Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='winter7']Hej, mnie tydzień nie było. Zioberek - super pomysł. Dzięki!!!!!!!!!! :)[/QUOTE]

Winter kochana dobrze że jesteś, jak myślisz do ogłoszeń mogę podać numer Pana Marka? jak tak to dasz mi go:)?

Posted

[quote name='zioberek87']donvitow wpłacił 100 zł:)dziękuję, ja dziś jadę i wracam w przyszły piątek, mogę nie mieć internetu:([/QUOTE]

Postraszyłem i nie przekręciła nika.:)))). Kurcze idą chłody. Kostek do Domu.

Posted

Kurcze, czy macie jakiś kontakt telefoniczny do Zioberka? Muszę się z nią skontaktować. Dostałam maila, że nie doszły pieniądze za październik. Nie wiem co robić??? Mógłby ktoś podesłać mi numer na pw? Dzięki.
A do ogłoszeń lepiej numer mój albo kogoś w temacie. Wolę sama podpytać o niektóre sprawy. Jeśli rozmowa jest ok, to podaję wtedy numer zainteresowanym do pana Marka.

Posted

ok już jestem:) winter7 się ze mną skontaktowała,pieniążki wpłacone w ogłoszeniach będą nasze numery, wpłata 25 zł od Ronald D za październik:) Donvitow nie kracz bo może mi się jeszcze to nie raz przytrafić:D wiadomo co u chłopaka:)?>

Posted

proszę o uaktualnie postu rozliczeniowego:
03.09 stan konta wynosił 453 zł
05.9 winter 7 150zł
06.09 donvitow 100zł
07.09 hotel -400 zł
17.09 Ronald_De 25 zł
24.09 KarinaR 20 zł
04.10 Donvitow 100 zł
08.10 hotel-400 zł
09.10 Ronald_De 25 zł
15.10 zioberek87 40 zł
15.10 bazarek 63 zł
STAN KONTA NA DZIŚ 15.10 TO 176 ZŁ!!!!!!!

Posted

Bonsai napisał(a):
Kostek przebywa w Bogatyni koło Zgorzelca?? Czy jakaś inna Bogatynia?

Na samym końcu cypelka :)
Nie wiem czy jest jeszcze jakaś inna Bogatynia

Posted

O jejku, to kaaaaawał drogi. :) A w ogłoszeniach podajecie gdzie jest? Ja wiem, że można załatwić transport etc. ale jednak ludzie chętniej adoptują zwierzęta bliżej swoich okolic. Myślę, że najlepiej ogłaszać głównie Wrocław, Legnica. Aż dziwne, że Kostek nie może znaleźć domu już tak długo... Odkąd jest w hoteliku nie usłyszeliśmy o nim ani jednego złego słowa. A przecież Kostek przyzwyczaja się do hoteliku i przede wszystkim - do ludzi...

Jakim tekstem go ogłaszacie najczęściej?