Jump to content
Dogomania

...wrocławskie matuzalemy...Senior ma dom i Bąbel tez doczekal sie, ma dom w Niem.

Recommended Posts

Posted

Koperek napisał(a):
ok, mogę odebrać Bąbla o 15 ze schronu, ale gdzie mam z nim te 15 lub 30 minut przesiedzieć??? Przecież nie na tym mrozie!:roll:

w kawiarnii :eviltong::evil_lol:

w aucie? w autobusach? (przejażdżka).. hmm..
pobiegać można :eviltong::eviltong:

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chlopak bedzie tak 15.15-15.20 To co Koperek podac ci dane pani na pw. Do 17 dzis nie wiedzial czy na pewno bedzie domek gdyby nie ta niepewnosc w weekend bym go zabrala bo w tyg praca.

Posted

Negri napisał(a):
Nie zamykają ;) Weci mają prywatną praktyke

No to kamień z serca!- nie czytałam co się tu wyprawia i myśłałam, ze jutro jakiś specjalny dzień i autentycznie zamykają na cztery spusty:eviltong:

Posted

xmartix napisał(a):
w kawiarnii :eviltong::evil_lol:

w aucie? w autobusach? (przejażdżka).. hmm..
pobiegać można :eviltong::eviltong:

No bardzo śmieszne- uhaha- po pachy się uśmiałam:cool1:

:eviltong:

Posted

Dostałam PW i zgłaszam się , ale widzę ,że Kopereczek już działa !;)
Koperuś jak potrzebujesz kogoś do towarzystwa na czas oczekiwania to mów :lol:

Posted

iwa77 napisał(a):
Dostałam PW i zgłaszam się , ale widzę ,że Kopereczek już działa !;)
Koperuś jak potrzebujesz kogoś do towarzystwa na czas oczekiwania to mów :lol:

iwa no jak chcesz jechać wydać Bąbla to ino słówko szepnij- w moment wyrzeknę się praw do tej akcji! :evil_lol: Aż tak mi na wolnym czasie nie zbywa, żebym nie wiedziała co z nim zrobić :eviltong:

Posted

Goga napisał(a):
co sie stalo, ze babel nie pojechal do domu dzisiaj??

Patrzcie, jaka poinformowana?!?! :razz:

Mróz był główną przeszkodą w opuszczeniu dzisiaj schroniska przez Bąbla. Natomiast wiem od chłopaka Fredzi, że w niedzielę osobiście pofatyguje się po niego nowa właścicielka :)

Posted

no niestety auto nie zapalilo:shake:i dalej nie pali cos sie stalo przez ten mroz.Jeszcze do tego netu przez caly dzien nie mialam.Skontaktowalam sie z pania bierze na pewno babelka bedzie w niedziele boi sie troche po wrocku jezdzic dlatego byla z jej str prosba zeby dowiezc babelka w okolice lotniska.I wlasnie bede szukac transportu dla malego na niedziele bo w ten weeken nie ma mnie we wroc. Pani jest z Polkowci.

Posted

Koperek napisał(a):
Patrzcie, jaka poinformowana?!?! :razz:

Hej koperek... bo to moi rodzice maja go wziasc..ja neistety nie mieszkam w polsce wiec nic na to nie moge poradzic, a moja mama faktycznie do wrocka sie boi jechac i jedyne miejsce go ktorego moze dojechac jest lotnisko..:oops: szkoda, ze babel musi jeszcze tydzien tam siedziec ugh..
czy ktos wogole byl u niego?? jak on sie ma??

A to jest piesek ktorego ocalili od zamarzniecia moi rodzice no i nowa koleznaka babla.. mam andzieje ze sie polubia..

Posted

Kierownictwo schroniska poprosiło i upoważniło mnie do przekazania następującej informacji:
Ze względu na pewne wątpliwości i zamieszania które powstały w związku ze sprawą adopcji Bąbelka , schronisko bardzo prosi przyszłych potencjalnych właścicieli Bąbelka o kontakt w celu omówienia szczegółów adopcji.
Proszę kontaktować się z Panią Dyrektor lub Panią Lidią.
W przypadku nie skontaktowania się przyszłych właścicieli ze schroniskiem pies nie zostanie wydany pośredniczącym w adopcji !

Kikou została już powiadomiona przeze mnie o decyzji schroniska.

Posted

iwa, a można wiedzieć o jakich watpliwościach schronisko się dowiedziało??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bo centralnie nie kumam!!!

Jak nie chcesz tu to na pw proszę.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
a w jakim wieku ten czarny sierściuch?
będą razem nieźle wyglądać... :cool3:

nie wiadomo, gdyz zostala ona zabrana ze stacji benzynowej na ktorej koczowala 4 dni w mrozie czekaja na tych ktorzy ja tam porzucili... ale podobno mloda ok moze 3 lata..
No dzieci raczej nie bedzie bo chca ja wysterylizowac...

dzisiaj rozmawialam z mama i w sobote maja o 16:30 go odebrac na lotnisku.. mam nadzieje, ze wszytskie watpliwosci zostaly rozwiane..

Posted

trzeba odebrać przyszłą właścicielkę Bąbla z lotniska i zawieźć swoim autem do schronu, odebrać Bąbla i znowu na lotnisko .. bo inaczej nie widzę opcji. trochę masakra..

Posted

albo Bąbla wziąć na kogoś innego, a potem na tą panią.. ;/ ee kombinuje a nie wiem o co naprawde chodzi.. mam nadzieje ze argument za podjeciem takiej decyzji przez schron jest normalny..

Posted

Fredzia:) napisał(a):
Dokladnie o co chodzi kikou rozmawiala z pani ustalila szczegoly wszystko dane wyslala mi telefonicznie??co jest grane:roll:

Nie ujmując nikomu już wiem, o jakie wątpliwości chodzi, ale nie chcę ich teraz zgłębiać na forum, bo żywą nogą nikt stąd nie wyjdzie:evil_lol:

Także drogie Panie (i do Gogi również) proszę przeczytać jeszcze raz post iwy i się do niego zastosować.

Z lotniska do schroniska nie ma przyszła, nowa właścicielka Bąbla ani strasznie daleko, ani trudno z dojazdem, więc stawienie się osobiste nie powinno być aż takim problemem ;)