Ratt's Love Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ruda ale mi chodzi o wyprowadzenie suki przynajmniej raz w tygodniu(powiedzmy weekend) na długi spacer.Jej nie da nic siedzenie w pokoju.Ona musi chodzić,ruszać się,żeby przybrać w mięśnie.Musi je wzmocnić,co by za jakiś czas nie była słaba,nie mogła skakać ect,bo to już starszy pies,w dodatku bullowaty,który kocha się ruszać :roll:. Quote
ewatonieja Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 jak mi Olga mówiła w tym hotelu jest zupełnie inaczej niz w lecznicy, Wera ma zapewnione spacery :cool3: Quote
ruda76 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ratt's Love;11349876 napisał(a):Ruda ale mi chodzi o wyprowadzenie suki przynajmniej raz w tygodniu(powiedzmy weekend) na długi spacer.Jej nie da nic siedzenie w pokoju.Ona musi chodzić,ruszać się,żeby przybrać w mięśnie.Musi je wzmocnić,co by za jakiś czas nie była słaba,nie mogła skakać ect,bo to już starszy pies,w dodatku bullowaty,który kocha się ruszać :roll:. Rats ona ma spacery zapewnione:p nie jest w kojcu a na długie spacery niech chodzi sobie juz w nowym domu;) tak bedzie lepiej dla niej;) a na bullowatych się troszku znam :pmam ich kilka i od 13 lat:eviltong: Quote
ewatonieja Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Wericie potrzebne ogłoszenia na allegro w ciagu kilku dni 600 wyświetleń a telefonów? 0?:angryy: Quote
ruda76 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Werita miała problem z załatwianiem się, była smutna, nie chciała jesc. Kupiłam jej syrop lactulosum;) ale okazał się zbędny, bo dostała od pani z hotelu wywar z burakow po ktorym nareszcie sie załatwiła. Od wczoraj zaczęła juz chętnie jesc i zakolegowała się z panią- wrocił jej humor, przestała chyba tęsknic. Wniosek jest taki , ze suka potrzebuje zamieszkac juz w swoim domu, bo te czeste zmiany miejsc, ludzi nie wpływaja na nią dobrze. Quote
ruda76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 dzis zawiozłam suni puszki;) wszystko jest w porzadku tylko domu brak:roll: Quote
doddy Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 W sobotę jak zawieziemy Weritce kolegę mam zamiar poznać w końcu tą piękność :loveu: Może jakieś zdjęcia pstrykniemy jak damy radę na szybko. Quote
ruda76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 doddy napisał(a):W sobotę jak zawieziemy Weritce kolegę mam zamiar poznać w końcu tą piękność :loveu: Może jakieś zdjęcia pstrykniemy jak damy radę na szybko. Piekne zdjecia wykorzystamy do ogłoszen:eviltong: jak pozwolisz:cool3: Quote
doddy Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Oj to chyba musze to mocno przemyśleć... moj talent na swiatło dzienne pokazywac :oops: :diabloti: Quote
Aska25 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Zapraszam na watek naszego podopiecznego z hospicjum, ktory jest bardzo chory, ale leczony w warunkach schroniskowych zdrowieje duzo wolniej. Udalo sie go przeniesc do budy w przodu, dostaje leki na watrobe. Kiedy wyniki na to pozwola bedzie operowany na przepuklinę odbytu i raka jadra. Nie musze pisac jak wazny DT. Prosze zajrzyjcie moze bedziecie mogli pomoc... http://www.dogomania.pl/forum/f28/smutas-7-lat-rak-jadra-przepuklina-odbytu-czeka-na-operacje-dt-pilnie-lodz-126415/#post11369533 Quote
Jenny19 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Poczekam w takim razie z ogłaszaniem na nowe zdjęcia.Przy okazji zaznaczam wątek.;) Quote
ciapuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Szukamy DT lub osoby której zginął west terier Psiaczek mógł zginąć jakiś czas temu gdyż jego wygląd i stan zdrowia świadczy o tym że pies długi okres sie błąkał Kontakt w sprawie psa [email protected] 792-061-133 Agnieszka Quote
