wiosna Posted July 2, 2003 Posted July 2, 2003 a ja mam takie fajne obrazki hasiokow nad biurkiem :))) hiii.. podobaja mi sie :)) i na kurtce jest Yokus na plecach i na rekawie.. ;pp mialam wene tworcza.. ;) Quote
wiosna Posted July 2, 2003 Posted July 2, 2003 ehh.. scan stoi sobie jakies 2m od kompa, na glosniku, ogolnie w pokoju wyglada jakby sie tu psa zostawilo samego na pare godzin.. ;pp Quote
party Posted July 12, 2003 Posted July 12, 2003 Ja dzis lece po tusz do drukarki... i papier do prasowania ;) i bede miec super kolekcje :P A tak w ogole to Pay, zeskanuj ;P jak nie mozesz ich zabrac ;) Quote
wiosna Posted July 12, 2003 Posted July 12, 2003 hee ;)) fajnie ;)) ja wlasnie zmienim te i bede miala logo z zaprzegiem ;p ;)) Quote
party Posted July 14, 2003 Posted July 14, 2003 heh, a tak apropo lóg, to moze jakies na telefonik by sie wymyslilo?:> Kto jest za i co na nim proponuje? moge cos sprobowac Quote
asia40 Posted July 24, 2003 Posted July 24, 2003 Ja jestem bardzo zainteresowana logo na telefon,widziałam w pismach kilka ale nie na mój niestety, taki sobie wybrałam SONY ERIKSON. A propos wariactwa to zapłaciłam mandat za przekroczenie dpozwolonej predkości na trasie 1 Czestochowa - Siewierz bo goniłam za biała furgonetką z plakatami haszczaków na tylnich szybach. Quote
PaYooK Posted July 24, 2003 Posted July 24, 2003 ELO!!!! moj pokoj jest obieszony wszelkimi plakatami z zawodow :) we wrzesniu mam zamiar namalowac sobie na scianie jakis szkic husky :) Quote
Agnieszka_ Posted July 24, 2003 Author Posted July 24, 2003 Minik jak masz takie zdolności plastyczne to zapraszam do mnie i namaluj mi też takiego huska :D Quote
PaYooK Posted July 24, 2003 Posted July 24, 2003 ELO!!! zobaczym jak wyjdzie u mnie najpierw :) a masz gladka tapete?? Quote
Agnieszka_ Posted July 24, 2003 Author Posted July 24, 2003 Nie jest gładka. Ma taki wzorek i jest śliska. Quote
Manu Posted July 24, 2003 Posted July 24, 2003 My dwa dni temu wyżebralismy od właściciela sklepu zoologicznego reklamę Pedigree dla psów aktywnych z przepięknym husky ! :D Taka sztywna, stojąca reklama. Huskiemu niesamowicie śmieją się oczy ! :D Bo mam wrażenie, że takie śmiejące się oczy to częściej są brązowe niż niebieskie. Niebieskookie mają na ogół ostre spojrzenie. Quote
Wojtas Posted July 24, 2003 Posted July 24, 2003 Manu, Ty chyba jesteś trochę crazy....I co z nią zrobiłaś :o ? Postawiłaś w dużym pokoju? A co na to rodzina? A czy w Twoim mieście są duże kominy? Może tam ją powiesiłaś A co jeszcze masz z haszczakami? Może pościel? Quote
Manu Posted July 24, 2003 Posted July 24, 2003 To po kolei... - Są tu bardziej crazy maniacy, wiesz mi... 8) - Rodzina nie ma nic przeciwko, bo rodzina to ja, Waldek i psy - wszyscy chyba crazy w tym temacie. Szczególnie psy... :D - O co Ci chodzi z tymi kominami ? :o - A, i jeszcze co zrobiłam ztą reklamą, tak ? Odcięłam to, co nie jest haszczakiem i kombinuję teraz, gdzie by to powiesić... :) Quote
Wojtas Posted July 24, 2003 Posted July 24, 2003 Waldek, znaczy się mąż...? Pozdrowienia dla męża. A reklama wisi na kominie? :wink: A poważnie, Manu jutro wyjeżdżam do Ustronia, napisałem parę postów pytających w sprawie roweru i pieska, jakbyś gdzieś trafiła, i coś wiedziała, odpisz mi bo ja Twoje rady traktuję bardzo serio, a tylko Ty tu zostałaś z osób doświadczonych. Może jeszcze dzisiaj :oops: ? Pozdrawiam. Quote
wiosna Posted July 25, 2003 Posted July 25, 2003 manu: dasz rade zalatwic jeszcze jedno takie cos.. ? ;pp :)) Quote
PaYooK Posted July 25, 2003 Posted July 25, 2003 ELO!!! manu ja chcialem kiedys za czasow ME w Jakuszycach zdobyc jakos ten duzy plakatos co wisial w calej Polsce ;) ale sie nie udalo... heheh dobry klej maja ;) Quote
Nat Posted July 25, 2003 Posted July 25, 2003 ja mam na scianie duzy kalendarz z huskimi :) 8) :P Quote
wiosna Posted July 25, 2003 Posted July 25, 2003 hehe pay, tez o tym myslalam. i tez mi sie nie udalo ;pp Quote
PaYooK Posted July 25, 2003 Posted July 25, 2003 ELO!!! ale naszczescie mam mniejszy plakat z tych zawodow :) Quote
basia Posted July 25, 2003 Posted July 25, 2003 Ach, a ja nie mogę odżałować pewnej rzeczy. Kolekcjonuje kubki, różne kubki i miałam możliwośc kupienia kubka z Iditarod!!!! I ja głupia rozmyśliłam się :cry: Głupia baba ze mnie a chodziło tylko by poprosić kogoś ładnie żeby mi go ze stanów do Polski wysłał :cry: Chyba nigdy sobie tego nie daruje :drinking: Quote
Recommended Posts