irenaka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Irmina:loveu: Bardzo się cieszę:multi::multi::multi:. Napisz mi gdzie mieszkasz, bo wydaje mi się, że identycznego psiaka widziałam ostatnio na spacerze. Może to byłaś Ty?:loveu: Quote
jusstyna85 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Dziewcczyny mam wielką prośbe- szykuje sie domek dla pieska,który już 6 mies czeka na domek w DT w W-wie, psiak był ze Śląska...oczywiscie w Krakowie...czy któraś z Was nie mogłaby zrobić wizyty? Quote
Kamila_s Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Irminko tak strasznie sie ciesze z takiego finalu:multi::loveu: tak po cichutku mialam nadzieje,ze juz u Was zostanie;);) teraz ma juz cudowny dom i bedzie juz na zawsze bezpieczny..dziekuje Irmino za to,ze znalazl u Ciebie swoja przystan:loveu::loveu: jak bedziesz mogla to przy nadmiarze czasu,wstaw zdjecia Morisa:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts