Kamila_s Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Chcialam podziekowac wszystkim dziewczynom,ktore przyszly na ten watek:multi::multi:;) Nie wiem dokladnie jak na dzis sprawa pieska wyglada..rozmawialam wczoraj z Irenka i wyslalam jej link by przyszla tu i napisala wszystko dokladnie..Irmina juz sie z Irenka rowniez kontaktowala by pieska zwinac z ulicy i zawiezc do hoteliku... Irmina bedzie chyba dzis latala za bidulka z nadzieja,ze zyje... blagam tzrymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!! Quote
jusstyna85 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 a Irmina to ktoś z dogo? Mnie ten psiak przypomina jakąś rase... Quote
Irmina Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Niestety nie mam najlepszych wieści...:-( Pies jak wiadomo przebywał na wsi tam gdzie został przez kogoś wyrzucony.Przez jakiś czas był dokarmiany przez moich dziadków i innych ludzi którzy tam byli... Dziś pojechaliśmy po psa by go stamtąd zabrać, wcześniej niestety nie było takiej możliwości, mieszkam w mieście... Ale psa nie znaleźliśmy...:-( Ostatnim razem widziany był w środę... Sąsiedzi stamtąd będą nas informować gdyby pies się pojawił. O wszystkim będę na bieżąco informować. Mam nadzieję że pies wciąż żyje... Quote
jusstyna85 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 :( Mam nadzieje, że nie jest za późno :( Piesku wróć tam...:( Quote
Soema Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Może go ktoś zabrał.. :oops: już nie wiem co lepsze liczyć na to, że go ktoś pokochał czy że nadal się błąka i wróci tam..:roll: innej opcji nie biorę pod uwagę :mad: Quote
Asior Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Patia napisał(a):Asior ale to nie Kraków tylko okolice , krak schron go nie przyjmie , okolice Krakowa mają rejon w Olkuszu ( większość) lub Nowym Targu. W Olkuszu to on by długo nie posiedział , fakt ale nie dlatego ,zeby go ktoś adoptowal :-( ja wiem, ale ja bym go zawiozła do schronu mówiąc, ze znalazłam pod jubilatem np :P Quote
jusstyna85 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Ja mam ograniczone zaufanie do ludzi, ciężko mi uwierzyć, ze ktoś go zabrał do domu.... Może wróci tam... Quote
j3nny Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 tez tak myslalam, ale pyszczek zbyt czarny, no i to suczka:-( Quote
Soema Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 jusstyna85 napisał(a):Ja mam ograniczone zaufanie do ludzi, ciężko mi uwierzyć, ze ktoś go zabrał do domu.... Może wróci tam... Ciężko mieć zaufanie jak się trochę na Dogo posiedzi.. To teraz nie pozostaje nic innego jak czekać :-( i wierzyć.. jak nie w ludzi, to chociaż w to, że psiak się pojawi. Opuścił mnie optymizm :roll: Quote
Ank@ Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Gatunek: pies Płeć: samica Wielkość: duży Rasa: leonberger Umaszenie: płowe- brązowe z czarnym pyskiem Informacje dodatkowe o zwierzaku: obroża łańcuszek, tatuaż w uchu Data zagubienia: 30-9-2008 Miejsce/rejon zagubienia: Sułkowice gmina Iwanowice Informacje dodatkowe o okolicznościach: suczka była widziana 4.10 w rejonie Szczodrkowic, za pomoc w odnalezieniu NAGRODA! Kontakt: Imię i nazwisko: Marta Mazurek-Piorun Numer telefonu: 506081798 E-mail: [email protected] to nie ten sam ??? Quote
Soema Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='j3nny']w pierwszym odruchu myślałam, że to ten psiak :( :( :( ale to niestety suczka i w dodatku ma bardziej czarny pyszczek TUTAJ Ank@2 Było to podejrzenie wcześniej.. Też mi się na pierwszy rzut oka wydawało, że to on. Ale dziewczyny pisały, że tamten to pies :roll: Quote
jusstyna85 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Ank@2']Gatunek: pies Płeć: samica Wielkość: duży Rasa: leonberger Umaszenie: płowe- brązowe z czarnym pyskiem Informacje dodatkowe o zwierzaku: obroża łańcuszek, tatuaż w uchu Data zagubienia: 30-9-2008 Miejsce/rejon zagubienia: Sułkowice gmina Iwanowice Informacje dodatkowe o okolicznościach: suczka była widziana 4.10 w rejonie Szczodrkowic, za pomoc w odnalezieniu NAGRODA! Kontakt: Imię i nazwisko: Marta Mazurek-Piorun Numer telefonu: 506081798 E-mail: [email protected] to nie ten sam ??? Właśnie o tą rase mi chodziło...wiedziałam, że coś na "l"... Quote
