Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sleepingbyday']dziewczyny, nie wiem, co z umową. proponowałam że wyślę ze zmieniona data 2 egz.do podpisu.
nie mam jeszcze przelewu...

kajko dzielnie asystował mi i koelżance w kuchni 9robiłam wczoraj impreze obiadowo-podwieczorkową). miał drań nadzieję na frolic.
jestem zdania, ze frolicowi można zmienić nazwę - na: "heroina" :diabloti:

Aaaaaaaa to dlatego on taki zkręcony chodzi , faszerujesz go " heroina ". :evil_lol:
Już wszystko kumam:evil_lol:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przypominam, ze kajko jest pod opieką fundacji. to jest tymczas, a nie niby-tymczas. nie było problemów z kontaktami, teraz nagle wywiało wszystkich z wątku. o co cho? dostane odpowiedzi?

ewatonieja, czy gdzies zrobiłaś ogłoszenia? jeśli tak, to możesz podać, gdzie? porobiłabym też jakieś...

Posted

dzien dobry tez jestem z kajkiem forever ale jakby ds rownie jak dt fajowski znalazl to tez byloby milutko

w kwestii ogloszen - widzialam na bazarku pakiety ogloszen i chetnie mu wykupie - tylko Fundacja musi rzeczywiscie okreslic jakie i gdzie są.

buziaki w lśniący nosek (a po buziaku Kajko majestatycznie i z pokerową twarzą oddala się, bo akurat nie ma ochoty na takie spoufalanie sie pospolstwa)

Posted

oo, co ty?
mnie o kajka nikt nie pyta.... :-( a jestem na nk. może powinnam coś poopowiadać? o co pytają?

ewatonieja, jak będziesz na necie, to napisz, gdzie ogłoszenia ma kajko. sasza obiecała wykupić pakiet u mgie dla kajka, nie chcemy, żeby sie zdublowały... a, no i ciapus mówiła, że ty masz się zająć umową. czyli co, robimy, jak proponowałam? drukuję poprzednia, zmieniam daty, parafuję i przesyłam wam do podpisu?

dostałam przelew pod tytułem faktury, to pewnie z łodzi? dzięki :-)

kajko waży 4,15, czyli bez zmian, wczoraj dostał nowa karmę - tą, ktrórą ostatecznie jadł w próbkach, hill'sa dla szczeniaków. (żeby nie była to ta nieszczęsna odchudzająca). dziś juz odmawia konsumpcji, ale nie do końca. miał nadzieję na co innego, ale ostatecznie cos z niej zjadł, bo sadyści tylko to dali do michy :angryy:

Posted

Jest taki Pan ze Stanów. Zabiera Malę z Wejherowa. Z tego co wiem. Planował tez Kajtka, ale chyba zrezygnował. W tym samym czasie pytała jakaś osoba o Niego u znajomej, ale wczoraj sprawdzałem. Cisza. I jeszcze jedna znajoma bardzo go poleca. I często pyta. Wiec myślę, że bardzo leży Jej na sercu Kajtuś.
Jak na mój rachunek to jest w co najmniej w dziesięciu galeriach moich znajomych, a w ilu innych to nie wiem. Ciężko sprawdzić bo nie ma odsyłaczy. I linkowanie tutaj jest najczęściej sprzed zmian.

Posted

cajus, co ty mówisz?? w szoku jestem, nic nie wiedziałam, ze kajko taki popularny!!!!
może ci ludzie chcieli by nowe zdjęcia, info o karolu? przeciez ja moge pisać, tylko dobrze, zebym wiedziała kto to na nk. a moze jakis masz pomysł?

co do adopcji amerykańskiej, to nic nie wiedziałam :crazyeye:.
wiesz, kajko jest specjalnej troski i jego adopcja tez taka będzie. to naprawde ciężki pies charakternie, ja odkrywam nowe rzeczy i on też, uczymy się cały czas róznych podstaw, a to juz tyle miesięcy. nie wyadoptuje go w ciemno nigdy, co więcej, będe żądała wielu rzeczy - nawet, jak się fundacja na adopcję zgodzi ;). to zbyt trudny przypadek, zbyt wymagajacy, bardzo zniechęcający.

a swoją drogą ostatnio kajko, jak wychodze z łazienki po kąpieli, wita mnie wylewnie i radośnie, jakbym wróciła z antarktydy... cieszyłam się, choc nie wiedziałam, o co cho, aż się zgadała z kolegą, który mieszkał z kajkiem przez 2 tygodnie w wakacje. opowiadał mi, że nie zamykał drzwi jak brał prysznic i kajko ciężko to przezywał - biegał i szczekał. jak zamknął drzwi, kajkko sie uspokoił. najwidoczniej widok człowieka torturowanego woda jest dla karola ciężki :evil_lol:.

cajus, dzięki za informacje o kajkowej popularności. naparwde nie wiedziałam. jak można dostarczac tym osobom nowe zdjęcia i njusy? masz pomysł?

