Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdaję sobie sprawę z tego, że schroniska są jakie są, ale mamy do wyboru- pies umrze z głodu i wyziębienia, albo przynajmniej będzie miał gdzie spać i co jeść. Ja pytam o bardzo duże miasto (stolicę województwa) gdzie ten Legionów?

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ida47']czy w tamtej okolicy naprawde nie ma nikogo kto by go przygarnal, on taki malutki , i caly czas bez jedzenia[/quote]nikogo tam nie ma co by wzruszyła jego historia zwlaszcza ze to mały psiak

Posted

[quote name='viverna']zdaję sobie sprawę z tego, że schroniska są jakie są, ale mamy do wyboru- pies umrze z głodu i wyziębienia, albo przynajmniej będzie miał gdzie spać i co jeść. Ja pytam o bardzo duże miasto (stolicę województwa) gdzie ten Legionów?[/quote]
Legionowo pod Warszawą

Posted

przepraszam, powinno być "to Legionowo", hmmm czyli z dużych schronisk Paluch... nie wiem czy to nie jedyne rozwiązanie z tym schronem. Gdybyśmy tu cały czas mieli rękę na pulsie i go ogłaszali, to może zostałby zauważony. A w Legionowie jest schron? Jeśli jest to jakie ma warunki?

Posted

Czy ktos z Warszawy lub okolic nie mógłby go na chwile przygarnac?

Pomozemy w zywieniu , zajmiemy sie jego adopcja!
To nie potrwa dlugo, bo pies jest grzeczniutki i łagodny i maleńki!!!

BŁAGAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='ida47']o tym pisalam wczesniej , chodzi o chwilow przygarniecie , ja moglabym go przygarnac w kazdej chwili , do przyjazdu Lucjuszka , ale ten transport[/quote]i nie powiem ze mialabym klopot , 5 psiakow , 6 w drodze , i chwil0wa bida 7:shake:

Posted

ida, a dokad mialby byc transporcik?:lol:

Dopisuje, przepraszam juz sie doczytalam ze do Legnicy. Doloze pare zlociszkow do benzynki czy dieselka, jeno zgarniac malego dopoki jeszcze zywy i niezaglodzony:-(.

Posted

[quote name='ida47']do przyjazdu Lucjuszka moge go przygarnac ,moze byc to czas tydzien 2[/quote]
tylko caly czas sugeruje to ostatecznosc, ostatnia alternatywa

Posted

[quote name='betinka24'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#0000ff][U]Ludzie!!! to jest wołanie o pomoc!!![/U][/COLOR] [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Blagam o pomoc w imieniu tego bialo rudego przerazoneg pieska.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Przyblakal sie do domu czlowieka ktory nie moze mu pomoc ...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Piesek cierpi i jest bezradny!!![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]blagamy o dom staly , tymczasowy badz pomoc finansowa na hotel..[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]On dluzej tego nie wytrzyma :([/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]oto mail od czlowieka do ktorego przyblakal sie pies[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]"Zachowuje się spokojnie. Nie szczeka, nie warczy, nie skomle, nie wydaje[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]w ogóle żadnych dźwięków. Jest chyba wystraszony i zmarznięty. Nie[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]reaguje na nic. Po prostu siedzi na schodach i tyle. Jak widzi kogoś z[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]domowników, merda ogonem i się oblizuje. Chciałem w końcu nawet dać mu[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]jeść. Ale nie na schodach, tylko chciałem mu wynieść jedzenie do[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]pobliskiego zagajnika. Szedł za mną oblizując się. Ale jak tylkoZ[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]doszedłem do furtki i zorientował się, że chcę go wyprowadzić za[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]ogrodzenie, natychmiast zawrócił i znów skulił się na schodach. Nie[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]chciał ze mną wyjść, chociaż spokojnie mógłby potem wrócić (przecisnąłby[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]się między prętami furtki). Trochę mi go szkoda, ale niestety nie może u[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]mnie zostać.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Olszewnica Stara jest koło Chotomowa, Chotomów jest koło Legionowa, a z[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Legionowa to już rzut beretem do Józefowa (dlatego napisałem właśnie do[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]was).[/FONT]

[FONT=Times New Roman]BLAGAMY!!![/FONT]

[/quote]
Czy jest jakiś tel do trgo człowieka

Posted

szkoda ze nie ma miedzy nami Betinki24 ,ona zakladalawatek , moze wie cos wiecej o piesku , , chodzi mi o aktualna sytuacje , moze ma kontakt dotego czlowieka , do ktorego przyblakal sie piesek