47.fotosik.pl/230/38053bdf09e93844med.jpg[/IMG]

Posted

ten sam, ten sam, schudnięty tylko.
jajka mu wyfotoszopowało w kosmos ;-).
wygląda na tym zdjęciu jak rozciągnięty nietoperz :-). klasyczna urocza pokraka. każde zdjęcie ci to powie, na nowszych będzie tylko chudszych, ale nóg mu chyba nie prostowałaś?

kajko na plecach, kołami do góry?! niedoczekanie. swój honor ma. jak na dominanta przystało :-/.

nie rozumiem, kajko jets uroczy pokrak, a nugatowi żałujesz??