Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chcialam podziekowac wszystkim dziewczynom,ktore przyszly na ten watek:multi::multi:;)

Nie wiem dokladnie jak na dzis sprawa pieska wyglada..rozmawialam wczoraj z Irenka i wyslalam jej link by przyszla tu i napisala wszystko dokladnie..Irmina juz sie z Irenka rowniez kontaktowala by pieska zwinac z ulicy i zawiezc do hoteliku...
Irmina bedzie chyba dzis latala za bidulka z nadzieja,ze zyje...
blagam tzrymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie mam najlepszych wieści...:-( Pies jak wiadomo przebywał na wsi tam gdzie został przez kogoś wyrzucony.Przez jakiś czas był dokarmiany przez moich dziadków i innych ludzi którzy tam byli... Dziś pojechaliśmy po psa by go stamtąd zabrać, wcześniej niestety nie było takiej możliwości, mieszkam w mieście... Ale psa nie znaleźliśmy...:-( Ostatnim razem widziany był w środę... Sąsiedzi stamtąd będą nas informować gdyby pies się pojawił. O wszystkim będę na bieżąco informować. Mam nadzieję że pies wciąż żyje...

Posted

Może go ktoś zabrał.. :oops: już nie wiem co lepsze liczyć na to, że go ktoś pokochał czy że nadal się błąka i wróci tam..:roll: innej opcji nie biorę pod uwagę :mad:

Posted

Patia napisał(a):
Asior ale to nie Kraków tylko okolice , krak schron go nie przyjmie , okolice Krakowa mają rejon w Olkuszu ( większość) lub Nowym Targu.
W Olkuszu to on by długo nie posiedział , fakt ale nie dlatego ,zeby go ktoś adoptowal :-(

ja wiem, ale ja bym go zawiozła do schronu mówiąc, ze znalazłam pod jubilatem np :P

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Ja mam ograniczone zaufanie do ludzi, ciężko mi uwierzyć, ze ktoś go zabrał do domu....

Może wróci tam...

Ciężko mieć zaufanie jak się trochę na Dogo posiedzi.. To teraz nie pozostaje nic innego jak czekać :-( i wierzyć.. jak nie w ludzi, to chociaż w to, że psiak się pojawi.
Opuścił mnie optymizm :roll:

Posted

Gatunek: pies
Wielkość: duży
Rasa: leonberger
Umaszenie: płowe- brązowe z czarnym pyskiem
Informacje dodatkowe o zwierzaku: obroża łańcuszek, tatuaż w uchu
Data zagubienia: 30-9-2008

Miejsce/rejon zagubienia: Sułkowice gmina Iwanowice
Informacje dodatkowe o okolicznościach: suczka była widziana 4.10 w rejonie Szczodrkowic, za pomoc w odnalezieniu NAGRODA!

Kontakt:
Imię i nazwisko: Marta Mazurek-Piorun
Numer telefonu: 506081798
E-mail: [email protected]

to nie ten sam ???

Posted

[quote name='j3nny']w pierwszym odruchu myślałam, że to ten psiak :( :( :(
ale to niestety suczka i w dodatku ma bardziej czarny pyszczek

TUTAJ
Ank@2 Było to podejrzenie wcześniej.. Też mi się na pierwszy rzut oka wydawało, że to on. Ale dziewczyny pisały, że tamten to pies :roll:

Posted

[quote name='Ank@2']Gatunek: pies
Wielkość: duży
Rasa: leonberger
Umaszenie: płowe- brązowe z czarnym pyskiem
Informacje dodatkowe o zwierzaku: obroża łańcuszek, tatuaż w uchu
Data zagubienia: 30-9-2008

Miejsce/rejon zagubienia: Sułkowice gmina Iwanowice
Informacje dodatkowe o okolicznościach: suczka była widziana 4.10 w rejonie Szczodrkowic, za pomoc w odnalezieniu NAGRODA!

Kontakt:
Imię i nazwisko: Marta Mazurek-Piorun
Numer telefonu: 506081798
E-mail: [email protected]

to nie ten sam ???

Właśnie o tą rase mi chodziło...wiedziałam, że coś na "l"...

Posted

Irmina już napisała, że niestety nie udało się Jej dzisiaj odnaleźć psa.
Pies znajdował się w okolicach miejscowości ;Kropidło, Racławice, Michałowice.
Może ktoś ma czas aby tam jutro podjechać i poszukać.
Rozmawiałam wczoraj z osobą która zapłaci temu psiakowi hotel w Wieliczce. Jagienka już ustaliła miejsce z Panem Tomkiem.
Miejsce jest a psa nie ma:-(

Posted

Irmina napisał(a):
Niestety nie mam najlepszych wieści...:-( Pies jak wiadomo przebywał na wsi tam gdzie został przez kogoś wyrzucony.Przez jakiś czas był dokarmiany przez moich dziadków i innych ludzi którzy tam byli... Dziś pojechaliśmy po psa by go stamtąd zabrać, wcześniej niestety nie było takiej możliwości, mieszkam w mieście... Ale psa nie znaleźliśmy...:-( Ostatnim razem widziany był w środę... Sąsiedzi stamtąd będą nas informować gdyby pies się pojawił. O wszystkim będę na bieżąco informować. Mam nadzieję że pies wciąż żyje...

nie wiem pod które schronisko "podchodzicie "

ale koniecznie trzeba sprawdzić czy tam go już nie ma ...

Posted

Nie zauważyłam :oops:
Ale to na 100% pies ????
Bo ta suczka się nie znalazła.

(my z Foksią myślałyśmy przez mies. że mamy suczkę w hotelu, a okazało się że to pies) - tylko że tamte pies był dziki i nigdy nie wychodził z kojca.

A może by tej Pani od zaginionej suczki zaproponować psa :cool3:

Posted

Ank@2 napisał(a):
Nie zauważyłam :oops:
Ale to na 100% pies ????
Bo ta suczka się nie znalazła.

(my z Foksią myślałyśmy przez mies. że mamy suczkę w hotelu, a okazało się że to pies) - tylko że tamte pies był dziki i nigdy nie wychodził z kojca.

A może by tej Pani od zaginionej suczki zaproponować psa :cool3:

Na razie to psiaka nie ma :roll::-(
ja nie wiem kto mu gdzie zaglądał.. :oops: tak jest napisane..

Posted

To na pewno nie jest ten pies który zaginął, choć bardzo przypomina leonbergera. A poza tym on został przez kogoś wyrzucony z samochodu, nie zgubił się... Jutro jedziemy w tamte okolice by dalej go szukać, wciąż wierzymy że psiak wróci bo był tam dokarmiany przez jakiś czas...

Posted

Kamila_s napisał(a):
ohhhhhhh Irmina..tak mi przykro....w takim razie trzymam kciuki i czekam na wiadomosci...zeby sie znalazl w Twoich rekach!!:shake:

I ja ......... :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: