Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio zostało 450zł.
Tyle też zapłaciłam za hotelowanie Werity w marcu.

W marcu wpłynęły także następujące darowizny:
Leenna Maria Kozłowska 20zł
Marta Szczepańska 60zł
Staa - 10zł
Blue.berry 200zł
Robindian 10zł
Lidia Chrzanowska 10zł
RAZEM: 310zł

Przy okazji poprosimy Anetę o wystawienie faktury na taką kwotę za hotel.

Posted

co może zniechęcac ludzi?
siwa mordka? kotowstręt? dojrzały wiek?
to wszystko jest niczym wobec przywiazania i przyjażni jaka Werita może obdarzyc nowego opiekuna do ludzi jest wspaniała

Posted

ludzi moze zniechęcić wszystko - od nazwy po ...krzywy ząb... mam nadzieję, że w końcu ktos pokocha sunię...choc patrząc po niektórych psiakach (bullowatych) to jakos tak przykro...one powinny jakieś odszkodowania dostać za siedzenie latami w schronach (np. Ambo z Mielca) albo na dt....

Posted

W kwietniu wpłynęła do nas 1 wpłata:
60zł od Marty Szczepańskiej.

RAZEM: 380zł
Z tego zapłacimy fakturę za kwiecień bo jeszcze nie doszła. ;)

Posted

A co tu tak cicho i nikt się nie chwali, że Weritka pojechała do nowego domku???? :multi:

Kopisuję slowa ewatonieja z amstaffowego forum:

witam!
Wera zamieszkała w domku z ogródkiem bedzie tam przebywała przez wieksza częśc roku
Państwo przyjechali z Warszawy, spodobała sie im Zelda ale bez wzajemności
pokazalismy Werę i zrobiła dobre wrażenie ładnie chodziła na smyczy była radosna chciała się głaskać no i pojechała
dostałam 10 zdjęc na komórkę Wera tarzająca się w trawie, Wera obwąchująca klatkę z fretkami, Wera smakująca loda WerA USMIECHNIĘTA I ZADOWOLONA

dostałam tez mejla od córki Państwa
"Czy to ogłoszenie nie jest nieaktualne? Bo Werę mają już moi rodzice w
Warszawie:) Biega sobie po działce w najlepsze, mama daje jej smakołyki a
tata rozmawia z nią jak z dzieckiem
Mam nadzieję,że pokocha ich tak samo
jak oni pokochali ją
Myślę,że po tym co przeszła należy jej się taki
dom..."
ludzie pozytywnie zakręceni ,mieli psa (nie tolerował za bardzo innych psiaków ale fretki lubił)Wera oprócz dwóch futerek bedzie miała do pooglądania dwie papugi nimfy
zapowiada się super trzymam kciuki zeby to było jej ostatnie miejsce pobytu

Posted

tak to prawda, jednak wszystkich proszę o mocne trzymanie kciuków
w domu są fretki i to mnie bardzo martwi, naturalnie chciałabym żeby pozostały całe i żywe:oops: freteczki to jak członkowie rodziny śmigają po domu, jedza z talerza, przychodza na głaskanie Wera musi być silna ....musi być grzeczna

Posted

cudownie!!! mam nadzieję, że pomiędzy fretkami a Weritą zagości spokój - no chyba, żeby nie...to trzeba jakoś ustalić pory dnia na wypuszczanie fretek z dala od suni:diabloti:

Posted

A oto relacje bezpośrednio z nowego domku :loveu:
kopiuję z niebieskiego:

przez valdi » 11 maja 2009, 11:45
Wera jest teraz w Warszawie na działce Mieszkamy tam do końca lata.Fretki są pod kontrolą w klatce.potrzeba sporo czasu by Wera przyzwyczaiła się do obecności innych zwierząt domowych .Pies potrzebuje cierpliwości i spokoju.

Posted

Czy WERITA dobrze trafiła.Ja i ona mieliśmy wredne dzieciństwo i oboje pochodzimy z przytółku,więc dobrana z nas para.Kawałek dachu ,coś na talerzu,i miłość najbliższych to jest najważniejsze.Reszta nie ma znaczenia.

Posted

valdi napisał(a):
Czy WERITA dobrze trafiła.Ja i ona mieliśmy wredne dzieciństwo i oboje pochodzimy z przytółku,więc dobrana z nas para.Kawałek dachu ,coś na talerzu,i miłość najbliższych to jest najważniejsze.Reszta nie ma znaczenia.

Witamy nowego Pana Weritki i dziękujemy za zaopiekowanie się malutką :loveu:. Ona zasłużyła na najlepszy dom na świecie. Tyle już wycierpiała, a teraz już jest bezpieczna i kochana :loveu::loveu::loveu:.
Prosimy o zamieszczanie od czasu do czasu informacji, jak Weritka się sprawuje w nowym domku i może jakieś zdjątka suni z nowego domku??? :cool3:
Pozdrawiam :lol:.

Posted

Werka adoptuje się wspaniale.Jest otwarta na wszelkie zabawy .Na spacerach pilnuje się i wraca na zawołanie.Lubi dobre jedzonko ale nie dużo.Chętnie dojada w nocy.Nie opuszcza działki sama nawet jak brama jest otwarta.Fretki w klatce są dla niej jak telewizor z ANIMAL-PLANET na.żywo.Bardzo dużo pije wody,czy to dobrze/.? Nie sprawia większych kłopotów niż każdy inny pies.TO EXTRA SUNIA.

Posted

ja nadal nie mogę uwierzyć że werita ma w końcu domek!:lol:

dużo pije wody-czyli ile mniej-więcej?
wiesz valdi, może jest tak, ze wera jeszcze nie czuje się pewnie i dlatego się pilnuje ale nie wiadomo co będzie gdy poczuje się bezpieczna-u siebie.może zacząć się oddalać więc lepiej na wszelki wypadek zamykajcie furtkę;)