Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiosna, mam nadzieję, że jeszcze będziesz miała okazję. W przyszłym roku, choćbym miała jechać do stanów po niego, muszę go zdobyć. :-?

Posted

wczoraj zobaczylem na zdjeciu z bazaru w Cieszynie (gazeta dziennik zachodni) ogromna flage z wizerunkiem hasiora do sprzedania :) czy bedzie moze ktos w najblizszym czasie w Cieszynie i zobaczylby co i jak? :)

Posted

hmm.;. ja moze bede jechac po karme. a jak nie to tedek bedzie jechal, akle on to nie wiem czy nie oprzez chalupki... ale dam mu znac.. tyle ze jak on pojedzie to pewnie sobie kupi to ;ppp

tak to ja bym jechala ale chyba karme zmienie na ta co Aga mowila.. ;))

Posted
manu: dasz rade zalatwic jeszcze jedno takie cos.. ? ;pp )

Wiosenko, niestety... :( Sprzedawca miał tylko jedna taka reklamę i chyba mu się już znudziła, bo stała z tyłu. Dlatego dało się ją wydębić. :wink:

manu ja chcialem kiedys za czasow ME w Jakuszycach zdobyc jakos ten duzy plakatos co wisial w calej Polsce ale sie nie udalo... heheh dobry klej maja

Widziałam jeden taki plakat po drodze już blisko Szklarskiej. Nawet dośc nisko ekran był zamocowany. A że klej dobry, to nic dziwnego... :wink: Pewnie nie Ty jeden masz takie pomysły. 8) :D

Posted

Wojtas: znajomy kupil mi w Warszawie, bardzo ladny, sa z roznymi rasami (m.in. husky, wilki), ale juz nie pamietam gdzie to bylo dokladnie..

Posted

no ja tez dlatego ten wlasnie wybralam :P

sa glownie takie wystawowe psy, chyba wloskie (takie mam wrazenie), ale fotografowane w plenerze, ogolnie bardzo ladny kalendarz :) oczywiscie skonczonych miesiecy nie wyrzucam :P

Posted

ELO!!!

ja namawiam ojca na graf na masce samochodu ale jednak to troszke kosztuje. Na ME w jakuszycach fajnie mieli pomalowane samochody, np. caly zaprzeg..

Posted

no wlasnie nie pisze dokladnie co to za targowisko a z tego co jest napisane to w Cieszynie jest ich kilka :) sprobuje opisac zdjecie :D a wiec jest to bazar ze zwyklymi zadaszonymi stoiskami i z tego co widac na ten bazar schodzi sie schodkami w dol, kolo tych schodkow jest wlasnie wywieszona ogromna flaga z wizerunkiem husky'ego :)

daj znac Basia jak Ci poszly poszukiwania :D

Posted

Taj, tez takie kiedys mialam ;) Mam smsa graficznego z huskiem, ale go sobie zedytowalam i jeszcze podpisalam NuKa ;) A co do lóg, to Jacku@Husky, skad masz to logo? Z jakiejs strony, czy gazety? Jak ze strony to moglbys dac linka ;) ?

Tak ladnie prosze ;)

Posted

Wiec Taj ;) przebuszowalam troszke wapstera i husky sa na graficznych duzych smsach, jak chcesz moge ci podeslac tego smsa co sobie opisalam NuKa ;) teraz wlasnie patrze na logach i nie bardzo, glownie jakies neksztalltne pieski :D I rzeczy typu napisow "Pit Bull" ;P ehh.. str.3/3 .. huskych brak :( czyli musimy czekac na Jacka :) To nam da znac skad je bral, bo na logo to od razu popatrzec mozna ;) i nie trzeba wchodzic w skrzynki , czy archiwa :D

Posted

Taj! Taj! Taj!

Znalazlam cos bardzo podobnego w Karusku!Ale niemamkonkretnego linka,wiec cie pokieruje ;) wiec wchozisz na http://www.karusek.com.pl/index2.php i pozniej klikasz na [Pies],pozniej [sport] i tak szukasz "PĘDZIWIATR - SPRINGER" i masz mniej iecej obraz tego o czym mowilam,ale ja bym sie bala huska do takiego , w doatku przymocowanego z boku->hyba bym wtedy bokiem jechala ;D..nie mowie tu konkretnie o nuce :D no ale :D

Posted

Rav, niestety nie byłam dziś w Cieszynie, ale niebawem będę tylko nie wiem dokładnie kiedy :( Napisz w którym nr Dziennika to było a może mnie się uda zlokalizować to targowisko :wink: