Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja mam takie fajne obrazki hasiokow nad biurkiem :))) hiii.. podobaja mi sie :)) i na kurtce jest Yokus na plecach i na rekawie.. ;pp mialam wene tworcza.. ;)

• 2 weeks later...
Posted

Ja dzis lece po tusz do drukarki... i papier do prasowania ;) i bede miec super kolekcje :P

A tak w ogole to Pay, zeskanuj ;P jak nie mozesz ich zabrac ;)

• 2 weeks later...
Posted

Ja jestem bardzo zainteresowana logo na telefon,widziałam w pismach kilka ale nie na mój niestety, taki sobie wybrałam SONY ERIKSON.

A propos wariactwa to zapłaciłam mandat za przekroczenie dpozwolonej predkości na trasie 1 Czestochowa - Siewierz bo goniłam za biała furgonetką z plakatami haszczaków na tylnich szybach.

Posted

My dwa dni temu wyżebralismy od właściciela sklepu zoologicznego reklamę Pedigree dla psów aktywnych z przepięknym husky ! :D

Taka sztywna, stojąca reklama.

Huskiemu niesamowicie śmieją się oczy ! :D

Bo mam wrażenie, że takie śmiejące się oczy to częściej są brązowe niż niebieskie. Niebieskookie mają na ogół ostre spojrzenie.

Posted

Manu, Ty chyba jesteś trochę crazy....I co z nią zrobiłaś :o ? Postawiłaś w dużym pokoju? A co na to rodzina? A czy w Twoim mieście są duże kominy? Może tam ją powiesiłaś A co jeszcze masz z haszczakami? Może pościel?

Posted

To po kolei...

- Są tu bardziej crazy maniacy, wiesz mi... 8)

- Rodzina nie ma nic przeciwko, bo rodzina to ja, Waldek i psy - wszyscy chyba crazy w tym temacie. Szczególnie psy... :D

- O co Ci chodzi z tymi kominami ? :o

- A, i jeszcze co zrobiłam ztą reklamą, tak ? Odcięłam to, co nie jest haszczakiem i kombinuję teraz, gdzie by to powiesić... :)

Posted

Waldek, znaczy się mąż...? Pozdrowienia dla męża. A reklama wisi na kominie? :wink: A poważnie, Manu jutro wyjeżdżam do Ustronia, napisałem parę postów pytających w sprawie roweru i pieska, jakbyś gdzieś trafiła, i coś wiedziała, odpisz mi bo ja Twoje rady traktuję bardzo serio, a tylko Ty tu zostałaś z osób doświadczonych. Może jeszcze dzisiaj :oops: ? Pozdrawiam.

Posted

ELO!!!

manu ja chcialem kiedys za czasow ME w Jakuszycach zdobyc jakos ten duzy plakatos co wisial w calej Polsce ;) ale sie nie udalo... heheh dobry klej maja ;)

Posted

Ach, a ja nie mogę odżałować pewnej rzeczy.

Kolekcjonuje kubki, różne kubki i miałam możliwośc kupienia kubka z Iditarod!!!! I ja głupia rozmyśliłam się :cry: Głupia baba ze mnie a chodziło tylko by poprosić kogoś ładnie żeby mi go ze stanów do Polski wysłał :cry: Chyba nigdy sobie tego nie daruje :drinking: