rufusowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 moze jakieś słoneczne fotki pomogą w adopcji ślicznotki :razz: Quote
ewatonieja Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 piekna i dostojna szuka domu od 5 miesięcy pomocy! Quote
ewatonieja Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 zapomniana>? ludzie otwórzcie serce dla Wery! na prawde zasługuje na dom:placz: Quote
doddy Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Za hotel marcowy zaplacilam. Zrobie niebawem rozliczenie ile zostalo. Quote
doddy Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Ostatnio zostało 450zł. Tyle też zapłaciłam za hotelowanie Werity w marcu. W marcu wpłynęły także następujące darowizny: Leenna Maria Kozłowska 20zł Marta Szczepańska 60zł Staa - 10zł Blue.berry 200zł Robindian 10zł Lidia Chrzanowska 10zł RAZEM: 310zł Przy okazji poprosimy Anetę o wystawienie faktury na taką kwotę za hotel. Quote
ewatonieja Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 amstaffowo- pittbullowe cioteczki i wujaszkowie maja gest!:Rose: wera ma 2 allegro można tak? Quote
ewatonieja Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Wera ma ok 500 wyświetleń i żadnego telefonu w jej sprawie? masakra Quote
ewatonieja Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 wERA ZAPOMNIANA NA DOGO :placz: WCIĄZ SZUKAMY DOMU I BARDZO PROSIMY O WPŁATY NA HOTEL :-( Quote
rufusowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Biedna Wercia...juz pora na Ciebie gołąbeczko..juz czas domek znaleźć.... Quote
ewatonieja Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 ponad 1200 wyświetleń 1 obserwator oby do domu było już bardzo blisko Quote
ewatonieja Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Re: [Łódź] DRAMAT WERITY przez rosse » 25 kwi 2009, 01:24 Zdjęcia z dzisiejszego spacerku a tu uśmiechnięta i oczywiście tarzanko Quote
ewatonieja Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 co może zniechęcac ludzi? siwa mordka? kotowstręt? dojrzały wiek? to wszystko jest niczym wobec przywiazania i przyjażni jaka Werita może obdarzyc nowego opiekuna do ludzi jest wspaniała Quote
andzia69 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 ludzi moze zniechęcić wszystko - od nazwy po ...krzywy ząb... mam nadzieję, że w końcu ktos pokocha sunię...choc patrząc po niektórych psiakach (bullowatych) to jakos tak przykro...one powinny jakieś odszkodowania dostać za siedzenie latami w schronach (np. Ambo z Mielca) albo na dt.... Quote
doddy Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 W kwietniu wpłynęła do nas 1 wpłata: 60zł od Marty Szczepańskiej. RAZEM: 380zł Z tego zapłacimy fakturę za kwiecień bo jeszcze nie doszła. ;) Quote
ewatonieja Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 faktura została wysłana na poczatku tygodnia listem poleconym, musi dojść :) Quote
agnieszka32 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 A co tu tak cicho i nikt się nie chwali, że Weritka pojechała do nowego domku???? :multi: Kopisuję slowa ewatonieja z amstaffowego forum: witam! Wera zamieszkała w domku z ogródkiem bedzie tam przebywała przez wieksza częśc roku Państwo przyjechali z Warszawy, spodobała sie im Zelda ale bez wzajemności pokazalismy Werę i zrobiła dobre wrażenie ładnie chodziła na smyczy była radosna chciała się głaskać no i pojechała dostałam 10 zdjęc na komórkę Wera tarzająca się w trawie, Wera obwąchująca klatkę z fretkami, Wera smakująca loda WerA USMIECHNIĘTA I ZADOWOLONA dostałam tez mejla od córki Państwa "Czy to ogłoszenie nie jest nieaktualne? Bo Werę mają już moi rodzice w Warszawie:) Biega sobie po działce w najlepsze, mama daje jej smakołyki a tata rozmawia z nią jak z dzieckiem Mam nadzieję,że pokocha ich tak samo jak oni pokochali ją Myślę,że po tym co przeszła należy jej się taki dom..." ludzie pozytywnie zakręceni ,mieli psa (nie tolerował za bardzo innych psiaków ale fretki lubił)Wera oprócz dwóch futerek bedzie miała do pooglądania dwie papugi nimfy zapowiada się super trzymam kciuki zeby to było jej ostatnie miejsce pobytu Quote
agaga21 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 no nie mogę! co za WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ!!!:multi:weritka tyle się naczekała i w końcu ma dom!!! Quote
ewatonieja Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 tak to prawda, jednak wszystkich proszę o mocne trzymanie kciuków w domu są fretki i to mnie bardzo martwi, naturalnie chciałabym żeby pozostały całe i żywe:oops: freteczki to jak członkowie rodziny śmigają po domu, jedza z talerza, przychodza na głaskanie Wera musi być silna ....musi być grzeczna Quote
andzia69 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 cudownie!!! mam nadzieję, że pomiędzy fretkami a Weritą zagości spokój - no chyba, żeby nie...to trzeba jakoś ustalić pory dnia na wypuszczanie fretek z dala od suni:diabloti: Quote
agnieszka32 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 A oto relacje bezpośrednio z nowego domku :loveu: kopiuję z niebieskiego: przez valdi » 11 maja 2009, 11:45 Wera jest teraz w Warszawie na działce Mieszkamy tam do końca lata.Fretki są pod kontrolą w klatce.potrzeba sporo czasu by Wera przyzwyczaiła się do obecności innych zwierząt domowych .Pies potrzebuje cierpliwości i spokoju. Quote
valdi Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Czy WERITA dobrze trafiła.Ja i ona mieliśmy wredne dzieciństwo i oboje pochodzimy z przytółku,więc dobrana z nas para.Kawałek dachu ,coś na talerzu,i miłość najbliższych to jest najważniejsze.Reszta nie ma znaczenia. Quote
agnieszka32 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 valdi napisał(a):Czy WERITA dobrze trafiła.Ja i ona mieliśmy wredne dzieciństwo i oboje pochodzimy z przytółku,więc dobrana z nas para.Kawałek dachu ,coś na talerzu,i miłość najbliższych to jest najważniejsze.Reszta nie ma znaczenia. Witamy nowego Pana Weritki i dziękujemy za zaopiekowanie się malutką :loveu:. Ona zasłużyła na najlepszy dom na świecie. Tyle już wycierpiała, a teraz już jest bezpieczna i kochana :loveu::loveu::loveu:. Prosimy o zamieszczanie od czasu do czasu informacji, jak Weritka się sprawuje w nowym domku i może jakieś zdjątka suni z nowego domku??? :cool3: Pozdrawiam :lol:. Quote
valdi Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Werka adoptuje się wspaniale.Jest otwarta na wszelkie zabawy .Na spacerach pilnuje się i wraca na zawołanie.Lubi dobre jedzonko ale nie dużo.Chętnie dojada w nocy.Nie opuszcza działki sama nawet jak brama jest otwarta.Fretki w klatce są dla niej jak telewizor z ANIMAL-PLANET na.żywo.Bardzo dużo pije wody,czy to dobrze/.? Nie sprawia większych kłopotów niż każdy inny pies.TO EXTRA SUNIA. Quote
agaga21 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ja nadal nie mogę uwierzyć że werita ma w końcu domek!:lol: dużo pije wody-czyli ile mniej-więcej? wiesz valdi, może jest tak, ze wera jeszcze nie czuje się pewnie i dlatego się pilnuje ale nie wiadomo co będzie gdy poczuje się bezpieczna-u siebie.może zacząć się oddalać więc lepiej na wszelki wypadek zamykajcie furtkę;) Quote
Recommended Posts