viverna Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 zdaję sobie sprawę z tego, że schroniska są jakie są, ale mamy do wyboru- pies umrze z głodu i wyziębienia, albo przynajmniej będzie miał gdzie spać i co jeść. Ja pytam o bardzo duże miasto (stolicę województwa) gdzie ten Legionów? Quote
ANETTTA Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='ida47']czy w tamtej okolicy naprawde nie ma nikogo kto by go przygarnal, on taki malutki , i caly czas bez jedzenia[/quote]nikogo tam nie ma co by wzruszyła jego historia zwlaszcza ze to mały psiak Quote
Marcik Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='viverna']zdaję sobie sprawę z tego, że schroniska są jakie są, ale mamy do wyboru- pies umrze z głodu i wyziębienia, albo przynajmniej będzie miał gdzie spać i co jeść. Ja pytam o bardzo duże miasto (stolicę województwa) gdzie ten Legionów?[/quote] Legionowo pod Warszawą Quote
viverna Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 przepraszam, powinno być "to Legionowo", hmmm czyli z dużych schronisk Paluch... nie wiem czy to nie jedyne rozwiązanie z tym schronem. Gdybyśmy tu cały czas mieli rękę na pulsie i go ogłaszali, to może zostałby zauważony. A w Legionowie jest schron? Jeśli jest to jakie ma warunki? Quote
Kasiek Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Czy ktos z Warszawy lub okolic nie mógłby go na chwile przygarnac? Pomozemy w zywieniu , zajmiemy sie jego adopcja! To nie potrwa dlugo, bo pies jest grzeczniutki i łagodny i maleńki!!! BŁAGAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AlinaS Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Gdyby nie to że we wtorek przyjeżdżają do mnie dwie biedy tosama bym go wzięła na DT ale w tej sytuacji nie bardzo mam jak... Quote
ida47 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 o tym pisalam wczesniej , chodzi o chwilow przygarniecie , ja moglabym go przygarnac w kazdej chwili , do przyjazdu Lucjuszka , ale ten transport Quote
ida47 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='ida47']o tym pisalam wczesniej , chodzi o chwilow przygarniecie , ja moglabym go przygarnac w kazdej chwili , do przyjazdu Lucjuszka , ale ten transport[/quote]i nie powiem ze mialabym klopot , 5 psiakow , 6 w drodze , i chwil0wa bida 7:shake: Quote
ida47 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 rozmawiamy o nim a nie wiadomo czy on tam jest, czy zyje , bo 5 noc przed nim, bez jedzenia i picia , na dworze Quote
Kasiek Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Potrzebny ktos z Warszawy, bo nie mamy zadnego transportu :( Quote
AlinaS Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 No właśnie może jest ktoś w pobliżu kto by sprawdził czy psiak tam jeszcze jest, bądź kontakt do właściciela domu pod którym koczuje psina Quote
dusje Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 ida, a dokad mialby byc transporcik?:lol: Dopisuje, przepraszam juz sie doczytalam ze do Legnicy. Doloze pare zlociszkow do benzynki czy dieselka, jeno zgarniac malego dopoki jeszcze zywy i niezaglodzony:-(. Quote
dusje Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Juz znalazlam w poscie wstecz Ido, ratujmy faceta, male to to, przyjazne czlowiekowi i szkoda go do schronu:-( Quote
ida47 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 do przyjazdu Lucjuszka moge go przygarnac ,moze byc to czas tydzien 2 Quote
ida47 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='ida47']do przyjazdu Lucjuszka moge go przygarnac ,moze byc to czas tydzien 2[/quote] tylko caly czas sugeruje to ostatecznosc, ostatnia alternatywa Quote
ida47 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='AlinaS']spory kawałek drogi[/quote]no wlasnie a potem Quote
AlinaS Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='betinka24'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#0000ff][U]Ludzie!!! to jest wołanie o pomoc!!![/U][/COLOR] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Blagam o pomoc w imieniu tego bialo rudego przerazoneg pieska.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przyblakal sie do domu czlowieka ktory nie moze mu pomoc ...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Piesek cierpi i jest bezradny!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]blagamy o dom staly , tymczasowy badz pomoc finansowa na hotel..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]On dluzej tego nie wytrzyma :([/FONT] [FONT=Comic Sans MS]oto mail od czlowieka do ktorego przyblakal sie pies[/FONT] [FONT=Book Antiqua]"Zachowuje się spokojnie. Nie szczeka, nie warczy, nie skomle, nie wydaje[/FONT] [FONT=Book Antiqua]w ogóle żadnych dźwięków. Jest chyba wystraszony i zmarznięty. Nie[/FONT] [FONT=Book Antiqua]reaguje na nic. Po prostu siedzi na schodach i tyle. Jak widzi kogoś z[/FONT] [FONT=Book Antiqua]domowników, merda ogonem i się oblizuje. Chciałem w końcu nawet dać mu[/FONT] [FONT=Book Antiqua]jeść. Ale nie na schodach, tylko chciałem mu wynieść jedzenie do[/FONT] [FONT=Book Antiqua]pobliskiego zagajnika. Szedł za mną oblizując się. Ale jak tylkoZ[/FONT] [FONT=Book Antiqua]doszedłem do furtki i zorientował się, że chcę go wyprowadzić za[/FONT] [FONT=Book Antiqua]ogrodzenie, natychmiast zawrócił i znów skulił się na schodach. Nie[/FONT] [FONT=Book Antiqua]chciał ze mną wyjść, chociaż spokojnie mógłby potem wrócić (przecisnąłby[/FONT] [FONT=Book Antiqua]się między prętami furtki). Trochę mi go szkoda, ale niestety nie może u[/FONT] [FONT=Book Antiqua]mnie zostać.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Olszewnica Stara jest koło Chotomowa, Chotomów jest koło Legionowa, a z[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Legionowa to już rzut beretem do Józefowa (dlatego napisałem właśnie do[/FONT] [FONT=Book Antiqua]was).[/FONT] [FONT=Times New Roman]BLAGAMY!!![/FONT] [/quote] Czy jest jakiś tel do trgo człowieka Quote
Lulka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 moze jakas zbiorka na hotelik????? jakby ludki zadeklarowaly co miesieczne wpłaty, nawet niewielkie, ale regularne, to mozna by go uratowac biedaka :-( Quote
ida47 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 szkoda ze nie ma miedzy nami Betinki24 ,ona zakladalawatek , moze wie cos wiecej o piesku , , chodzi mi o aktualna sytuacje , moze ma kontakt dotego czlowieka , do ktorego przyblakal sie piesek Quote
Recommended Posts