Ziutka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 rufusowa napisał(a):dzieki ciotka! :p Nie ma za co ;) Quote
nika28 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Nie no, kolejny bezdmny pies:placz: Musze kupić sobię dom z ogrodem, bo już nie daje rady ich "upychać" :-(. Quote
luka1 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Dziś wracając z działki spotkałam Szajkę. Siedziała z jakimś kumplem, tak jak ona bulkowatym albo trochę boksiowatym. Ona ma jakieś rany i wogóle sierść nie wygląda najlepiej. Podbiegła do mnie jak ją zawołałam, ale co miałam z nią zrobić? Została na tej drodze ze swoim towarzyszem. Quote
luka1 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ona jest bardzo łagodna, przybiega na zawołanie każdego, a jednak to pies bulkowaty więc nie bardzo lubiany - a szkoda Quote
Neigh Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Luka, a jakiej ona jest wielkości dokładnie, ja ją znam tylko z telfonicznych opisów. Kurna olek spać przez tego psa nie mogę.... Quote
luka1 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 taka do kolana. Trudno zmierzy ć bo jak podbiega to cała sie wije machając ogonem i skacze do całowania. Strasznie się cieszy że ktoś ją wreszcie woła. Quote
rufusowa Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 jak każdy bullowaty....rozdaje całusy a doopka sie urywa ze szczęścia...biedna niunia...musi bardzo marznąć..ze tez nie mam gdzie jej upchnąć :-( Quote
nika28 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Pada śnieg, a ona ma taką krótką sierść :placz: Gdzie ona śpi ? Ma się chociaż gdzie schować ? :-( Błagam niech ją ktoś stamtąd zabierze :modla: Quote
luka1 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ludzie boją sie takich psów i mogą jej zrobić krzywdę. Quote
Ziutka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 lamia2 napisał(a):A jaka jest do dzieci? Dzięki za odzew :loveu: Z tego co pamiętam to OK :lol: widziałam ją kiedyś latem jak biegała z dziećmi, zresztą jak Luka pisała, rozdaje całusy na prawo i lewo, jak teraz do dzieci to nie mam pojęcia :roll: może Luka nam więcej napisze, widuje sunie codziennie prawie. Quote
Neigh Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 No to powiem tylko tyle: transport jest potrzebny. Pytałam Ziutkę - tak sobie myślę, ze najbardziej trafiony byłby piątek, cio? Szczegółów nie ujawniam, ale myślę, ze się mozecie przestać martwić:eviltong: Quote
Ziutka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Neigh napisał(a):No to powiem tylko tyle: transport jest potrzebny. Pytałam Ziutkę - tak sobie myślę, ze najbardziej trafiony byłby piątek, cio? Odpowiedziałam na PW :cool3: teraz czekam na Twoją odpowiedź :eviltong: Quote
Neigh Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Mozecie się pomartwić takim kaukazowatym miśkiem z poderżniętym gardłem natomiast....... Quote
luka1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 podnosić - nie podnosić , oto jest pytanie Quote
gusia0106 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Sia la la la laaaaaaaaaaa Czekam na telefon z potwierdzeniem, że Szajka jest gdzieś w okolicy a jak telefon dostane, to pojadę sobie na wycieczkę do Sochaczewa. A co!:evil_lol: Quote
Ziutka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 gusia0106 napisał(a):Sia la la la laaaaaaaaaaa Czekam na telefon z potwierdzeniem, że Szajka jest gdzieś w okolicy a jak telefon dostane, to pojadę sobie na wycieczkę do Sochaczewa. A co!:evil_lol: :cool2::cool2::cool2: Quote
rufusowa Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 debeściarska Gusia jak zwykle gotowa do pomocy :loveu: chyba Cie wycałuje:loveu:....jutro? :cool3: :evil_lol: trzymajcie kciuki ciotki! :) jak wszystko będzie dobrze, to ją jeszcze dzisiaj poznam ciocia Monia bierze ją z TZ-em na tymczas :loveu: fajna jest, co? :loveu: Quote
Ziutka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 rufusowa napisał(a): trzymajcie kciuki ciotki! :) Trzymam z całych sił :cool3: Quote
Recommended Posts