Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gusia0106 napisał(a):
Moni, a weź wklej nowe zdjęcia Xeny ;) Ona taka jest na nich pięęęęęęęęękna :)

I wyślijcie plisss Teresie ze dwa zdjecia, ona się bidna ciagle dopytuje jak się mała ma:-).

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przy czipowaniu wypełniałam formularz w trzech kopiach....tam był opis psiaka czyli rasa, maść i czy pies czy suka :lol: a i dostała też kartkę z potwierdzeniem że wpisana do rejstru i trzy kody kreskowe, które w momencie wyrabiania paszportu dla zwierzaczka się wykorzystuje. Zdjęcia będą wczoraj nawet próbowaliśmy kulku opcji żeby nie błyskać fleszem ale wyszły ciemne, postaramy się dziś to nadrobić.:razz:

Posted

w tej lecznicy były tez i moje chipowane - tam tak profesjonalnie podchodzą :cool3: nawet jest gratisowo wpis do bazy europejskiej (o ile nie pomyliłam nazwy:evil_lol:)

fotki najlepiej jak byscie zrobili w sobote przed południem na dworze np. :loveu:

Posted

Neigh napisał(a):
Ulica, dzielnica - kiedy:-) Mów kobieto się załatwi jakoś:-)

poki co Doddy powiedziala ze podjedzie do pani w poniedzialek :multi: gdyby nie dala rady to dam ci znac :grins:

Posted

Tengusia napisał(a):
poki co Doddy powiedziala ze podjedzie do pani w poniedzialek :multi: gdyby nie dala rady to dam ci znac :grins:

Dobra to spokojnie poczekamy.

• 3 weeks later...
Posted

Renata5 napisał(a):
Dziewczyny co z ta sunią? Ma dom,czy nadal się błąka?

Ma dt, który milczy zagadkowo.......
I założycielkę wątku czyli ciotkę Rufusową - lenia, który tytułu mnie zmienia.

I świętą ciotkę Neigh co im wszystkim zaraz:mad:.................:-)

Posted

Xena bardzo się boi wystrzałów...niestety na naszej dzielnicy od tygodnia ostro trenują :roll::roll:

Xenka dostaje sedalin, bo padłaby na zawał...biedna jest....ale dzisiaj będzie miała gości ;)

a poza tym wszystko dobrze :p

Monia moze Ty cos napiszesz? :lol:

Posted

Przepraszam fakt długo się nie odzywałam ale jakoś świeta kompletnie mnie pochłonęły, ale Xenka dzielnie pomagała ....czyli spokojnie patrzyła i pilnowała jak myłam okna no i dzielnie zniosła wszelkie odkurzania i mycia podłóg :-) W Sylwestra też była wzorowa ale niestety musieliśmy podać sedalin jak pisała Rufusowa bo biedactwo strasznie się trzęsło i seduszko mało nie wyskoczyło ale już po wszystkim. Xena za to koooocha śnieg, strasznie lubi wychodzić wtedy na spacer skacze po nim jak kangurek i robi tunele nosem :-)

Posted

Tak to zdjęcia z niedzielnego spaceru...poszlała sobie mała trochę po lesie:evil_lol: Przymierzamy się powoli żeby sunię spuścić ze smyczy bo ja już nogi tracę latając za nią :diabloti: ma babka powera bo ja szarpnie to jakby wyrywała drzewo z korzeniami :loveu: ale od dwóch dni jest chyba na mnie obrażona bo jak wracam z pracy to nie chce iść na dwór dopiero koło 22 jak razem idziemy z Łukaszem lub On sam :diabloti:

Posted

a to niedobrzyzna :mad:

moze sobie skojarzyla ze jak z Toba wychodzi to są wystrzały ;)

albo nei potrzebuje....
jesli Ci zalezy zeby wyjsc na popołudniowy spacer to wez ją na smakołyki :cool3:

no i pamietajcie o adresowce jak juz ją bedziecie puszczac na zewnątrz... proba garazowa byla? :cool3:

fotka cudna :loveu:
wzorowo wklejasz foteczki moja droga :loveu:

Posted

a gdzie tam smakołyki nie działają, zaprze się i już, wyjdzie z windy i ni kroku dalej:cool3: uparciuch. A mi się wydawało że psiaki szaleją za wychodzeniem na dwór. Próby garażowej jeszcze nie było ale może w ciągu tygodnia znajdziemy czas wieczorem. A fotki pewnie że wklejam zawodowo...ktoś mnie nauczył:evil_lol:

Posted

monagrz napisał(a):
a gdzie tam smakołyki nie działają, zaprze się i już, wyjdzie z windy i ni kroku dalej:cool3: uparciuch. A mi się wydawało że psiaki szaleją za wychodzeniem na dwór. Próby garażowej jeszcze nie było ale może w ciągu tygodnia znajdziemy czas wieczorem.

no mowie...kojarzy jej sie z sylwestrem i z tym jak ją z windy wyciągałaś :evil_lol:
zapomni :evil_lol:

monagrz napisał(a):
A fotki pewnie że wklejam zawodowo...ktoś mnie nauczył:evil_lol:

a ja myślałam, ze to wrodzone zdolności :obrazic:

:eviltong:

• 4 weeks later...