ewatonieja Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 u lala Kajko ciotki noca Cie odwiedzają, ciemną a ja z rana :lol: podniosę Quote
Cajus JB Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ewatonieja napisał(a):u lala Kajko ciotki noca Cie odwiedzają, ciemną a ja z rana :lol: podniosę A nie bo wujaszek. Podnosimy nocą ciemną. Kajko na pierwszą. Quote
sleepingbyday Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 kajko miała badania krwii zalecone po serii leków. anemia się zmniejszyła, choc nie znikneła całkiem, niestety albuminy drastycznie spały (białka odpowiedzialne za przenoszenie po organiźmie substancji odzywczych). kajko schudł bardzo, z 4,15 spadł na 4kg. napisałam mejla do prof. lechowskiego, tzreba sie umówić na dalsza konsultacje. wetki mówią, z eto by wskazyuwało na jakąś chorobe związaną z jelitami. no ale to prof jest lepszy w te klocki - zresztą zapisanie metronidazolu wskazuje, że w kierunku diagnozy związanej z jelitami szedł. rozumiem, że mamy wciąz kase na leczenie? aha, doszła bransoletka bazarkowa, baaardzo ładna, dzieki :p. Quote
Cajus JB Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Nie wiem jak bardzo to poważne, ale wierzę, że będzie dobrze. Quote
ewatonieja Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 JAKIE KOSZTA WCHODZA W GRE? TAK MNIEJ WIECEJ? PRZEPRASZAM WUJASZKA ZA POMYŁKĘ :) CZYTAJĄC POSTY NIE DOMYSLIŁAM SIĘ :/ KAJKO TY NIE TRAĆ NA WADZE :mad: ANI NA ODWADZE.. HEH KOLEJNE BADANIA CIE CZEKAJĄ :lol: Quote
marlenka Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 ewatonieja napisał(a):JAKIE KOSZTA WCHODZA W GRE? TAK MNIEJ WIECEJ? PRZEPRASZAM WUJASZKA ZA POMYŁKĘ :) CZYTAJĄC POSTY NIE DOMYSLIŁAM SIĘ :/ KAJKO TY NIE TRAĆ NA WADZE :mad: ANI NA ODWADZE.. HEH KOLEJNE BADANIA CIE CZEKAJĄ :lol: Jakby Tobie SBD co i raz robiła badania i pobierała krew to byś tez chudła hihi. Biedny Kajko Quote
Cajus JB Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Nie gniewam się za pomyłkę. Już wiele Cioteczek pomyliło się biorąc mnie za kobietę. Kajko nie dawaj się igiełkom. A na zimę to się sadełko zbiera, a nie gubi. Quote
sleepingbyday Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 wizyta wtedy kosztowała 90 zł, o ile pamietam. na razie nie wiadomo, jakie jeszcze koszty dojdą, bo nie wiadomo, co wymyśli prfesur. kajko jest super grzeczny na pobraniach krwi, wetki są zachwycone, bardzo je tym ujął. stoi sobie i nawet nie piśnie. Quote
coronaaj Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='sleepingbyday']znalazłam dzis w mejlu pytanie o kajka" czy ten piesek o nazwie kajko nadaje sie dla 11 letnije dziewczynki?" wczoraj za to był telefonz katowic, dziewczyna chce przyjechac obejrezec kajka w weekend,a le umówiłysmy sie na razie na mejle, musi wiedziec, z eto adopcja specjalnej troski. za półtora tygodnia ma wpaść ten facet z usa, ale uczucia mam mieszane - nie ma jak zrobic wizyty, tam sa inne psy, pewnie żywotne... no i jest jeszcze jedna, dość niepwena propozcyja... także - jakis ruch w interesie jest, ale jka na razie - bez żadnych cudów. Gdzie ten facet z USA mieszka? Moze by dalo rade jakos go sprawdzic przez moich znajomych, rodzine...ja jeszcze w Polsce , chetnie bym go poznala...on w warszawie teraz? Quote
sleepingbyday Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 nie wiem, w opisie na nk ma northpole. może cos jeszcze? nie wgryzałam się... ma być w polsce i w wawie i ma sie odezwać. Quote
Cajus JB Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Ten pan Piotr mieszka na Florydzie. Na Wszystkich Świętych miał odebrać Male z Wejherowa, ale na razie jakoś nie może dojechać. Osobiście też mam mieszane uczucia co do Niego. Pod wieloma zdjęciami na nk pyta o kontakt do psa. Sam mu wysłałem namiary na Kajtka, a po dwóch tygodniach znów o Niego pytał. Quote