irenaka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Irmina już napisała, że niestety nie udało się Jej dzisiaj odnaleźć psa. Pies znajdował się w okolicach miejscowości ;Kropidło, Racławice, Michałowice. Może ktoś ma czas aby tam jutro podjechać i poszukać. Rozmawiałam wczoraj z osobą która zapłaci temu psiakowi hotel w Wieliczce. Jagienka już ustaliła miejsce z Panem Tomkiem. Miejsce jest a psa nie ma:-( Quote
agamika Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Irmina napisał(a):Niestety nie mam najlepszych wieści...:-( Pies jak wiadomo przebywał na wsi tam gdzie został przez kogoś wyrzucony.Przez jakiś czas był dokarmiany przez moich dziadków i innych ludzi którzy tam byli... Dziś pojechaliśmy po psa by go stamtąd zabrać, wcześniej niestety nie było takiej możliwości, mieszkam w mieście... Ale psa nie znaleźliśmy...:-( Ostatnim razem widziany był w środę... Sąsiedzi stamtąd będą nas informować gdyby pies się pojawił. O wszystkim będę na bieżąco informować. Mam nadzieję że pies wciąż żyje... nie wiem pod które schronisko "podchodzicie " ale koniecznie trzeba sprawdzić czy tam go już nie ma ... Quote
Ank@ Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Nie zauważyłam :oops: Ale to na 100% pies ???? Bo ta suczka się nie znalazła. (my z Foksią myślałyśmy przez mies. że mamy suczkę w hotelu, a okazało się że to pies) - tylko że tamte pies był dziki i nigdy nie wychodził z kojca. A może by tej Pani od zaginionej suczki zaproponować psa :cool3: Quote
Soema Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ank@2 napisał(a):Nie zauważyłam :oops: Ale to na 100% pies ???? Bo ta suczka się nie znalazła. (my z Foksią myślałyśmy przez mies. że mamy suczkę w hotelu, a okazało się że to pies) - tylko że tamte pies był dziki i nigdy nie wychodził z kojca. A może by tej Pani od zaginionej suczki zaproponować psa :cool3: Na razie to psiaka nie ma :roll::-( ja nie wiem kto mu gdzie zaglądał.. :oops: tak jest napisane.. Quote
jusstyna85 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 ja już też kiedyś wyszłam ze schroniskiem z piesekiem(tak myślałam)...nieźle sie zdziwiłam,kiedy zaczęla robić siku... Może faktycznie to ten pies...jakby go znaleźć :( Quote
j3nny Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 nawet jeśli to suczka, a nie pies, to przyjrzyjcie się pyszczkowi Quote
Irmina Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 To na pewno nie jest ten pies który zaginął, choć bardzo przypomina leonbergera. A poza tym on został przez kogoś wyrzucony z samochodu, nie zgubił się... Jutro jedziemy w tamte okolice by dalej go szukać, wciąż wierzymy że psiak wróci bo był tam dokarmiany przez jakiś czas... Quote
Kamila_s Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ohhhhhhh Irmina..tak mi przykro....w takim razie trzymam kciuki i czekam na wiadomosci...zeby sie znalazl w Twoich rekach!!:shake: Quote
paros Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Kamila_s napisał(a):ohhhhhhh Irmina..tak mi przykro....w takim razie trzymam kciuki i czekam na wiadomosci...zeby sie znalazl w Twoich rekach!!:shake: I ja ......... :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
jusstyna85 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 To nie pies z Krakowa,ale pilnie potrzebna jest pomoc, sunia walczy o życie w klinice,ale nie wiadomo,czy będzie miała po co żyć,bo nie ma gdzie jej umieścić, nie ma dosłownie nic :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/po-wypadku-w-okolo-auta-ona-sama-na-srodku-walczy-o-zycie-potrz-dt-wsparcie-125033/#post11254443 Quote
j3nny Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :multi::multi::multi: chwała Bogu, bo strasznie dziś leje Quote
Recommended Posts