nice_girl Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Dianka, Na pewno będę w Rzeszowie, w lutym.A dalej co będzie to wyjdzie w praniu, a Ty? :wink: Quote
Diana14 Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Dianka,Na pewno będę w Rzeszowie, w lutym.A dalej co będzie to wyjdzie w praniu, a Ty? :wink: w Rzeszowie to mnie na pewno nie będzie.... :roll: Za daleko ode mnie.... :cry: Quote
Atomic Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Ja będe w Rzeszowie ;) Wybieramy sie też na Sopot... ( chyba jest tydzien przez Rzeszowem o ile sie nie myle... ) Kto bedzie???? :lol: No to wstawie najnowsze fotki Atomica: Quote
Diana14 Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Nom wreszcie moge coś napisac o wystawie w Poznaniu.... 8) Organizacja fatalna ale do rzeczy :P Stawki na razie nie napisze ale piechy naprawde fantastyczne!!! Dziękuję ślicznie Klaudi za pomoc i za wszystko :buzi: i jej rodzicom tez ;) A teraz 4 fotki. Kąpanko Vegetki :D Po kąpieli....Kaludia jako handlerka :D Jeden boczek... ....i drugi i jeszcze pyszczuś :D Czekamy na sędziego.... :roll: I odbieramy karte oceny No Vega była oczywiscie sama 8) Dostała ocenę wybitnie obiecującą, I lokate i Nalepsze Szczenie w Rasie. Na BISie nic nie wywalczyłysmy ale fajnie było się przebiec po ringu głównym :lol: Quote
Diana14 Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Dianka,Na pewno będę w Rzeszowie, w lutym.A dalej co będzie to wyjdzie w praniu, a Ty? :wink: Ja jako pierwsza wystawe w 2005 planuję Trencin(05.02) ;) Jedziesz :grins: ???? Jeszcze żeby nie było, że kantuje hehe :P Quote
nice_girl Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Dianka, Oj do Trencina sie raczej nie wybiorę :( Z zagranicznych to moze zaliczę dwie cacibówki w Wilnie. :D Wiesz, ze mam stawkę z niemieckiej klubówki(przynajmniej tak mi się zdaje) collie? 8) Atomic, Mi chodziło o zimową wystawę w Rzeszowie. :wink: Quote
Atomic Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Atomic, Mi chodziło o zimową wystawę w Rzeszowie. :wink: Hehe ;) No to tam mnie raczej nie bedzie ;) Quote
Klaudia i Dino Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Dziękuję ślicznie Klaudi za pomoc i za wszystko :buzi: i jej rodzicom tez ;) Hehe,to ja Tobie bardzo dziękuję za tak mile spędzony weekend.Było bosko :D :D :buzi: Rodzice tak zachwyceni Vegunią,że ledwo wyszłam z hali,to już miałam telefon z zapytaniem jak jej poszło :o A później mama obdzwoniła siostry,żeby się pochwalić... :lol: :D Quote
Diana14 Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Klaudia trzeba to powtórzyć....wiesz jaki spokój miałam z Vegą...hehehe Justynka jak Ci się bedzie chciało to napisz mi na priv albo maila kiedy te wystawy i kto sędziuje itp :buzi: Quote
nice_girl Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Justynka jak Ci się bedzie chciało to napisz mi na priv albo maila kiedy te wystawy i kto sędziuje itp :buzi: Misia, ja mam po prostu katalog, a ta wystawa juz sie odbyła. :wink: Jak chcesz mogę Ci ją przez ten długi weekend przepisać. :wink: Quote
Diana14 Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Justynka jak Ci się bedzie chciało to napisz mi na priv albo maila kiedy te wystawy i kto sędziuje itp :buzi: Misia, ja mam po prostu katalog, a ta wystawa juz sie odbyła. :wink: Jak chcesz mogę Ci ją przez ten długi weekend przepisać. :wink: O no bardzo bym prosiła :D A mnie słonko chodziło o te wystawy w Wilnie na które masz zamiar jechać.Może tez bym wpadła ;) Quote
Klaudia i Dino Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Klaudia trzeba to powtórzyć....wiesz jaki spokój miałam z Vegą...hehehe Jak najbardziej jestem za :D Biedna Vegunia, i tak była święta bo niejeden pies by dawno padł ze zmęczenia,a ona była dzielna... :lol: Wyściskaj te kochane mordusie ode mnie... Quote
