AlinaS Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Tytuł wątku zmieniony. Nad Rotką to chyba jest jakieś fatum Quote
Ola la Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 AlinaS napisał(a):Tytuł wątku zmieniony. Nad Rotką to chyba jest jakieś fatum Alina wiem,ze to glupie ale tez cos tak zaczynam myslec:placz: odnawiam jej cafeanimala...mikoada zrobila wyroznione allegro...tyle wejsc na nie i ani jednego telefonu:placz: Quote
AlinaS Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 U mnie telefon również milczy jak zaklęty:placz: Quote
mikoada Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dziewczyny będzie dobrze w końcu znajdzie się ten jeden jedyny domek dla ROCI :) Quote
Ola la Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Musi sie udac no.... duzo jest psow w tym waszym schronie? jak to sie stalo ,ze nikt jej jeszcze nie wypatrzyl?:-( taki piekny pies... Quote
AlinaS Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Jest około 100 psów - waha się między 90 -120 i co ciekawe nasze wolnotariuszki są baaardzo zaangażowane w adopcje i statystycznie jest w przybliżeniu tyle samo adopcji co przyjęć- jednym słowem działają bardzo, bardzo prężnie ale naszą Rotkę prześladuje naprawdę jakiś pech Quote
Ola la Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 kurcze to naprawde dziwne:-( nikt nie byl nia zainteresowany ? a jak czesto Rotka wychodiz na spacerki? Quote
wiq Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ja też zaczynam wierzyć, że ma niebywałego pecha :shake: Quote
AlinaS Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Na spacery wychodzi w soboty i niedziele a teraz w okresie wakacyjnym prawie codziennie ( wolnotariuszki mają wolne więc są prawie codziennie w schronisku) Quote
Ola la Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 eh no pech... ale nie poddajemy sie;) zdeptamy i sponiewieramy takowy niebawem ;) dobrze,ze ma chociaz te spacerki Quote
AlinaS Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Przy jej energii to naprawdę dobrze że może sobie pospacerować Quote
AlinaS Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Podnosimy na pierwszą i ogłaszamy dalej Quote
Ola la Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 To i ja chociaz podniose naasza energiczna dziewczyne!:multi: Quote
halcia Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Nie piszmy o jej pechu....słowo powiedziane podobno czasem wywołuje.....trzeba wierzyc... Quote
AlinaS Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Dogomaniacy myślmy intensywniej nad domkiem dla Rotki - może jeszcze więcej ogłoszeń? Tej suni naprawdę szkoda by marnowała się w schronisku. dajmy jej szansę choćby większą ilością ogłoszeń Quote
Miśka84 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 wiq napisał(a):Rota, do domu, won! :evil_lol: :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o Quote
wiq Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Alina, ktoś co jakiś czas ogłoszenia robi, myślę, że byłoby dobrze przeklejać je do pierwszego postu, żeby nie dublować portali ;) Quote
Ola la Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 narazie Rotka ma allegro wyroznione,ja regularnie co 2 dni odnawiam jej cafeanimala no i mikoada porobila tez ogloszenia na innych stronkach. Rociu doblanoc;) Quote
mikoada Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Rocia gdzie twój domeczek :shake: Na allegro 225 wyświetleń i żadnego telefonu :( Quote
Recommended Posts