j3nny Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 przekazałam numer i trzymam kciuki. niestety już nie raz miałam takie odpowiedzi na ogłoszenie, a potem ludzie się już nie odzywali. mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej! Quote
Paulina_mickey Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 j3nny napisał(a):przekazałam numer i trzymam kciuki. niestety już nie raz miałam takie odpowiedzi na ogłoszenie, a potem ludzie się już nie odzywali. mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej! Trzymam kciuki, żeby coś z tego wypaliło :kciuki: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Zapaliła się iskierka nadziei.. oby tylko nie zgasła.... Quote
agusiazet Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Rufusku, gdzie Ty spadłeś tak daleko??? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Noo dajcie jakieś wieści w kooońcu :roll: Quote
Marlena:) Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Do mnie nic nie dotarło,nikt nie dzwonił... cisza:razz: Quote
Mike i Morgan Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Na pewno znajdzie się ktoś komu się On spodoba i wtedy się odezwie ino kiedy to będzie :shake: Quote
Paulina_mickey Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Rufusek ślicznota prosi o dom!:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ogłoszenia Dzia� og�osze� serwisu BONO POLSKA. Og�oszenia, kupi�, sprzedam, oddam, zaopiekuj� si� Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca Rufus - wyj�tkowy pies o wyj�tkowym spojrzeniu Rufus - wyjątkowy pies o wyjątkowym spojrzeniu Psy Szczeniaki Kundelki Rzeszów Podkarpackie - Petsy Rufus - wyj�tkowy pies o wyj�tkowym spojrzeniu, Inne Miasta, Spo�eczno��, zwierzaki, Podkarpacie Ogłoszenia - Rufus - wyjątkowy pies o wyjątkowym spojrzeniu Rufus - wyjątkowy pies o wyjątkowym spojrzeniu : Paulina_mickey : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Quote
Mike i Morgan Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Ogłoszenia Dzia� og�osze� serwisu BONO POLSKA. Og�oszenia, kupi�, sprzedam, oddam, zaopiekuj� si� Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca Rufus - wyj�tkowy pies o wyj�tkowym spojrzeniu Rufus - wyjątkowy pies o wyjątkowym spojrzeniu Psy Szczeniaki Kundelki Rzeszów Podkarpackie - Petsy Rufus - wyj�tkowy pies o wyj�tkowym spojrzeniu, Inne Miasta, Spo�eczno��, zwierzaki, Podkarpacie Ogłoszenia - Rufus - wyjątkowy pies o wyjątkowym spojrzeniu Rufus - wyjątkowy pies o wyjątkowym spojrzeniu : Paulina_mickey : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Nowe ogłoszenia:loveu: Szanse na znalezienie nowego domku rosną :multi: Quote
Paulina_mickey Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Tylko czy jest jakiś odzew :hmmmm: Quote
Paulina_mickey Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Marlena:) napisał(a):nothing :shake: No to działamy dalej ;) Nie poddajemy się :loveu: Quote
jotpeg Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 czyli Rufusek nadal mieszka (DT) w budzie u Marleny? Quote
Marlena:) Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Zgłaszam Rufuska do Doberman Hilfe.Tak dłuzej być nie może... nie mozna czekać w nieskonczoność:shake:. Quote
Paulina_mickey Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Marlena:)']Zgłaszam Rufuska do Doberman Hilfe.Tak dłuzej być nie może... nie mozna czekać w nieskonczoność:shake:.[/quote] I co? Napisz coś więcej ;) Quote
Marlena:) Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Rufusek ma dom;)........ .........w Polsce:eviltong: Quote
Recommended Posts