Basia1968 Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 On taki śliczny a jeszcze nie ma domku:-(:-( Quote
jotpeg Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Marlena, jakos separujesz Rufusia i Soneta?? Quote
Marlena:) Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Zapraszamy na wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-2-bezdomne-spia-na-sniegu-tarnobrzeg-125604/index20.html ;) Quote
Marlena:) Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Kurcze edytowałam :razz: ... Ale aktualnie psy nie są separowane.. na dzień dzisiejszy wydaje się,że wszystko miedzy nimi już jest ok:roll: Zapraszam na nasz wątek spiących na śniegu ... na relacje z naszej dzisiejszej sesji foto:loveu: Quote
jotpeg Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 relacja-rewelacja!!!!!!!!!!!! rufusek ma wreszcie cos swojego - bude! :multi: Quote
Marlena:) Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Dziękujemy i wzajemnie :loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Może w ten wigilijny dzień ktoś Cię wypatrzy??:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Halo, to tu taka cisza??!!:mad: Co tam u Rufuska? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 No to podniesiemy Cię z wieczora....:roll: Quote
Paulina_mickey Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 jotpeg napisał(a):co tam u Rufuska??? Przyłączam się:mad: Quote
Marlena:) Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 U Rufuska vel Reksia wszystko ok. Trzyma się psina dzielnie :evil_lol: .. jest zdrowy, przekochany i wesoły.Ze wszystkimi sie wita,jakby mówił pokochaj mnie... Kocha ludzi niesamowicie i pragnie wkoncu znaleźć dom:razz:. Quote
Paulina_mickey Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Marlena:) napisał(a):U Rufuska vel Reksia wszystko ok. Trzyma się psina dzielnie :evil_lol: .. jest zdrowy, przekochany i wesoły.Ze wszystkimi sie wita,jakby mówił pokochaj mnie... Kocha ludzi niesamowicie i pragnie wkoncu znaleźć dom:razz:. To może ogłoszenia jakieś? Poza Allegro oczywiście:cool3: Quote
j3nny Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Rufusik ma ogłoszenia od dłuższego czasu, ale przydałoby się zrobić nowe. Nie mniej jednak dostałam dziś zapytanie na maila właśnie z ogłoszenia Rufusika! Państwo są zainteresowani! Marleno czy mogę prosić do Ciebie jakiś kontakt? Mail, nr telefonu? To jeszcze dośle tym państwu, będą mogli zapytać o psa dokładniej. Mam nadzieję, że to nie pic na wodę i naprawdę coś z tego będzie. Quote
Mike i Morgan Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 j3nny napisał(a):Rufusik ma ogłoszenia od dłuższego czasu, ale przydałoby się zrobić nowe. Nie mniej jednak dostałam dziś zapytanie na maila właśnie z ogłoszenia Rufusika! Państwo są zainteresowani! Marleno czy mogę prosić do Ciebie jakiś kontakt? Mail, nr telefonu? To jeszcze dośle tym państwu, będą mogli zapytać o psa dokładniej. Mam nadzieję, że to nie pic na wodę i naprawdę coś z tego będzie. Może to będzie jego szansa na nowy domek ;) Quote
Marlena:) Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Jasne,mój numer kom. to 723321161,ale poproś,żeby od pon.-pt dzwonili po 15, bo nie chciałabym,zeby napotali głuchy telefon z racji tego,ze mam lekcje :roll:. Trzymam kciuki :loveu: Quote
Recommended Posts