nice_girl Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Justynka jak Ci się bedzie chciało to napisz mi na priv albo maila kiedy te wystawy i kto sędziuje itp :buzi: Misia, ja mam po prostu katalog, a ta wystawa juz sie odbyła. :wink: Jak chcesz mogę Ci ją przez ten długi weekend przepisać. :wink: O no bardzo bym prosiła :D A mnie słonko chodziło o te wystawy w Wilnie na które masz zamiar jechać.Może tez bym wpadła ;) Jutro albo w niedziele przepisze Ci stawke z tej niemieckiej. Pewnie jedź do Wilna, ja jak coś zabiorę się z Gacką., :wink: Quote
nice_girl Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 pomyłka :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Diana14 Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Klaudia no wyściskałam od Ciebie :D A Ty DInka trochę pomęcz :P Jak tam składka na psiaka :P hehe??? Justynka a nie wiesz kto kolaki w Wilnie sędziuje?No i kiedy to....żeby mi sie terminy nie zjechały ;/ A Tobie polecam Trencin 8) Bodajże corgaski ocenia Pan Szemraj ;) Quote
nice_girl Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Justynka a nie wiesz kto kolaki w Wilnie sędziuje?No i kiedy to....żeby mi sie terminy nie zjechały ;/ A Tobie polecam Trencin 8) Bodajże corgaski ocenia Pan Szemraj ;) Wilno jest na początku marca.Wypada tak fajnie, ze w jeden weekend są dwie CACIBówki, w tym jedna o Zw.Litwy. U mnie ostatnio słabo z fianansami, a mojej familii nie chce sie fundowac moich wystaw, wiec raczej do Trencina nie pojadę, corgaski sędziuje tam p.Nicewicz. :wink: Kto sędziuje to nie mam pojęcia. :( Mam do Ciebie pytanie.Kojarzysz może p.Beatę Petkevica? Ona mieszka na Litwie, hoduje corgaski i collie, jest sędziną kynologiczną i bardzo sympatyczną osobą, która miałam okazję poznać. :D Quote
Diana14 Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Justynka no to może namówię mojego przewoźnika na Wilno :P A Pani Niciewicz Ci sie trafiła...tez fajnie :P Tej Pani Beatki nie kojażę...a powinnam ;) ???Podaj mi może nazwe hodowli :grins: Quote
nice_girl Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Justynka no to może namówię mojego przewoźnika na Wilno :PA Pani Niciewicz Ci sie trafiła...tez fajnie :P Ja nie jadę(przynajmniej z Klio), jednak łodzkich corgi tam nie zabraknie. :) Tej Pani Beatki nie kojażę...a powinnam ;) ???Podaj mi może nazwe hodowli :grins: Własnie nie znam nazwy hodowli :( .Ona w corgi ma praktycznie tylko reproduktory(pochodzące z czołowej duńskiej hodowli), a collie ma równie piękne.Myślałam, ze Ty będziesz znać przydomek, którego jestem ciekawa. :wink: Quote
Klaudia i Dino Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Klaudia no wyściskałam od Ciebie :D Dziękuję :buzi: A Ty DInka trochę pomęcz :P Dinuś wymęczony,wyściskany,wycałowany :biggrina: Jak tam składka na psiaka :P hehe??? Składka...hmm :hmmmm: no mówiłam Ci,że w tym miesiącu nie da rady bo mam opłatę za studia,ale postaram sie od następnego miesiąca zacząć odkładać :D Quote
Diana14 Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Justynka nie mam pojęcia o jaka hodowle chodzi 8) :roll: Klaudia no ja 3mam kciuki, że Cie sie uda uzbierac na swoje marzenie ;) Quote
Jolly Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 A my musimy się dzis pochwalić : Jolly na wystawie w Kielcach zdobył pierwsze swoje dorosłe CWC i NPwR w stawce 3 psów . Jesteśmy szczęśliwi tym bardziej , że Jollasek jest jeszcze łysawy po swojej pierwsze wylince a opisik świetny :D . Quote
Diana14 Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Monika bardzo bardzo sie ciesze i trzymam kciuki za ten "dorosły" championat :lol: Całusy dla mordeczek :buzi: Quote
Atomic Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Gratulacje !!! :lol: A ja znalazłam na komie jedną starą fotkę Atomiczka w chusteczce :) Quote
Recommended Posts