sleepingbyday Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 przypadki chodza po ludziach, zwł. jeśli idzie o dalekie podróze. niemozność przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej jest dla mnie jak na razie istotniejsza. poza tym na zdjęciach widac u niego psy, w pracy w domu. on je wszedzie bierzeze soba. kajko nie lubi. ale to pół biedy, bo pamiętam, jka z nim było u zuzki - tam były inne psy, bawiące się, potrącające niechcący kajka. on to bardzo źle znosi, w efekcie woli nie ruszac się ze swojego posłania, tylko na nim czuje sie bezpiecznie. a powinien w całym domu. być może te psy sa spokojne, to oczywiście do wywiedzenia sie jest. kajko jest specyficzny, więc nie każdy dobry dom jest dobry dla kajka. z drugiej strony nigdy nie wiadomo, jakie relacje sie zbuduje w nowym domu, od tgeo wszystko zależy, w kajku jest jednak jakas doza elastyczności. bardzo się martwię kajka sytuacją, powiem wam... Quote
Cajus JB Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 SBD znasz najlepiej Kajtka. Pan Piotr dużo podróżuje bo pisał mi o tym. Są u Niego też koty. Około 10-ciu tak pisał. Nocuje często w motelach. Tyle o Nim wiem. Quote
sleepingbyday Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 zobaczymy, czy wogóle dojdzie do spotkania. Quote
Cajus JB Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Jeśli mam być uczciwy to nie uważam aby Pan Piotr był odpowiedni dla Kajtka. Quote
sleepingbyday Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 ja po cichu też ;-). ale także uznaję, ze to może być mylne wrażenie. ale to i tak rozprawianie o wakacjach na mgławicy andromedy :-). kajko pzdrawia. Quote
coronaaj Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Cajus JB napisał(a):Jeśli mam być uczciwy to nie uważam aby Pan Piotr był odpowiedni dla Kajtka. To malo wiemy o panu Piotrze, jak duzo podrozuje sluzbowo ale ma kogos do psow i kotow to OK!!! Ja podrozuje z kurduplami ale tutaj klimat zimny, nie bardzo chca wychodzic na dwor...oproz Pakusia (polski pies) zobaczymy czy sie odezwie..pan Piotr .moze maie do niego amerykanski telefon to troche moze sie dowiem z maglowania, podobno mam intuicje i nie tylko...tak ciotki mowia... Quote
sleepingbyday Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 ale naprawdę poczekajmy, czy w ogóle się odezwie ;-) Quote
Cajus JB Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Słuchajcie On prawie pod każdym psem wstawia komentarz na nk, że pomoże i jakie piękne wolontariuszki. A Mala z Wejherowa nadal czeka i tak naprawdę nic nie wiadomo czy Ona pojedzie. Nawet do Mali nie zagląda, a wszyscy się niepokoją brakiem wiadomości. Quote
Cajus JB Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Dubelek O Mali Dziś pisał i o Kajtku. http://nasza-klasa.pl/profile/28153170/gallery/album/3/4 Quote
sleepingbyday Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 hehe, na takiego mi wyglądał od razu amanta :-) idziemy z kajkiem w czwartek do profa lechowskiego. napisze w piatek. Quote
ewatonieja Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 bardzo mocno trzymam kciuki za dobre wieści i zarazem upieram się zebyś mi podała to o co prosiłam na pw :p Quote
Cajus JB Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 To i ja czekam za wiadomościami. Ten cały Pan Piotr. Sporo zamieszania. Quote
marlenka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 przepraszam za offale ten pies umrze jeśli się Dt na cito nie znajdzie http://www.dogomania.pl/threads/174353-Albo-dt-albo-zginie-pod-koA-ami-samochodu?p=13565560#post13565560 Quote
Recommended Posts