Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam takiego haszczaka-pluszaka (siedzącego) mniej więcej wysokości 30 cm, który szczeka. :D

I wiecie co, w Białymstoku w sklepie z pluszakami kupiłam go za niecałe 20 zł :o

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam w domu koc tez taki z haszczakiem tylko z sama glowa. Szaro-biala glowa z niebieskimi oczkami na niebieskim tle. Kupilam go za 70zl nad morzem w Pobierowie 8)

Posted

a to moje haszczaki pluszaki (choc ten brazowy bardziej na malamuta wyglada ;)

z7.jpg

a to jeszcze wilk szyty ze skory - kupilam go od takiego biednego dziadka, ktory szyl recznie zwierzatka ze skory.. tzn. takiej sztucznej..

z8.jpg

Posted

bosz, caly dzien Dogomania mi nie chodzila, a jak chcialam wyslac ten post, pojawial sie komunikat, ze "nie okreslono typu postu" ... :roll: i sie zacinalo..

Posted

Tez mam taka podkladke.Ja kupilam ja na wystawie we Wroclawiu i pewnie Ty Nat tez 8) Oprocz tego mam jeszcze kubek,filizanke i talerzyk pod filizanke ze zdjeciem glowy haszczaka czarno bialego i breloczek do kluczy z takim samym zdjeciem jak na kubku 8)

Posted

Katowicach przy placu K. Miarki jest firma, która poza wizytówkami, pieczątkami itp. robi różne gadgety z powierzonym wizerunkiem :) Mówiąc prościej : można sobie zrobić rózne przedmioty np. z obliczem swojego psa. Między innymi podstawki korkowe, podkładki pod myszkę, kubki, puzzle.

Szczegóły można poznać zaglądając na stronkę firmy=wykonawcy http://www.grawerton.pl

Posted

Ja taką samą podkładkę kupiłam na wystawie w Łodzi. :D

W Białymstoku na wystawie sklepowej był (jest ?) duuuży haszczak-pluszak ! :angel: Siedzi, ma co najmniej pół metra wysokości :o i jest ...uwaga, uwaga ! - biało-kremowy ! :P Nietypowo, prawda ! :D

Potem wrzucę zdjęcie. 8)

Posted
Z huszczakowych gadźetów można sobie kupić centralny odkurzacz firmy Husky.A oto jej maskotka.

NIby centralne odkurzacze sprzedaja a profesjonalnie na kazda pogode gotowi.

Na stoisku widze i wozek i sanie :lol: