Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#0000ff][U]Ludzie!!! to jest wołanie o pomoc!!![/U][/COLOR] [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Blagam o pomoc w imieniu tego bialo rudego przerazoneg pieska.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Przyblakal sie do domu czlowieka ktory nie moze mu pomoc ...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Piesek cierpi i jest bezradny!!![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]blagamy o dom staly , tymczasowy badz pomoc finansowa na hotel..[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]On dluzej tego nie wytrzyma :([/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]oto mail od czlowieka do ktorego przyblakal sie pies[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]"Zachowuje się spokojnie. Nie szczeka, nie warczy, nie skomle, nie wydaje[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]w ogóle żadnych dźwięków. Jest chyba wystraszony i zmarznięty. Nie[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]reaguje na nic. Po prostu siedzi na schodach i tyle. Jak widzi kogoś z[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]domowników, merda ogonem i się oblizuje. Chciałem w końcu nawet dać mu[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]jeść. Ale nie na schodach, tylko chciałem mu wynieść jedzenie do[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]pobliskiego zagajnika. Szedł za mną oblizując się. Ale jak tylkoZ[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]doszedłem do furtki i zorientował się, że chcę go wyprowadzić za[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]ogrodzenie, natychmiast zawrócił i znów skulił się na schodach. Nie[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]chciał ze mną wyjść, chociaż spokojnie mógłby potem wrócić (przecisnąłby[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]się między prętami furtki). Trochę mi go szkoda, ale niestety nie może u[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]mnie zostać.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Olszewnica Stara jest koło Chotomowa, Chotomów jest koło Legionowa, a z[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Legionowa to już rzut beretem do Józefowa (dlatego napisałem właśnie do[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]was).[/FONT]

[FONT=Times New Roman]BLAGAMY!!![/FONT]

[IMG]http://img80.imageshack.us/img80/2673/nowyobrazeu5.jpg[/IMG]
[IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3835/zdjecie013dr4.jpg[/IMG]
[IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3835/zdjecie013dr4.jpg[/IMG]

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Serce mi pęka jak wiem że on tam siedzi, ou juz nie je i nie pije minimum trzy dni i chyba trzecia noc śpi juz na tym zimnie, zreszta na zdjęciach widąc jaki jest wymarźnięty. Pilnie potrzebny chociaż tymczas!!!

Posted

czy ten człowiek, co sie do niego przyplatał mieszka w domku? czy naprawdę nie moze temu pieskowi dać choć odrobiny miejsca w ogródku? możnaby choc na budę się złożyć....dżizas - jedni mają miejsce to nie wezmą, a drudzy są tak zapsieni, ze nie wcisną...paranoja:shake:

Posted

jestem z Legnicy , mam katualnie 5 psiakow , oczekuje przyjazdu na dniach Lucjuszka na wozeczku , watek na dogo ,bardzo mi szkoda psiaczka , co z dzisiajsza noca

Posted

Ida, jesteś wspaniała, w takim razie trzeba tylko psiaka przetransportować do Ciebie. strasznie mi szkoda maleństwa, jest już naprawdę zimno, a widać, że psiunia przerażona, skoro boi się ruszyć z miejsca nawet za cenę jedzenia... :-(:shake:

matko, ile tych biedactw jest... :-( :-( :-(

Posted

Ida po raz kolejny pokazuje swoje wielkie serce, przygarnia i daje najwspanialszą opiekę najbardziej poszkodowanym i potrzebującym psiakom. Prawie rok temu dała dom Tymkowi,znalezionemu przeze mnie staremu i bardzo, bardzo schorowanemu psiakowi, Ida jest naszą dobrą wróżka, u niej psy dochodzą do siebie wiedząc, że są kochane.

Posted

[quote name='jola od jadzi']Ida po raz kolejny pokazuje swoje wielkie serce, przygarnia i daje najwspanialszą opiekę najbardziej poszkodowanym i potrzebującym psiakom. Prawie rok temu dała dom Tymkowi,znalezionemu przeze mnie staremu i bardzo, bardzo schorowanemu psiakowi, Ida jest naszą dobrą wróżka, u niej psy dochodzą do siebie wiedząc, że są kochane.[/quote]
oczekuje niedlugo przyjazdu kalekiego Lucjuszka na wozeczku ,, watek na dogo , wiec naprawde musze juz mierzyc sily na zamiary

Posted

Nie wiem czy schronisko jest dobrym pomysłem? Psy giną tam w tłumie innych i szanse na adopcje bardzo maleją. Dogomaniacy może powiedzą iż psiak jest w jakiś sposób zabezpieczony ale to zależy do jakiego schroniska trafi? Czy nie będzie zagryziony bądź pogryziony przez inne psy? Do mi\nie na DT przyjeżdżają we wtorek 2 właśnie przykłady tego niby rozwiązania
[url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/5lat-w-schronisku-notorycznie-gryziony-jego-cialko-tonie-w-ranach-124158-new/]5 lat w schron jego CIAŁKO tonie W RANACH-potrzebny transp Ruda Śl-W-wa - Strona 5 - Dogomania Forum[/url]
[url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/sky-terier-staruszka-nie-widzi-za-czuje-chce-zyc-124219-new/]SKY TERIER STARUSZKA -nie widzi,ALE ZA TO CZUJE,chce ŻYĆ !!! - Strona 4 - Dogomania Forum[/url]