Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze edytowałam :razz: ...
Ale aktualnie psy nie są separowane.. na dzień dzisiejszy wydaje się,że wszystko miedzy nimi już jest ok:roll:
Zapraszam na nasz wątek spiących na śniegu ... na relacje z naszej dzisiejszej sesji foto:loveu:

Posted

U Rufuska vel Reksia wszystko ok. Trzyma się psina dzielnie :evil_lol: .. jest zdrowy, przekochany i wesoły.Ze wszystkimi sie wita,jakby mówił pokochaj mnie... Kocha ludzi niesamowicie i pragnie wkoncu znaleźć dom:razz:.

Posted

Marlena:) napisał(a):
U Rufuska vel Reksia wszystko ok. Trzyma się psina dzielnie :evil_lol: .. jest zdrowy, przekochany i wesoły.Ze wszystkimi sie wita,jakby mówił pokochaj mnie... Kocha ludzi niesamowicie i pragnie wkoncu znaleźć dom:razz:.

To może ogłoszenia jakieś?
Poza Allegro oczywiście:cool3:

Posted

Rufusik ma ogłoszenia od dłuższego czasu, ale przydałoby się zrobić nowe.

Nie mniej jednak dostałam dziś zapytanie na maila właśnie z ogłoszenia Rufusika! Państwo są zainteresowani!

Marleno czy mogę prosić do Ciebie jakiś kontakt? Mail, nr telefonu? To jeszcze dośle tym państwu, będą mogli zapytać o psa dokładniej.

Mam nadzieję, że to nie pic na wodę i naprawdę coś z tego będzie.

Posted

j3nny napisał(a):
Rufusik ma ogłoszenia od dłuższego czasu, ale przydałoby się zrobić nowe.

Nie mniej jednak dostałam dziś zapytanie na maila właśnie z ogłoszenia Rufusika! Państwo są zainteresowani!

Marleno czy mogę prosić do Ciebie jakiś kontakt? Mail, nr telefonu? To jeszcze dośle tym państwu, będą mogli zapytać o psa dokładniej.

Mam nadzieję, że to nie pic na wodę i naprawdę coś z tego będzie.

Może to będzie jego szansa na nowy domek ;)

Posted

Jasne,mój numer kom. to 723321161,ale poproś,żeby od pon.-pt dzwonili po 15, bo nie chciałabym,zeby napotali głuchy telefon z racji tego,ze mam lekcje :roll:. Trzymam kciuki :loveu: