Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BARDZO PILNE !!!!!!

Wątek zakładam na prośbe Kamili_S

Wiem,ze umieszczajac kolejne zdjecie wiele z Was pomysli...o kolejna tragedia,kolejny biedny piesek......zdaje sobie sprawe ,iz ogladajac dosc czesto kolejna ofiare ludzkiej bezmyslnosci bardzo czesto popada sie w tzw."przywykniecie".......

.wiem tez,ze wszystkich pieskow nie uda nam sie uratowac,ale prosze Was mimo wszystko o pomoc....

.Oczywistym jest,iz w pierwszej kolejnosci szukamy domku i jezeli ktos moze go ofarowac chyle przed nim czolo.....oprocz tego mozesz nam pomoc robiac ogloszenia dla pieskow,kotkow(allegro i wiele stron internetowych)...lub tez drukujac zdjecie,ze wszystkimi danymi i umieszczajac je na przyklad w szkole,w pracy,w lecznicy dla zwierzat..to naprawde ogromna pomoc!!!!.......

.Dzis umieszczam pieska,ktory obecnie znajduje sie na ulicy,wyrzucony z samochodu......dokarmia go Pani,ktora niestety nie moze go przygarnac posiadajac juz swoja gromadke pieskow......na ulicy zostac nie moze to jasne...w schronie tak mlodego pieska czeka raczej marna przyszlosc...zbliza sie zima...........:-((

(To młody pies, prawdopodobnie ma kolo roku lub 1,5. Bardzo przestraszony ale gdy nabierze zaufania do człowieka chce się bawić, liże po ręce, jest bardzo przyjazny, nie ma w nim nic agresji, łagodny nawet do innych zwierząt. Psiak potrafi chodzić na smyczy wiec być może mieszkał wcześniej w mieście. Lecz lepszy byłby dla niego dom bo jest żywym psem.........................
PROSIMY O DOMEK DLA TEGO PIESKA....osoby zainteresowane adopcja prosimy o konatkt,pod numerem telefonu: 506554568...lub email:[email protected]

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fizia napisał(a):
Biedactwo....:-(

Fiziu dasz rade dać znać osobom z Krakowa o tym wątku? ja znam tylko Agamike...

sprawa jest naprawde pilna...

czy mam sugerować Kamili, żeby nakłoniła na zawiezienie do schroniska? nie wiem jak u Was sytuacja wygląda,a psa w każdej chwili może auto potrącić, noce i nawet dnie takie zimne :(

Posted

Dziekuje Ci Justynko,ze zalozylas watek....
Dziewczyna,ktora go ratuje dzwonila juz do lokalnego schroniska i powiedzieli jej,ze nie moga go przyjac..nie wiem wlasciciwe nawet z jakiego powodu..moze przepelnienie.....
bede dzis szukala pomocy...:shake:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Mam jeden nr. do faceta ktory chce psa na zaklad do strozowania, czy ten pies by sie nadawal:crazyeye: jezeli tak to prosze o kontakt na PW.

Dziekuje,ze przybylas na watek.....;)

Czekam na ta dziewczyne,ktora pilnuje tego pieska i zna go....pisalam do niej i ma sie zarejestrowac na dogomani....
Najwazniejsze,ze jakas opcja juz jest....z tego co wiem piesek nie jest w najlepszej kondycji i pewnie za wiele czasu nie ma zeby go zdarzyc uratowac....
Ada.jeje..jak mozesz ,podaj mi prosze swoj numer tel.na priv,zeby ta dziewczyna mogla do Ciebie zadzwonic....i jeszcze raz bardzo,bardzo dziekuje!!!

Posted

Nikt nie informował na naszym krakowskim watku o tym topiku , znalazłam go przez przypadek .
Tu watek krakowski :
http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakow-watek-pom-plakat-rozlicz-dla-psow-kotow-bezd-w-kr-owie-linki-pwp-str-1-a-32052/

wklejcie link .

Po pierwsze nie dzwonic do schronu , bo jesli to nie Kraków , to krak. schron nie przyjmie , pozostaje olkusz lub Nowy Targ a tam :shake:

Po drugie gdzie dokładnie znajduje się pies , musimy wiedziec ,żeby móc pomóc .

Posted

Kurcze, piękny...
Niedawno jakaś babka w schronie szukała dla siebie psiaka w tym typie.. :roll:
MYśle, ze długo by w schronie nie posiedział....

Chlerka, trzeba go ogłaszać :loveu:

Posted

Asior ale to nie Kraków tylko okolice , krak schron go nie przyjmie , okolice Krakowa mają rejon w Olkuszu ( większość) lub Nowym Targu.
W Olkuszu to on by długo nie posiedział , fakt ale nie dlatego ,zeby go ktoś adoptowal :-(