ciapuś Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/../members/24097-sleepingbyday"] [B]sleepingbyday[/B][/URL] czy 60zł z bazarku przesłać na to konto co poprzednio ?[URL="http://www.dogomania.pl/../members/24097-sleepingbyday"] [/URL] Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 tak, ciapuś. aż tyle sie uzbierało? hoho.... bransoletka tak śliczna, ze nie wiem, czy dma siostrze pod choinke, jak planowałam, czy sobie zatrzymam ;-). kajko był wczoraj u prof. lechowskiego. nie widzi żadnych przyczyn (lechowski, nie kajko), dla których zachodzi ucieczka albumin, więc dał jakis specyfik, który działa nieco jak anabolik, odbudowa mięśni itd. dał w prezencie i za wizytę nic nie wziął :-). kazał powtórzyć badania pod koniec stycznia, tylko białko i morfologie. i mam dzwonić i zobaczymy, co dalej. kajka obserwowało ok 5 studentów :-). a w autobusie zachwycał wszystkie panie, cwaniaczek. aha, kastrowac możemy. tylko ja bym odczekała troche, bo jednak po kastracji powinnam troche sie nim poopiekowac, a osttanio padnięta jestem,m na nic czasu, więc po nowym roku bym sie zastanowiła, kiedy kastracja. Quote
ewatonieja Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 takich wetów lubimy :)) to bedzie ostatni rok z jajkami Kajtuś naciesz się póki możesz Olu dbaj o siebie! :) Quote
sleepingbyday Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 on chyba wyczuwa, bo non stop sie tam smyra ;-) to pewnie od frolica... dziewczyny, doszła umowa? ewatonieja, ja xhyba po smierci zaczne o soebie dbać. wogóle bez sesnu ustawiam sobie czas i tyle, moja wina. Quote
olgaj Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 umowa doszla tylko ja z czasem kiepsko stoje wiec nie mam czasu odeslac postaram sie to zrobic w tym tygodniu Quote
sleepingbyday Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 spoko spoko. dobrze że doszła. moja przyjaciółka dużo wysyła i raportowała, że juz przedświąteczny szał jest na poczcie. Quote
ciapuś Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 60zł już wysłane Daj proszę znać jak dojdzie Quote
sleepingbyday Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 dzięki! kupimy mu karme odchudzającą bez stresu, te super pożywne dla szzceniaków i psów pracujących - 30 zł, odchudzająca - 50 zł. bądź tu mądry i pisz wiersze. jeszzce mamy mały zapasik na szczęście, ale on to rąbie jak maszyna. i nie żałuję mu, nie ma co. on się zachowuje trochę jak jakiś gryzoń, który musi dziennie zjeść porcję kilka razy większą od swojej wagi ;-). Quote
sleepingbyday Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 kajko dostał kaskę, dzięki ciapuś :-). a wczoraj bawił się ze mna 5 minut. co prawda on nie umie łagodnie łapać zębami, mocno łapie, ale na szczęście ma te zęby, jakie ma.... Quote
ewatonieja Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 wazne ze nie wypadają przy zabawie :)) zęby :) smacznego Kajtku! :) Quote
sleepingbyday Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 wczoraj dzwonił ten pan z usa. ponoc przyjeżdża w grudniu po małą z dąbrówki, ale kajka chce poznać przy okazji. ciekawam... Quote
Lionees Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='sleepingbyday']wczoraj dzwonił ten pan z usa. ponoc przyjeżdża w grudniu po małą z dąbrówki, ale kajka chce poznać przy okazji. ciekawam...[/QUOTE] O kurcze,ja też ciekawam Quote
sleepingbyday Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 kajkowi nawet calkiem zasmakował rojal dla wybrednych. warczał na mnie ostatnio, jak go wzięłam na ręce, a ja do niego -kajko, no co ty, nie wolno, jeszcze będziesz próbował, nie przekonałeś się jeszcze? daj spokój. i wargi mu opadły ;-) Quote
Panca Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 hehe mimo ze kajko wciaz na tymczasie u SBD a nie w DS b lubie sie posmiac czytajac ten watek pozdrawiam Was bardzo serdecznie! Quote
sleepingbyday Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 no, szczerze mówiąc to jest humor przez łzy, że tak powiem. dla kajka tylko cud chyba. a przeciez jest uroczy. bywa baaardzo, baardzo denerwujący. ale fakt, że ja nerwowa jestem. jakby kajko znalazł dom, to przez te kilka miesięcy ile psów mogłabym przetymczasowac i wypuscić w świat? ech... Quote
marlenka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='sleepingbyday']no, szczerze mówiąc to jest humor przez łzy, że tak powiem. dla kajka tylko cud chyba. a [COLOR=Red]przeciez jest uroczy[/COLOR]. bywa baaardzo, baardzo denerwujący. ale fakt, że ja nerwowa jestem. jakby kajko znalazł dom, to przez te kilka miesięcy ile psów mogłabym przetymczasowac i wypuscić w świat? ech...[/QUOTE] A nie " urocza pokraka????:)" Quote
sleepingbyday Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 no pewnie, ż eurocza pokraka. jak nugat. Quote
marlenka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='sleepingbyday']no pewnie, ż eurocza pokraka. jak nugat.[/QUOTE] Od Nugacika prosze sie odczepić :mad:. On NIE JEST POKRAKĄ :shake: Quote
sleepingbyday Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 piękny jest? tak! pokraka? tak! ale co ja będe język strzępić, prosze, niech nugat sam mówi za siebie :-) [IMG]http://lh5.ggpht.com/_sqtTPSOLY7M/Sj5hn6rfzEI/AAAAAAAADC0/MDQabnEpVQc/s720/IMG_3418.JPG[/IMG] Quote
marlenka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='sleepingbyday']piękny jest? tak! pokraka? tak! ale co ja będe język strzępić, prosze, niech nugat sam mówi za siebie :-) [IMG]http://lh5.ggpht.com/_sqtTPSOLY7M/Sj5hn6rfzEI/AAAAAAAADC0/MDQabnEpVQc/s720/IMG_3418.JPG[/IMG][/QUOTE] To stare zdjęcie :( Och Ty - zaczynamy bitwę na fotki . Zobaczcie jeki on sliczny , SBD dawaj zdjęcie Kajak w podobnej pozycji [IMG]http://images47.fotosik.pl/230/38053bdf09e93844med.jpg[/IMG] Quote
ewatonieja Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 hola!żeby kajakiem w Kajka? oooo żesz :P a ten pies z photoshopa na 2 fotce to niby ten sam co na 1? Quote
sleepingbyday Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 ten sam, ten sam, schudnięty tylko. jajka mu wyfotoszopowało w kosmos ;-). wygląda na tym zdjęciu jak rozciągnięty nietoperz :-). klasyczna urocza pokraka. każde zdjęcie ci to powie, na nowszych będzie tylko chudszych, ale nóg mu chyba nie prostowałaś? kajko na plecach, kołami do góry?! niedoczekanie. swój honor ma. jak na dominanta przystało :-/. nie rozumiem, kajko jets uroczy pokrak, a nugatowi żałujesz?? Quote
Recommended Posts