Jump to content
Dogomania

...wrocławskie matuzalemy...Senior ma dom i Bąbel tez doczekal sie, ma dom w Niem.

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
a, z niemcami dogadałaś., ok, rozumiem. dobrze, ze bąbel nie stracił tej możliwości...
matko, czy ty masz mozliwość dogadania domu dla dziadka nie ze schronu? czysto prywatnie?

droga Pani SBD.... czy Pani wie jaka jest kolejka psiaków, które czekają w naszym schronie na te domy w niemczech....:crazyeye::crazyeye:

a w naszym schronisku nie ma piesków które siedzą dłużej niż trzy lata....jak nie znajdzie sie dom w trzy lata to psiak może wylądowac u Piotra....więc prosze tu prywaty nie "wpychać"

Posted

orpha napisał(a):
to moze ja subtelnie przypomne o waszym wrocławskim Czorcie co u mnie nieco zapomniany na DT siedzi

prześlij mi jego zdj i opis to coś podziałam - bo ja nawet nie wiem co to za pies :oops::oops::oops::oops:

sleepingbyday napisz o co chodzi a postaramy się pomóc

Posted

kikou jak rany, spokojnie....jakbym chciała wpychac się między wódkę, a zakąskę, to bym cichaczem pw słała z serce rozdzierającą historią. uczciwie pytam "czysto prywatnie", publicznie, nie pod stołem, nie chcę nikomu robić koło pióra. nie wiem, czy te niemieckie domy i fundacja (osoba?) je wyszukująca ma z wami układ, nic nie wiem, tylko po ludzku pytam. co więcej mogę pytać, najwyżej dostanę "nie, sorry, mamy kolejkę jak stąd do tatr" i tyle. zresztą nie liczyłam na pozytywną odpowiedź, jedynie desperacja i odczuwanie przymusu spróbowania wszystkiego mna powodowały. wszystkiego, ale fair-play!
więc nie paniuj mi tu :eviltong:.

Posted

Negri napisał(a):
prześlij mi jego zdj i opis to coś podziałam - bo ja nawet nie wiem co to za pies :oops::oops::oops::oops:

sleepingbyday napisz o co chodzi a postaramy się pomóc

Negri przez moj srodkowy banerek na watek zapraszam :lol: ,a swoja droga cos wybiore ze zdjec ( w razie co filmiki tez sa ) zebys nie musiala szperac i opis tez jak najbardziej przesle. Opis wedle jakiegos schematu? w sensie wiem ze wiek , charakter i stan zdrowia ale moze cos tam jeszcze trzeba co mi ulecialo

Posted

Negri napisał(a):
Dobra to już wiem o którego psa chodzi, wyślij mi proszę zdj i opis na meila. [email protected]

W opisie wiek, zdrowie i wszystkie przydatne info - np jak koty, dzieci, psy, czy niszczy, czy zostanie sam i czy kastrat a jeśli nie to czy stan zdrowia pozwala, i w jakim mieście teraz jest

tak jest psze pani :)

Posted

orpha napisał(a):
Negri przez moj srodkowy banerek na watek zapraszam :lol: ,a swoja droga cos wybiore ze zdjec ( w razie co filmiki tez sa ) zebys nie musiala szperac i opis tez jak najbardziej przesle. Opis wedle jakiegos schematu? w sensie wiem ze wiek , charakter i stan zdrowia ale moze cos tam jeszcze trzeba co mi ulecialo

Dobra to już wiem o którego psa chodzi, wyślij mi proszę zdj i opis na meila. [email protected]

W opisie wiek, zdrowie i wszystkie przydatne info - np jak koty, dzieci, psy, czy niszczy, czy zostanie sam i czy kastrat a jeśli nie to czy stan zdrowia pozwala, i w jakim mieście teraz jest

Posted

No tak, tak wlasnie myslalam. Juz jestem nieco ostrzezona i uwrazliwiona dosc na osoby ktore maja brac psa, potem termin ciagle przedluzaja, ale to ze "na 100%" go zabieraja, to tutaj chyba z 8 razy przeczytalam.:angryy:
Wlasnie tacy to sie w koncu wycofywuja.:mad:Dobrze ze szansa na niemcy mu nieprzepadla.:razz:

Posted

Negri napisał(a):

sory ze tutaj , zapomnialam dopisac :oops: ,ze spokojnie moze zostawac sam w domu , absolutnie nie niszczy , moze troche szczekac ale to tylko wtedy gdy jest jakis hałas koło jego drzwi

przepraszam za offa :roll:

• 2 weeks later...
Posted

W tym miesiącu jedzie ;) Chyba 26 :oops: Poznałam ostatnio Bąbla osobiście - jaki on malutki :loveu:

Edit - Kinga mnie wyprzedziła ;)

Kinga - jak tam ten misiasty kaukaz?

Posted

Negri napisał(a):
Zdj jeszcze nie mam ale będą :loveu: Ludzie zakochani w psie, póki co wszystko ok ;)

Super :cool3: Jak zdjęcia przyjdą to ja chce je zobaczyć :mad: ;)