Posted

[quote name='sleepingbyday']cajus, co ty mówisz?? w szoku jestem, nic nie wiedziałam, ze kajko taki popularny!!!!
może ci ludzie chcieli by nowe zdjęcia, info o karolu? przeciez ja moge pisać, tylko dobrze, zebym wiedziała kto to na nk. a moze jakis masz pomysł?

co do adopcji amerykańskiej, to nic nie wiedziałam :crazyeye:.
wiesz, kajko jest specjalnej troski i jego adopcja tez taka będzie. to naprawde ciężki pies charakternie, ja odkrywam nowe rzeczy i on też, uczymy się cały czas róznych podstaw, a to juz tyle miesięcy. nie wyadoptuje go w ciemno nigdy, co więcej, będe żądała wielu rzeczy - nawet, jak się fundacja na adopcję zgodzi ;). to zbyt trudny przypadek, zbyt wymagajacy, bardzo zniechęcający.

a swoją drogą ostatnio kajko, jak wychodze z łazienki po kąpieli, wita mnie wylewnie i radośnie, jakbym wróciła z antarktydy... cieszyłam się, choc nie wiedziałam, o co cho, aż się zgadała z kolegą, który mieszkał z kajkiem przez 2 tygodnie w wakacje. opowiadał mi, że nie zamykał drzwi jak brał prysznic i kajko ciężko to przezywał - biegał i szczekał. jak zamknął drzwi, kajkko sie uspokoił. najwidoczniej widok człowieka torturowanego woda jest dla karola ciężki :evil_lol:.

cajus, dzięki za informacje o kajkowej popularności. naparwde nie wiedziałam. jak można dostarczac tym osobom nowe zdjęcia i njusy? masz pomysł?[/QUOTE]

uhh, jak ja Cie lubie SBD za to z tak nieraz mądrze prawisz:loveu: Z Toba Kajko (karolll??) nie zginie..

I rzeczywiscie Kajko jest zaniepokojony i dziwnie podniecony obecnoscia ludzi w łazience. Ten pies to temat-rzeka, gratka dla prawdziwego odkrywcy:razz:

a co do ogloszen, to z mgie sie juz kontaktuje i uzupelnimy co trza dla wspolnego dobra!

Posted

Znajoma zastanawia się czy Kajtka nie zabrać, ale myślę, że to zły pomysł. I tak Jej powiedziałem. Ma kotka i dwa pieski. Mieszkanie jest w mieście, a ona pracuje. Więc chyba to nie jest dobra oferta.

Co do pomysłów To mój jedyny pomysł to stworzenie ogólnej galerii na nk ze zwierzętami do adopcji pomocy ( coś takiego jak są konkursy zdjęć na nk ). Krótki opis, gdzie jest i kontakt. Tak aby każdy mógł wejść, a nie tylko znajomi. No ale to musi być jakaś oficjalna propozycja do administratorów nk.

Co do reszty to mogę Zostawić linkowania do galerii na nk. Potrzebuję na to np jutrzejszą noc.

Mam duży transfer więc nawet sam mogę wkleić kilkanaście zdjęć Kajtka u siebie z informacjami i na pewno się rozejdą.
Mogę pobrać skądkolwiek. Mogę podać maila, skypea moge prze kleić z wątku.

Posted

on może spokojnie mieszkać w mieście - teraz to czyni. on nienawidzi spacerować. siku, kupa i do domu. próbowałam kilka miesiecy go przyzwczajac do parku - kiszka. co do innych zwierząt. jeśli są duże, hałaśliwe, to będzie cały czas potrącany aż w końcu przestanie się ruszac ze swojego miejsca - na wszelki wypadek. jesli są mniejsze, spokojniejsza - to luzik. co do kota- jeśli będzie sie kajka bał, to kajko to wykorzysta. jeśli nie, to go oleje.
kajko potzrebuje własnego kocyka i jedzenia i spokoju, ba, nawet obecność człowieka nie jest dla niego aż tak ważna (no, czasem...)

aha - to męczący pies. pomijając wszystko, co opowiadam, smieszne czy nie, to wnerwia mnie conajmniej raz dziennie jego upór i zawieszanie sie. tzreba miec sporo cierpliwości. mnie szlag trafia. tym bardziej cieszą mnie te momenty, kiedy jest aktywny.

zdjęcia możesz raz - pobrać z wątku, dwa, mogę wysłac. jak będziesz miec chwilę na linkowanie, to świetnie.

skąd sie wzięli ci wszyscy ludzie zainteresowani kajkiem???? komentarze pod zdjęciem by mi to uświadomiły, a tak żyje we mgle :evil_lol:

sasza - moja przyjaciółka nazyywa kajka karolem, pasuje do niego, hehe.

dzięki za pakiecik u mgie :eviltong:

Posted

wow, nieźle!!!

ale ewatoniejia, bluźnisz! kajkulec to cziłała mazowiecki, nie wiedziałaś :razz:?

kurka, zmienilismy karmę na tą hillsa puppy healthy development, bo próbki jadł całkiem nieźle, a teraz tym pluje, ech....

edit:

o matko, własnie zauwazyłam, że bazarek jest też dla kajka! bardzo dziekuję. bedzie miał na dalsze leczenie anemii i kastrowanko. jeszcze powinien miec w skarpecie 330 zł od sponsora. jak sie okaze, że wydatki sa mniejsze, to pozostałą kwotę bym przeznaczyła na wasze psiaki. taki jest plan, mam nadzieję? bo ja cały czas liczę na cudny domek...

Posted

ty liczysz na cudny domek a ja na cud :diabloti:

ania -szajbus z brzezin zadeklarowała na kogo ma zostac przekazana kwota uzyskana na bazarku także aniu- w imieniu kajka bardzo dziękujemy:Rose: a agnieszce ciapuś za prowadzenie bazarku:Rose:

Posted

o matko, wiem, że licze na cud. co prawda miał juz przecież dom. i uważam, że daliby radę ci państwo, że to nie jest niemożliwe...

kurdę, on mi blokuje tymczas, taka jest prawda przeca. tyle piesów by już przeszło, nie?