Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nom mam duzo psow ;)) ale bede miec jeszcze wiecej :)) i bedzie fajnie..

a swira tez mam duzego.. caly wolny [i nie tylko] czas jest przeznaczony dla psow. i prawie cala kasa tez.. ;pp

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mi od jakiegos czasu chodzi po glowie zeby kupic drugiego hasiora :) ...tylko nie wiem.. ja mam ten problem ze mieszkam w bloku..chociaz wiem ze moje psy na pewno by sie nie nudzily no i mialy duzooo ruchu...zobacze moze za 3 miechy sie wszystko okaze :P

Posted

Ja nie mam husiora ale laba i wszystkie rzeży zwiazane z nim i innymi psami:

ok. 15 książek.

800 zdjęć labow, malamutów i huskich w kompie.

na spacerach i wycieczkach robie zdjęcia.

i mam wiele innych dupereli zwiazanych z labami.

Pozdrawia Paulina z Daxsem.

Posted

Rav, to ja dla Ciebie mam dwie dobre wiadomości ! :D

Pierwsza to link: http://www.naszywki.xo.pl/index1.php?co=home

Tyle, że sa nieczynni do końca czerwca, ale to już blisko do lipca. :)

A po drugie, to kupuj drugiego i blokiem sie nie przejmuj !!! Ja mam dwa psy (i "płciowo" psy :P ) i nie ma żadnego problemu ! Ważne jest przecież, co masz do zaoferowania psiakom poza domem !

Posted

Paulina, a czy ja mogę mieć do Ciebie wielką prośbę ???

Możesz powysyłać mi co większe (min. 600x800) zdjęcia Huskich ? Pliiizzz...! :modla:

Skrzynkę mam pojemną i nie ma obawy, że mi ją zapchasz...

Pliiizzz... :angel:

Posted

Dzieki Manu&Chinook :) co do naszywek wyslalem do nich projekt i nie moge sie doczekac odpowiedzi ale z tego co piszesz nie ma ich do konca czerwca, dlatego napisalem tego posta bo myslalem ze zrezygnowali :) a mailuje do nich od miesiaca (tzn do niego :) )

A co psa to tez mysle ze nie bedzie problemu tym bardziej ze ja mam las 50m od domu (w Katowicach tez jest las jakby ktos sie dziwil :D ), po drugie biegam ze swoim psem codziennie no i jeszcze treningi w klubie wiec ruchu mu nie braknie :), jedyny problem ze nie wiem czy bede mial czas na wychowanie...bo Rocky moze juz zostac dluzej sam w domu a wiadomo jak ze szczeniakiem jest :) dlatego jak cos to na zime - swieta, urlopy itp. :) ale caly czas mysle o drugim psie :D i chyba bedzie ale nie zapeszam :)

Posted

A Ty chcesz jakiego Huskiego ? Syberyjskiego, czy Alaskańskiego ?

Myśmy wzięli szczeniaka, kiedy ja nie pracowałam kilka miesięcy, więc chwila była idealna - odchowałam ładnie maleństwo i akurat poszłam do pracy. :D