Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wiec posłusznie donoszę , ze miałam Diora na spacerze .

Majka oczywiście zostawiła mi kilkutomową instrukcje obsługi Diora, ale po pierwszym akapicie przyszła pora na dobranoc (:eviltong:) i reszty już nie doczytałam . Z Diorem osobiście miałam kontakt jeden raz wcześniej , bo zazwyczaj jak Majka ma Diora to ja mam innego psa , wiec sie nie stykamy . ;)

Starając sobie przypomnieć co tam majka o Diorze wypisywała , szłam twardo do jego boksu :p . Smakołyków zapomniałam, tak wiec juz jeden punk z instrukcji odpadł :roll: ... Mijam białasa , mijam Luckiego i zamiast zastać szalejącego, skaczącego na kraty szarosrebrnego rozszalałego psa.. zastałam : merdające ogonem, smiejące sie do mnie psisko. Psisko, wbrew ostrzezeniom majki, wcale niemiało zamiaru skakać niecierpliwie widzac smycz , tylko stało i czekało .

Włozyłam petle do klatki i ... Dior sam głowę przełozył :loveu: przez smycz .

No i poszlismy ... troszke ciągniecia było, ale bez wyrywania moich rak . Przytulania troche było , obsikiwania krzaczków ... niestety do schronika na kontrole do weta przyszedł jakis pies i zaczął u jadac na Diora :roll:... Dior nie pozostał dłuzny , ale udało sie go wyciszyć .

połazilismy jeszcze troche i trzeba było Diora odprowadzić do boksu :-( .... bardzo ładnie wrócił i bardzo ładnie został ... ehhhh

tak wiec moge powiedziec ze Dior spiał sie na medal w sobote :loveu: i Majka spisała sie na medal pracując z Nim :cool1:

Posted

Diorek przyjde do ciebie niedługo
z jajkiem :lol:

A że tak nieskromnie się zapytam, to czy ja bym wkońcu się mogła dowiedzieć co to za tajemnicza sprawa domu się obkręca wokół Diora??
Kto jak kto ale ja muszę wiedzieć.
Inaczej Diora nie oddam, porwę go i ucieknę z nim do lasu ( nie wiem jeszcze do jakiego, ale jakiś znajdę) i tam będziemy razem koczować i czekać aż nas ktos uratuje :evil_lol:
Majeczka musi wiedzieć wszystko o wszystkim...
Asior :mad: