irysek Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 w jakiej sprawie? wiq zrobilas jej allegro? ja zaraz (jak schowam skuter) wysylam pw do dziewczyny, ktora zrobi jej 10 ogloszen (na 10 portalach wylaczajac allegro). no i jeszcze ta gazeta zostaje - negri zdzialalas cos? Quote
LadyS Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ja będę robić ogłoszenia, ale, poprawiając Irysek, Allegro też jest w pakiecie. Ja sobie stworzę tekst, tylko poproszę o zdjęcia na maila i dane kontaktowe, najlepiej na maila: [email][email protected][/email] Quote
Miśka84 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='irysek']w jakiej sprawie? [/quote] No z tą kasą na ogłoszenie? Quote
irysek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 wow, no to super :) fajnie, ze allegro tez sie w tym pakiecie zawiera. wiq zafundowalam ci labe jesli chodzi o ogloszenia Lonli ;) Quote
irysek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Miśka84']No z tą kasą na ogłoszenie?[/quote] na jakie ogloszenie? do kogo skierowane jest twoje pytanie? Quote
Miśka84 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='irysek']na jakie ogloszenie? do kogo skierowane jest twoje pytanie?[/quote] No Rotka miała mieć ogłoszenie w MP. Tylko brakowało kasy, które jest ulokowana na jakimś koncie. Dlatego pytam? Quote
irysek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 aaa to mnie to nie dotyczy ;) ja swoje pomoglam, teraz czekamy na efekty (jest allegro i innych pare ogloszen) Quote
Miśka84 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='irysek']aaa to mnie to nie dotyczy ;) ja swoje pomoglam, teraz czekamy na efekty (jest allegro i innych pare ogloszen)[/quote] No już myślałam, że ja coś pomieszałam:roll: Quote
Negri_2008 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Dziś w nocy wyjeżdżam na dwa tygodnie :razz: Przykro mi, że nie udało się w tym czasie nic załatwić, ale i tak ogłoszenie dla Rotki nie ukazałoby się w przyszłym numerze :shake: Po moim powrocie wrócimy do sprawy ogłoszenia :p Quote
Miśka84 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='wiq']a tu znów zastój?..[/quote] No.................. Quote
SZPiLKA23 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Postaram sie sciagnac tutaj dziewczyne, ktora zrobi pełny pakiet ogłoszen Quote
wiq Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Szpilka, byłoby super :modla: ja jej jakieś pojedyncze wrzucam, ale taki pakiet to wymarzona sprawa :Rose: Quote
albiemu Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 jeśli potrzebujecie tekstu i mogę do czegoś się przydać naprawdę chętnie pomogę ... Miska dzięki za podesłanie mi wątku, tyle psiego nieszczęścia na dogomanii, że człowiek nie jest w stanie orientować się gdzie co i jak ... ehhh Quote
wiq Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 tekst jest na pierwszej stronie, aczkolwiek coś świeżego i krótszego nie zaszkodzi ;) nie na wszytskie portale ogłoszeniowe wchodzą te epopeje - jest limit znaków ;) Quote
Miśka84 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Strasznie się cieszę, że jesteście :multi: Dzięki :Rose::Rose::Rose: Quote
halcia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Tez mnie tu nagoniono:cool3:,przynajmniej podrzuce... Quote
Ola la Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Dzwonila do mnie przed chwila bardzo fajna kobieta .Wyoatrzyla Rotke na cafeanimali i jest nia zainteresowana .Ma dzieci i chcialaby wiedziec jaka jest Rotka w stosunku do takowych ... Powiedzialam ,ze jest lagodna itd. Pani jest z Krakowa. Powiedzialam ,ze transport to nie problem.... Ma jeszcze dzwonic. Quote
halcia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ja tez,bardzo,bardzo.Moze sie uda i bedzie domek. Quote
Recommended Posts