Lionees Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ale cudnie:multi: Obyśmy tylko miały wieści z nowego domku i zdjęcia... Quote
Neczka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Renata5']Ale cudnie:multi: Obyśmy tylko miały wieści z nowego domku i zdjęcia...[/quote] Zadzwonić zawsze można... :roll: Quote
Panca Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 tez bym chciala cos wiedziec...sciagnac podpis Filo czy nie?moze zdejme jako dobry znak ze dobry dom jest..ja z kolei boje sie czy nie pojechal na lancuch albo ze posesja nie ogrodzona i nasz pieknis da noge Quote
Becia66 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Poprosze Artura o telefon i zadzwonię sprawdzić co sie z psiakiem dzieje. No i gdzie to w Bieszczadach bo może w tym rejonie gdzie czasem jeżdże to mozna by sprawdzic osobiście. :roll: Quote
Hala Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Brawo Filo!! :diabloti: :evil_lol: :multi: Quote
hebanowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Nie wiem ,ale jakos niepokoi mnie ta adopcja ...takiego zastraszonego psiaka,,,:-( może by to sprawdzić? Quote
Panca Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ja tez jakos moze niepotrzebnie sie niepokoje:roll: Quote
halcia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Nie straszmy sie wzajemnie.Filo nie był przestraszony w jakiś odpychający sposób,że wycofany,agresywny czy niechetny kontaktom.To była taka jego gierka,"ja się boje,ale przytul mnie!"Ostatnio wiał ,ale aż tak sie nie bał.Mógł uciec za bude,gdzie prawie nie dało sie pogłaskać,a tak jak pisałam,uciekał,a wychylał sie do glaskania prawie cały:evil_lol:Jego sie nie da nie pokochac,to piękny ,subtelny,delikatny psiak! Quote
basia0607 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Dopiero zobaczyłam wiekszy obraz schroniska. Błoto, nędzne budy, gdzie to jest ? Przerażające ! [COLOR=red]Już wiem Orzechowce !!! Mój Boże , powinnam poznać od razu[/COLOR][COLOR=black]... [/COLOR] Quote
SZPiLKA23 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 A no orzeszki ale to i tak juz na prostej Quote
Panca Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 sciagam Filo z podpisu bo wierze ze wszystko jest ok Quote
basia0607 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Komu , komu orzeszka ? Bez orzechów nie ma świąt ! Quote
Neczka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='basia0607']Komu , komu orzeszka ? Bez orzechów nie ma świąt ![/quote] Basiu, to może by założyć im wątek ? :) Quote
gonia66 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Co u Fila???JAk rozpoczął się Nowy Rok??Napisze ktos "kompetentny"???:loveu:Mial tam do nowych wlaścicieli ktoś dzwonić???Nikt naprawdę nic nie wie?? Quote
halcia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Mam nadzieje,że dobrze.Tel.spisałam,ale w okresie św.głupio mi było dzwonić.Zadzwonie w tyg. Quote
gonia66 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ok tak więc czekamy z niecierpliwościa nawiadomości od Słodziaka:loveu: Quote
halcia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 No cóz....Filo za duży by spać w łożku:shake:Dzwoniłam do Pana,Filo sie czuje b.dobrze,jest pojętny ,podaje łapke,nie boi sie,lubi sobie pojesc,tylko nie szczeka.Pytałam pana czy to dla nich wazne/bo nieraz psy były oddawane z tego powodu/powiedział,ze w sumie nie,tylko ich to dziwi.Ale,niestety psisko śpi w garażu i nie jest wpuszczany do domu.SZkoda ,bo byłby straszny pieszczoch.To mnie troche zabolała,no ale co zrobie.Pan ,bardzo miły,zapewnia ,ze Filo ma naprawde dobre warunki i chyba 1h.do biegania.Lepsze to,niz łańcuch i buda,a Filo jest nie u niego tylko u siostry w miejscowości Kużmina,gmina Bircza.Niestety jeszcze nie znalazłam na mapie.I zapomniałam zapytać czy garaż ogrzewany,bo w dużym pomieszczeniu w te mrozy moze być mu zimno.Ale mam wrazenie,ze ludzie mili i myślacy.Zresztą Pan pytał dokładniej skad psisko przywieziono i kto ,więc jak Artur bedzie pamiętał,to bedę miała pretekst zadzwonic znowu i zapytać o ten garaz,ogrzweanie ciepłe legowisko itd... Quote
gonia66 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dzięki serdeczne Halciu za wiadomości..pewnie ze najlepiej gdyby był w domku, ale garaż i swój Pan jest o niebo lepsze od budy i łańcucha w schronisku....na pewno jest mu dobrze,,,chce tak myslec i bede:lol:Ale Jak zadzwonisz Halciu, nie omieszkaj zapytać o to ogrzewanie:loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Szkoda ze Filo nie w domu jego siersc sie nie nadaje na przebywanie na mrozie, ale dobrze ze sie otworzył i jest radosny:) Quote
halcia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Wiesz co,żeby sie nie martwić,zaufam intuicji.Pan tak serdeczny i rozmowny,ciekawy jego przeszłosci,zachwycony nim,ze jesli siostra taka sama,a ponoc kobiety wrazliwsze,to może on tam ma wysłane,ze ha ha.Pan ,chyba wie,ze te psiaki z krótka sierscia to zmarzluchy.Ale gdy pies jest w domu to ma "wiecej" tego człowieka,a na ogrodzie ...w zimie.... Quote
gonia66 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 hmmmm...ciiiiii...miejmy jednak nadzieję...no miejmy, ze jest dobrze...a ktoś moze tam sprawdzić ten domeczek??? Quote
halcia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 W adopcjach jest adres Pana,a psiak gdzie indziej,u siostry.A na mapie znalazłam,to jest przy trasie Sanok-Przemysl i nie jakaś dziura w Bieszczadach,bo jest na mapie przy głównej drodze tak ok.60-70 km od schroniska. Quote
Recommended Posts