Soema Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 No to pomyślę jutro co można by dać.. Ale mi głupio i przykro.. :placz: Quote
anhata Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Soema pomozesz jak potrafisz..... Quote
lilith27 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Soema napisał(a):No to pomyślę jutro co można by dać.. Ale mi głupio i przykro.. :placz: każdy robi to co może i pomaga tak jak może ofiaruje tyle na ile go stać Quote
anhata Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Jutro podam konto mojej mamy.....czy może być? ja nigdy ( jak wszystkiego na dogo) nie robiłam....jak to powinno wyglądać? prosze o wskazówki.... Quote
anhata Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 właśnie z bazarkiem też nie wiem dokładnie....wioem, że rzeczy z domu ale to są odzielne wątki na dogo ???robi się zdjęcia rzeczom, które mają być sprzedane i sie umieszcza ? a potem jak się wymienai te rzeczy na kasę? Quote
anhata Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 narazie trzeba czekać na odp w sparwie tymczasu...może jednak... Quote
anhata Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Dobranoc .....jak sobie pomyślę , że te psiaki teraz tam wlesie :/.....będęjutro wieczorem....mam nadzieję, ze będzie cos pozytywnego... Quote
lilith27 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 mnie niepokoi to, że one tam cały czas w tym lesie są każda inna alternatywa jest już o niebo lepsza Quote
Soema Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 anhata napisał(a):Soema pomozesz jak potrafisz..... Szkoda, że nie tak jakbym chciała.. :-( jeden frajer pozbywa się "kłopotu" a tyle osób jest prawie bezsilnych.. To nie jest sprawiedliwe. Anhata podaj konto mamy, a potem na wątku najlepiej rozliczenia prowadzić kto ile wpłacił, na co poszło, ile z bazarków itd.. Przepraszam... Quote
Marcik Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Aniu bazarki są TU. Wejdziesz to szybko zorientujesz się jak to wygląda. Robi się zdjęcia rzeczom, które są do wydania, opisuje je i podaje jakąś cenę wywoławczą oraz do kiedy trwa bazarek. Składanie ofert odbywa się w sposób najprostszy z możliwych czyli pisze się posta co i za ile bierzemy. Po zakończeniu podajesz kupującemu na PW konto do wpłaty a w zamian dostajesz adres, na który wysyłasz rzecz. Ewentualnie jak ktoś jest z tego samego miasta to umawiacie się na spotkanie. Quote
an1a Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Dostałam PW, ale niestety nic nie mogę zrobić :shake: Mój pies jest agresywny, a psiaki za duże :( On już takie traktuje jak dorosłe i nie chcę ryzykować... Quote
pati Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ja rowniez dostalam pw jestem poza warszawa wracam dzis w nocy sucze moge wziążc do siebie a z psem zobacze . mam cieczke ale jak wyjdzie w weekend psiak i zwolni mi sie moj pokuj moze mogłabym i jego zabrac ale z tym to raczej na nie bo cieczka jeszcze 2 tygodnie wiec sie obawiam cyrku w domu Quote
lilith27 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 myślę Pati, że Ania złoży ci pokłon w hołdzie jesteś wielka an1a dziękuję, że przyszłaś na wątek dla anhaty to też wsparcie Quote
anhata Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Soema to pomożesz mi i innym w inny sposób....an1a wiem jak to jest.... Pati bardzo fajnie, że mozesz wziąć sunię...:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).....ja mieszkamw Radomiu 100 km od Wawy....Marcik mi dzisiaj napisała sms, o tym że możesz wziąć...jeśli tak będzie to jak myślicie..sunia bedzie miała sznaśe na dom przrez ogłoszenia ?...Pati a kiedy można by zawieść sunię?...bo ja myślałam zeby zabrać ją do weterynarza tutaj w Radomiu....zaszczepić zbadać....moze bym ją wcześniej przed wyjazdem do hoteliku wzieła na noc do domu,żeby ją wykompać?.... Quote
anhata Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 a właśnie dzisiaj moi rodzice pojechali do psiaków...żeby je nakarmić Quote
anhata Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 a właśnie konto podam jak najszybciej....jak już się z Pati dogadam kiedy moge suńke zawieść....bo tak teraz to mi głupio... Quote
anhata Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 tak tak bazarek też oczywiście...sorry, ludziki,ze tak piszę w ielu postach ale zawsze piszę to co mi do głowy przychodzi Quote
ElzaMilicz Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Jestem. Macie jakieś możliwości transportu ? Quote
Soema Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 A tego psiaka można do drugiego hotelu wziąć, jak sunia do Pati pojedzie? Oby się szybko domki stałe znalazły..:roll: a jak po karmieniu, były jak rodzice przyjechali? Quote
Soema Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Jestem. Macie jakieś możliwości transportu ? Anhata chyba może.. ale nie wypowiadam się za nią :) Quote
anhata Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 tak do wawy ja zawioze..chyba że przeciwnosci losu...moj tata jest kierowca....gorzej, ze z wawy ja nie wiem jak dokladnie pojechac..... Quote
anhata Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 narazie czekam na opowiedz Pati...na terminy....mam nadzieje ze sie nei wycofa.... Quote
anhata Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Soema...a psiaki były..i było znow to samo chciały wskakiwać do samochodu...żaden z gospodarezy tym razem nie podszedł....jeszcze na szczęście nie jest zimno bardzo..... Quote
anhata Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Pati mozesz napisac mi na PW numer telefonu do Ciebie ????? Quote
Recommended Posts