Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w jakiej sprawie?
wiq zrobilas jej allegro?
ja zaraz (jak schowam skuter) wysylam pw do dziewczyny, ktora zrobi jej 10 ogloszen (na 10 portalach wylaczajac allegro).
no i jeszcze ta gazeta zostaje - negri zdzialalas cos?

Posted

[quote name='irysek']na jakie ogloszenie? do kogo skierowane jest twoje pytanie?[/quote]
No Rotka miała mieć ogłoszenie w MP. Tylko brakowało kasy, które jest ulokowana na jakimś koncie.
Dlatego pytam?

Posted

[quote name='irysek']aaa to mnie to nie dotyczy ;)
ja swoje pomoglam, teraz czekamy na efekty (jest allegro i innych pare ogloszen)[/quote]
No już myślałam, że ja coś pomieszałam:roll:

Posted

Dziś w nocy wyjeżdżam na dwa tygodnie :razz:

Przykro mi, że nie udało się w tym czasie nic załatwić, ale i tak ogłoszenie dla Rotki nie ukazałoby się w przyszłym numerze :shake:

Po moim powrocie wrócimy do sprawy ogłoszenia :p

• 2 weeks later...
Posted

jeśli potrzebujecie tekstu i mogę do czegoś się przydać naprawdę chętnie pomogę ...

Miska dzięki za podesłanie mi wątku, tyle psiego nieszczęścia na dogomanii, że człowiek nie jest w stanie orientować się gdzie co i jak ... ehhh

Posted

tekst jest na pierwszej stronie, aczkolwiek coś świeżego i krótszego nie zaszkodzi ;)

nie na wszytskie portale ogłoszeniowe wchodzą te epopeje - jest limit znaków ;)

Posted

Dzwonila do mnie przed chwila bardzo fajna kobieta .Wyoatrzyla Rotke na cafeanimali i jest nia zainteresowana .Ma dzieci i chcialaby wiedziec jaka jest Rotka w stosunku do takowych ...
Powiedzialam ,ze jest lagodna itd.
Pani jest z Krakowa.
Powiedzialam ,ze transport to nie problem....
Ma jeszcze dzwonic.