Marlena:) Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Przepraszam ze opóźnienie,ale jestem chora i leże w łóżku - stąd brak nowych zdjęć. Obiecuję szybko poprawę ;) Quote
Paulina_mickey Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Marlena:) napisał(a):Przepraszam ze opóźnienie,ale jestem chora i leże w łóżku - stąd brak nowych zdjęć. Obiecuję szybko poprawę ;)Kuruj się ,kuruj a zdjęcia potem. ;) Quote
Paulina_mickey Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Marlena:) napisał(a):E tam to raczej zwykla grypa (niestety :evil_lol:)...Zwykła, niezwykła wyzdrowieć trzeba:mad: Bo jak Ciebie nie będzie to fotek też:evil_lol: Quote
Marlena:) Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 E tam to raczej zwykla grypa (niestety :evil_lol:)... Quote
Marlena:) Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Z racji tego,że aparatu brak,foty komórkowe :razz: Quote
jotpeg Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 j3nny, a moglabys mu porobic ogloszonka, pls to bylby idealny psiak do miasta... Quote
j3nny Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 juz kilka zrobiłam, ma nawet sporo wejść (np. 150 na gumtree) i cisza... ludzie patrzą, pewnie powiedzą sobie pod nosem "biedny piesek" i tyle spróbuję z nowymi zdjęciami Quote
Paulina_mickey Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Rufusek hop, bo cisza u Ciebie! Quote
Marlena:) Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Witaj na dogo mike :loveu: ... ja również podnoszę niuńka;) Quote
Paulina_mickey Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Marlena:) napisał(a):Witaj na dogo mike :loveu: ... ja również podnoszę niuńka;) Im nas więcej tym lepiej ;) Też podnoszę!:multi: Quote
Marlena:) Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Rufusek okropnie boi się petard i wszystkiego co do nich podobne... ....z powodu krwawych spotkań z Sonetem doszliśmy do wniosku,że lepiej będzie kiedy Rufio na nowy dom,czy też lepsze miejsce poczeka z daleka od Soneta.Nie można przecież tak ryzykować. Także biedak musi przecierpieć... Ze strachu nie wychodzi z budy:shake:... Prosimy o domek jeszcze przed świętami... coby Rufus mógł czuć się bezpiecznie i nie musiał bać wystrzałów! POKOCHAJ GO! :shake: Quote
Paulina_mickey Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Marlena:)']Rufusek okropnie boi się petard i wszystkiego co do nich podobne... ....z powodu krwawych spotkań z Sonetem doszliśmy do wniosku,że lepiej będzie kiedy Rufio na nowy dom,czy też lepsze miejsce poczeka z daleka od Soneta.Nie można przecież tak ryzykować. Także biedak musi przecierpieć... Ze strachu nie wychodzi z budy:shake:... Prosimy o domek jeszcze przed świętami... coby Rufus mógł czuć się bezpiecznie i nie musiał bać wystrzałów! POKOCHAJ GO! :shake: Hmmm to może zmień tytuł na jakiś bardziej pilniejszy?? Quote
Marlena:) Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Kasiu Rufus ma budę,mieszka w ogródku,dostaje jeść ... więc nie jest na ulicy ;) Quote
Kasia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Marlena:) napisał(a): Kasiu Rufus ma budę,mieszka w ogródku,dostaje jeść ... więc nie jest na ulicy ;) bo ja tak jakos zrozumiałam, że on musiał opuscić Twoje podwórko bo nie dogaduje sie z Sonetem.... no ale dobrze, że jest inaczej i ze ma schronienie ;) Quote
Paulina_mickey Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Tylko człowieka na stałe mu brak... Quote
Mike i Morgan Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Domku gdzie jesteś??:roll: Może komuś się spodobasz jeszcze w tym roku kalendarzowym :eviltong: Quote
Recommended Posts