Jenny19 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='ciapuś']Szukamy DT lub osoby której zginął west terier Psiaczek mógł zginąć jakiś czas temu gdyż jego wygląd i stan zdrowia świadczy o tym że pies długi okres sie błąkał Kontakt w sprawie psa [email protected] 792-061-133 Agnieszka na gumtree jest takie ogłoszenie: ZAGINĄŁ MAŁY, BIAŁY WEST - 04.11. wieczorem w ŁAGIEWNIKACH/ŁÓDŹ - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Łódź Quote
olgaj Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 YouTube - Co powiemy gdy północ znajdzie nas? Zajrzyjcie cioteczki Quote
ciapuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Jenny19']na gumtree jest takie ogłoszenie: ZAGINĄŁ MAŁY, BIAŁY WEST - 04.11. wieczorem w ŁAGIEWNIKACH/ŁÓDŹ - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Łódź dzięki już dzwoniłam do tego Pana ale niestety jemu zginął piesek a to jest suczka Quote
ewatonieja Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 czy sa jakies telefony w sprawie werity? :oops: Quote
ruda76 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 ewatonieja napisał(a):czy sa jakies telefony w sprawie werity? :oops: Natalka ogłoszen Werity przeciez nie ma jedynie to allegro + jeszcze jedno ktore sama zrobiłas;) W tych ogłoszeniach jest Twoj i Olgaj telefon wiec jesli bedzie ktos dzwoni to na wasze numery. poprosiłam w piatej Jenny19 aby poogłaszała sunie ;)i napewno niebawem niunia bedzie ogłoszona. W poniedziałek zrobie jej nowe zdjecia. Dzis do Werity dojechał Tytus;) chłopak do niej piszczał, machał ogonkiem a Werita niekoniecznie chciała się zaprzyjażnic ale nie wykazywała przy tym agresji ( cos tam sobie powarkiwała) Quote
ruda76 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Jenny19 napisał(a):Poczekam w takim razie z ogłaszaniem na nowe zdjęcia.Przy okazji zaznaczam wątek.;) dziekujemy:loveu: Quote
ewatonieja Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 pytanie było skierowane do Olgi ale także, jeśli zaszczycają nas swoją obecnością, do członków Fundacji Ast Werita ma allegro i ogłoszenia na 3 portalach, dzisiaj dodam kilka następnych, Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia animalia.pl adopcje.org tu sie ma pojawić przygarnijzwierzaka.pl bonopolska.pl Quote
ruda76 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='ewatonieja']pytanie było skierowane do Olgi ale także, jeśli zaszczycają nas swoją obecnością, do członków Fundacji Ast Werita ma allegro i ogłoszenia na 3 portalach, dzisiaj dodam kilka następnych, Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia animalia.pl adopcje.org tu sie ma pojawić przygarnijzwierzaka.pl bonopolska.pl a Olga wyjechała na weekend:bigcool:więc pewnie odpowie jak wroci;) Quote
Ada-jeje Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Dziewczyny macie zrzeczenie faceta, oswiadczenie weta, czyli obdukcje, foty w momenicie odebrania psa, dlaczego nie zglaszacie tego do prokuratury, przeciez nie mozna byc poblazliwym na takie sprawy, w ten sposob dajemy przyzwolenie na znecanie sie nad zwierzetami. :angryy: Quote
doddy Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Natalko, my nie ogłaszaliśmy Werity z powodu ilości psów. Więc do nas raczej nikt o adopcję nie będzie dzwonić. Jenny19, jak zwykle wielkie dzięki :loveu: Quote
Jenny19 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ogłoszenia: (niepodlinkowane muszą być aktywowane) alegratka autogielda dwukropek eoferty kupsprzedaj pajeczyna pineska interpress ojej.pl forum.bullowate.eu cafeanimal.pl mamoferte.pl psy.pl ogloszenia24polska gumtree etablica 4lapy drobne.centrumofert.pl forum.amstaffy.net forumkrakvetu Quote
ruda76 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Jenny jak zawsze wielkie dzieki:Rose:Jutro rano będa nowe zdjecia ;) Quote
ewatonieja Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 miałam 2 telefony z zapytaniem o stan werity i z prośba o zdjecia , aktualne info o zdrowiu czy można jej zrobic morfologie i rentgen kości? Quote
Recommended Posts