Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie zostawiajcie ich na ulicy!
jeśli macie możliwość to zbierzcie ich do Mielca, tam przynajmniej przeżyją zimę bo na ulicy to raczej niekoniecznie...:shake:

Posted

niestety ja nic nie mogę zrobić - oprócz tego, że gapię się w ten popierniczony monitor i pisze. Jestem bezsilna. Marlena wie dlaczego. Nie mam takie władzy żeby załatwić miejsce w schronie.
Szlag mnie trafia:angryy::angryy:

Posted

Jeśli gmina ma podpisaną umowę ze schroniskiem Kierownik zawsze przyjmie psa!!! Jeśli to jest problem, bo za psem nie idą pieniądze na utrzymanie zwierzaka! I tak już jest ogromne przepełnienie. Nie możecie poprosić o pomoc Tarnobrzeskiej Fundacji i Pani Małgosi?

Posted

A nie ma w pobliżu jakiegoś płatnego tymczasu? Albo może dałoby się go przewieźć, gdyby były deklaracje wpłat?
Zupełnie nie orientuję się w takich sprawach i ile takie DT kosztują :roll:.
Gdybym mogła, byłby u mnie :-(...

Posted

Czy on był szczepiony na wściekliznę? Gdyby go odrobaczyć i zaszczepić, można by spróbować w którymś hoteliku w Krakowie - jeśli dobrze pamiętam za małego psa to było chyba jakieś 15 zł/doba.
Ja cały czas podtrzymuję deklarację wpłat; do domu go wziąć niestety nie mogę, nawet na b. krótko. :-(
Nikt z okolicy go nie moze wziąć na tymczas - z mapy pomocy dogo np.? :-(

Ten hotelik znam. Strona główna - Wymagania
Musiałby mieć szczepienia. :roll:

Posted

Mogę zadzwonić do tego hoteliku; kiedyś pomieszkiwały tam moje koty - warunki są naprawdę dobre.
Nie wiem tylko, skąd wziąć pieniądze? To za miesiąc min. 450 zł... Ja mogę 50 zł, po wypłacie zobaczę, czy nie mogłabym dobić do jakichś 100 zł/mc, ale na pewno nie więcej.

Posted

Szukałam tutaj: www.hoteledlapsow.com ale większość podanych hotelów nie ma danych kontaktowych :mad:
Tak więc szukałam dalej i znalazłam:

Hotel Dla Zwierząttel. 0 16 678 71 68
ul. Zamoyskiego 15
Przemyśl

Viva Zabajka FCIElżbieta Piotrowska
tel. kom. 0 667 676 411
Widełka 871
35-146 Rzeszów

"Lessie" Gabinet Weterynaryjny Grzegorz Stacharski
Kraków, ul. Motyla 4, tel. 0 601 281 119

"Szarikton" Hotel Dla Psów
Kraków, ul. Łużycka 111, tel. 0 607 469 569

"Psia Kość" Hotel dla Zwierząt
Lednica Grn., 30, tel. 012 278 62 95

"Pensjonat Pupila" Hotel Dla Psów i Kotów Bożena Bator
Niepołomice, ul. Wałowa 11, tel. 012 281 21 62

To tyle najbliższych poza Terrierem,który ma remont :razz:

Posted

Po 20-ej zadzwonię do krakowskich i zapytam o ceny i miejsca.
Wiem, że na Łużyckiej i chyba też w Lednicy są psy z dgm; możliwe, że dla wolontariuszek są zniżki - ale nie wiem na pewno (jest gdzieś watek pieski z Łużyckiej czy coś takiego). Znam tylko hotelik na Tynieckiej.