Jump to content
Dogomania

...wrocławskie matuzalemy...Senior ma dom i Bąbel tez doczekal sie, ma dom w Niem.

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bella1']Z tego co wiem Bąbelek nadal w Schronie czeka na swoją szansę :shake:
Niestety...

A na dowód tego BĄBEL chciał mnie dzisiaj potraktować typowo po zgredziemu, jako że nie przeszkadza się starszemu panu w spaniu:diabloti: Ale się nie dałam i z zemsty nie zrobiłam dziadowi żadnej fotki:eviltong:

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miałam maila w sprawie adopcji Bąbelka ,było tylko napisane że chcialibyśmy adoptowac po 5 stycznia,ale żadnych konkretów ani telefonu,odpisałam by zadzwonili po podany numer w ogłoszeniu lub jeszcze raz do mnie,zobaczymy czy co z tego wyjdzie

Posted

no wygląda na to że Bąbelek być moze bedzie miał ten domek,jestem po rozmowie telefonicznej z Panią która chce go adoptować.
Pani ma zadzwonic do Kikou porozmawiać i ustalić szczegóły...wiec:thumbs:

Posted

kikou napisał(a):
Pani dzwoniła mam wszystkie dane do adopcji... teraz tylko prosze o tel . Fredzi skoro ma go wypisywać to przekaże....

ja teraz musze pomyslec kiedy moge go zabrac napewno najwczesniej w piatek.podalam sms numer do siebie

Posted

Babelku swieta spedzisz w domku:)z nami:)umyjemy ładnie pieska i bedzie jak nowy:)w piatek po pracy moj chlopak ma go zabrac ma juz doswiadczenie odbieral basetke wiec wie co i jak:)nie ma obawy:)

Posted

Hej !!
Witam wszytskich, trafilam tutaj bo to wlasnie my bedziemy miec Babelka :D Fredzia z gory dzieki za wezmiesz go do domu na swieta.. Moi rodzice niestety zaplanowli wyjazd bardzo daleko na swieta i nie moga go wziasc wczesniej niz 5 stycznia.
babelek na pewno bedzie mial super :D

Posted

Goga napisał(a):
Hej !!
Witam wszytskich, trafilam tutaj bo to wlasnie my bedziemy miec Babelka :D Fredzia z gory dzieki za wezmiesz go do domu na swieta.. Moi rodzice niestety zaplanowli wyjazd bardzo daleko na swieta i nie moga go wziasc wczesniej niz 5 stycznia.
babelek na pewno bedzie mial super :D

ciesze sie ze wreszcie i babelek bedzie mial domek:loveu:

Posted

Poker napisał(a):
ja też :multi:,oby tylko nie przedwcześnie :roll:

Ja ci moge poswiadczyc na 200 % ze nie masz sie czym martwic :D ja znalazlam Babla na internecie jak szukalam szczeniaka dla moich rodzicow gdyz niestety nasz piesek odszedl z tego swiata po prawie 17 latach ... I bylo to bardzo bolesne gdyz u nas w domu psa traktowalismy jak czlonka rodziny. Mimo tego, ze Babel jest juz stary chcemy mu zapewnic dom i godne zycie, ktore mu sie nalezy... Mam nadzieje, ze bedzie zyl jeszcze dlugo bo ze szczesliwie to na nepwno wiem. :)
Tak wiec nie macie sie czego martwic, bo Bablowi nie moglo sie lepiej trafic.. Moj piesek mial wszytsko wiec Babel tez bedzie mial :)

Fredzia czy mozesz mi napisac cos wiecej o Bablu prosze..;-) Juz nei moge sie doczekac kiedy go poznam.. :D

Posted

babelek jest cudownym psiakie zawsze jak bylam w schronisku wyprowadzalam go na spacerek:)nie wierze ze ona ma tyle lat bo zachowuje sie jak mlody piesek i nawet na tyle nie wyglada.Taki kochany mały kudłacz. Jutro jak bede go miec w domku zrobie zdiecia i wstawie tu na forum:)

Posted

Ja tylko mam nadzieje, ze wszytskim pieskom sie tak poszczesci bo serce chce mi peknac jak czytam te wszytskie historie i ogladam foty..
mam nadzieje, ze tych ludzi ktorzy krzywdza zwierzetaa los skrzywdzi tak samo...