Neigh Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 gusia0106 napisał(a):Moni, a weź wklej nowe zdjęcia Xeny ;) Ona taka jest na nich pięęęęęęęęękna :) I wyślijcie plisss Teresie ze dwa zdjecia, ona się bidna ciagle dopytuje jak się mała ma:-). Quote
Neigh Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 gusia0106 napisał(a):Już jej wysłałam ;) Dobre Dziecko:-) Quote
monagrz Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Przy czipowaniu wypełniałam formularz w trzech kopiach....tam był opis psiaka czyli rasa, maść i czy pies czy suka :lol: a i dostała też kartkę z potwierdzeniem że wpisana do rejstru i trzy kody kreskowe, które w momencie wyrabiania paszportu dla zwierzaczka się wykorzystuje. Zdjęcia będą wczoraj nawet próbowaliśmy kulku opcji żeby nie błyskać fleszem ale wyszły ciemne, postaramy się dziś to nadrobić.:razz: Quote
rufusowa Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 w tej lecznicy były tez i moje chipowane - tam tak profesjonalnie podchodzą :cool3: nawet jest gratisowo wpis do bazy europejskiej (o ile nie pomyliłam nazwy:evil_lol:) fotki najlepiej jak byscie zrobili w sobote przed południem na dworze np. :loveu: Quote
Tengusia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 potrzeba mi wiztyty przedadopcyjnej w Wawie dla gluchego szczeniaka kto pomoze ????????? :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: http://www.dogomania.pl/forum/f28/cztero-miesieczne-szczenie-gluche-skazane-na-smierc-126705/#post11392419 Quote
Neigh Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Tengusia']potrzeba mi wiztyty przedadopcyjnej w Wawie dla gluchego szczeniaka kto pomoze ????????? :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: http://www.dogomania.pl/forum/f28/cztero-miesieczne-szczenie-gluche-skazane-na-smierc-126705/#post11392419 Ulica, dzielnica - kiedy:-) Mów kobieto się załatwi jakoś:-) Quote
Tengusia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Neigh napisał(a):Ulica, dzielnica - kiedy:-) Mów kobieto się załatwi jakoś:-) poki co Doddy powiedziala ze podjedzie do pani w poniedzialek :multi: gdyby nie dala rady to dam ci znac :grins: Quote
Neigh Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Tengusia napisał(a):poki co Doddy powiedziala ze podjedzie do pani w poniedzialek :multi: gdyby nie dala rady to dam ci znac :grins: Dobra to spokojnie poczekamy. Quote
Lionees Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Dziewczyny co z ta sunią? Ma dom,czy nadal się błąka? Quote
Neigh Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Renata5 napisał(a):Dziewczyny co z ta sunią? Ma dom,czy nadal się błąka? Ma dt, który milczy zagadkowo....... I założycielkę wątku czyli ciotkę Rufusową - lenia, który tytułu mnie zmienia. I świętą ciotkę Neigh co im wszystkim zaraz:mad:.................:-) Quote
gusia0106 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Hihi - o kurka, ale bandycko się zrobiło:evil_lol: Jak się ma takiego psa to można pokozakować, co Neigh? :cool3: Quote
rufusowa Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Xena bardzo się boi wystrzałów...niestety na naszej dzielnicy od tygodnia ostro trenują :roll::roll: Xenka dostaje sedalin, bo padłaby na zawał...biedna jest....ale dzisiaj będzie miała gości ;) a poza tym wszystko dobrze :p Monia moze Ty cos napiszesz? :lol: Quote
monagrz Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Przepraszam fakt długo się nie odzywałam ale jakoś świeta kompletnie mnie pochłonęły, ale Xenka dzielnie pomagała ....czyli spokojnie patrzyła i pilnowała jak myłam okna no i dzielnie zniosła wszelkie odkurzania i mycia podłóg :-) W Sylwestra też była wzorowa ale niestety musieliśmy podać sedalin jak pisała Rufusowa bo biedactwo strasznie się trzęsło i seduszko mało nie wyskoczyło ale już po wszystkim. Xena za to koooocha śnieg, strasznie lubi wychodzić wtedy na spacer skacze po nim jak kangurek i robi tunele nosem :-) Quote
Neigh Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jenny jakie ona ma cuuuuudnie nakrapiane uszydła:-) Quote
rufusowa Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Moniu super fotki wstawiłaś :loveu: czyzby to z niedzielnego spacerku? :cool3: Ona jest przesłodka :loveu: Bullo-dalmatyńczyk :evil_lol: Quote
monagrz Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Tak to zdjęcia z niedzielnego spaceru...poszlała sobie mała trochę po lesie:evil_lol: Przymierzamy się powoli żeby sunię spuścić ze smyczy bo ja już nogi tracę latając za nią :diabloti: ma babka powera bo ja szarpnie to jakby wyrywała drzewo z korzeniami :loveu: ale od dwóch dni jest chyba na mnie obrażona bo jak wracam z pracy to nie chce iść na dwór dopiero koło 22 jak razem idziemy z Łukaszem lub On sam :diabloti: Quote
rufusowa Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 a to niedobrzyzna :mad: moze sobie skojarzyla ze jak z Toba wychodzi to są wystrzały ;) albo nei potrzebuje.... jesli Ci zalezy zeby wyjsc na popołudniowy spacer to wez ją na smakołyki :cool3: no i pamietajcie o adresowce jak juz ją bedziecie puszczac na zewnątrz... proba garazowa byla? :cool3: fotka cudna :loveu: wzorowo wklejasz foteczki moja droga :loveu: Quote
monagrz Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 a gdzie tam smakołyki nie działają, zaprze się i już, wyjdzie z windy i ni kroku dalej:cool3: uparciuch. A mi się wydawało że psiaki szaleją za wychodzeniem na dwór. Próby garażowej jeszcze nie było ale może w ciągu tygodnia znajdziemy czas wieczorem. A fotki pewnie że wklejam zawodowo...ktoś mnie nauczył:evil_lol: Quote
rufusowa Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 monagrz napisał(a):a gdzie tam smakołyki nie działają, zaprze się i już, wyjdzie z windy i ni kroku dalej:cool3: uparciuch. A mi się wydawało że psiaki szaleją za wychodzeniem na dwór. Próby garażowej jeszcze nie było ale może w ciągu tygodnia znajdziemy czas wieczorem. no mowie...kojarzy jej sie z sylwestrem i z tym jak ją z windy wyciągałaś :evil_lol: zapomni :evil_lol: monagrz napisał(a):A fotki pewnie że wklejam zawodowo...ktoś mnie nauczył:evil_lol: a ja myślałam, ze to wrodzone zdolności :obrazic: :eviltong: Quote
rufusowa Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 a co tu tak cicho???????? i fotek brak :( pozamiatam kurz i pajęczyny Quote
gusia0106 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Też bym chętnie jakieś zdjęcia obejrzała :cool3: Quote
Ziutka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='rufusowa'] pozamiatam kurz i pajęczyny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts