Asior Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 weysle Ci na maila kod, który będziesz musiała wkleić w okienko : SYGNATURA Quote
Onaa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 A ja sobie robie : Kopiuj na banerku w poście i Wklej w Sygnature - i już . Quote
Asior Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 dogo, ale zależy jakiej przeglądarki Majka używa.. bo np w operze tak się nie da ;) Quote
agamika Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 no wiec posłusznie donoszę , ze miałam Diora na spacerze . Majka oczywiście zostawiła mi kilkutomową instrukcje obsługi Diora, ale po pierwszym akapicie przyszła pora na dobranoc (:eviltong:) i reszty już nie doczytałam . Z Diorem osobiście miałam kontakt jeden raz wcześniej , bo zazwyczaj jak Majka ma Diora to ja mam innego psa , wiec sie nie stykamy . ;) Starając sobie przypomnieć co tam majka o Diorze wypisywała , szłam twardo do jego boksu :p . Smakołyków zapomniałam, tak wiec juz jeden punk z instrukcji odpadł :roll: ... Mijam białasa , mijam Luckiego i zamiast zastać szalejącego, skaczącego na kraty szarosrebrnego rozszalałego psa.. zastałam : merdające ogonem, smiejące sie do mnie psisko. Psisko, wbrew ostrzezeniom majki, wcale niemiało zamiaru skakać niecierpliwie widzac smycz , tylko stało i czekało . Włozyłam petle do klatki i ... Dior sam głowę przełozył :loveu: przez smycz . No i poszlismy ... troszke ciągniecia było, ale bez wyrywania moich rak . Przytulania troche było , obsikiwania krzaczków ... niestety do schronika na kontrole do weta przyszedł jakis pies i zaczął u jadac na Diora :roll:... Dior nie pozostał dłuzny , ale udało sie go wyciszyć . połazilismy jeszcze troche i trzeba było Diora odprowadzić do boksu :-( .... bardzo ładnie wrócił i bardzo ładnie został ... ehhhh tak wiec moge powiedziec ze Dior spiał sie na medal w sobote :loveu: i Majka spisała sie na medal pracując z Nim :cool1: Quote
Onaa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dioreczku - gdzie jest ten dobry domek dla ciebie, piesku ?! Quote
wtatara Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 może niedługo będzie. Może po świętach Dior znajdzie swój wymarzony dom Quote
Asior Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Pani Wando, czyżby to o czym rozmawiałyśmy na pw ??? Quote
Asior Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 ok, w takim razie grzecznie czekamy :loveu: Quote
Onaa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Trzymam kciuki za najwspanialszy dom dla Diora :) ! Quote
nika100 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Diorku zasługujesz na najwspanialszy domek pod słońcem ! Trzymam kciuki kochany :loveu: Quote
Asior Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 MajeczQa napisał(a):o jezu!!!!!! nie wzywaj imienia boskiego nadaremno :) Quote
MajeczQa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 sory sory, wypsło mi się :evil_lol: A pozatym to oddaje doskonale mój stan po przeczytaniu wiadomości :evil_lol: Quote
MajeczQa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 o jezu!! A ja nic nie robiłam z tym bannerkiem!!! Jego nie było widać i ja to zostawiłam.. a tu nagle jest! Czary jakieś czy co?? :lol: Quote
Asior Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 ooo i Majeczka sie naumiała :) teraz proszę wstawić reszte banerków :P Quote
MajeczQa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Diorek przyjde do ciebie niedługo z jajkiem :lol: A że tak nieskromnie się zapytam, to czy ja bym wkońcu się mogła dowiedzieć co to za tajemnicza sprawa domu się obkręca wokół Diora?? Kto jak kto ale ja muszę wiedzieć. Inaczej Diora nie oddam, porwę go i ucieknę z nim do lasu ( nie wiem jeszcze do jakiego, ale jakiś znajdę) i tam będziemy razem koczować i czekać aż nas ktos uratuje :evil_lol: Majeczka musi wiedzieć wszystko o wszystkim... Asior :mad: Quote
MajeczQa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Obrażę się i to bardzo!! Naprawde!! Czuję się w pełni uprawniona do wiedzenia o wszystkim... :mad: Quote
agamika Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Leżał 3 dni a jakimś kanale odpływowym :shake: MASAKRA ... dopiero po tych 3 dniach pracownicy pobliskiej stacji benzynowej to zgłosili ehhh, kochane psisko Quote
Recommended Posts