Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam dziś telefon w sprawie Kostka. Zainteresowana jest pani z Nowego Targu. Kostek mieszkałby w domu ( ale wynajmowanym z tego co zrozumiałam). Nie ma tam dzieci ani innych psów czy kotów. Szukamy teraz kogoś do wizyty przedadopcyjnej. Ale musi to być ktoś z doświadczeniem w sprawdzaniu domów. Czujny jak ważka :) Przychodzi Wam ktoś do głowy????

Posted

[quote name='winter7']Miałam dziś telefon w sprawie Kostka. Zainteresowana jest pani z Nowego Targu. Kostek mieszkałby w domu ( ale wynajmowanym z tego co zrozumiałam). Nie ma tam dzieci ani innych psów czy kotów. Szukamy teraz kogoś do wizyty przedadopcyjnej. Ale musi to być ktoś z doświadczeniem w sprawdzaniu domów. Czujny jak ważka :) Przychodzi Wam ktoś do głowy????[/QUOTE]
napisałam na niebieskim prośbę do osoby z Zakopanego ale dawno nie była na forum.Jak się odezwie to napiszę .

Posted

[quote name='baster i lusi']napisałam na niebieskim prośbę do osoby z Zakopanego ale dawno nie była na forum.Jak się odezwie to napiszę .[/QUOTE]

Jak zwykle można na Ciebie liczyć. Dziękuję.
Ja napisałam na FB na wizytach przed i po adopcyjnych do dwóch osób z Mysłowic. Może się odezwą.

Posted

[quote name='baster i lusi']Napisałam też do [URL]http://www.dogomania.pl/forum/members/36772-Rudzia-Bianca[/URL][/QUOTE]

Ja się nie podejmę , mam trochę za daleko :(
Odpisałam na pw .

Winter z Mysłowic to raczej nikt nie pojedzie do NT , to trochę daleko . Po drodze są Myślenice ;)

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Ja się nie podejmę , mam trochę za daleko :(
Odpisałam na pw .

Winter z Mysłowic to raczej nikt nie pojedzie do NT , to trochę daleko . Po drodze są Myślenice ;)[/QUOTE]

No to dobrze, że nie pomyliłam Nowego Targu z Nowym Jorkiem :D

Posted (edited)

Asior- pracuje w schronie wKrk- mogę zadzwonić.
Irenak wolontariuszka i psiara z Krk- też mam tel. Kogoś znajdą Kostkowi.
Jakby co to mój tel 602751299
EDIT.
IrenaK nie zna nikogo ale zobaczy co się da zrobić.
Asior- byli w piątek w tym terenie na interwencjach i narazie się tam nie wybierają/ KTOZ/ Jeśli nikogo nie znajdziecie to poproszę Asior by przy okazji interwencji w tym rejonie przy okazji sprawdzili ale tak na zaraz nie mogą.:(

Edited by Donvitow
Posted

nie chcę mieszać ale dopiero dziś dostałam odpowiedż na niebieskim od osoby która ma bulla i jest z Zakopanego.Nr telefonu podam na pw.

[quote name='"sociald6"']pewnie że tak, ale nie mam teraz za bardzo jak śledzić forum, więc podaje mój nr................. więc prosze o kontakt, jak coś mogłabyn nawet jutro pojechac, mam w nt też koleżankę kiedyś tez robiła wizyty więc ją bym zabrała. :)[/quote]

Posted

Witam z Zakopanego. Nr telefonu podałam, jeśli potrzeba dawajcie znać, jutro mam wolny dzień więc prosze o szybką decyzję, bo inaczej kolejne wolne mam za 3 dni.
O włąsnie doczytałam, że wizyta dziś. Trzymam kciuki i pozdrawiam :)

Posted

Trzymajcie trzymajcie kciuki :) Przeczytałam cały wątek Kostka , pooglądałam zdjęcia ( te w zbożu z kołami do góry i uśmiechniętym pysiem są cudne :) ) pomęczyłam biedną Winter pytaniami o Kostka i mogę jechać :) Wsparcie mam w Psiej Szkole , razem postaramy się prześwietlić domek na wszelkie możliwe sposoby i ewentualności ;) ale jeśli wolicie żeby wizytę zrobił ktoś kto ma bulka ( ja nie mam nigdy nie miałam i mieć nie będę przyznaję się bez bicia , ale robiłam wizytę dla asta w Myślenicach ) to nie ma sprawy :)
Jakby co to wyjeżdżam ok 13 .

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Trzymajcie trzymajcie kciuki :) Przeczytałam cały wątek Kostka , pooglądałam zdjęcia ( te w zbożu z kołami do góry i uśmiechniętym pysiem są cudne :) ) pomęczyłam biedną Winter pytaniami o Kostka i mogę jechać :) Wsparcie mam w Psiej Szkole , razem postaramy się prześwietlić domek na wszelkie możliwe sposoby i ewentualności ;) ale jeśli wolicie żeby wizytę zrobił ktoś kto ma bulka ( ja nie mam nigdy nie miałam i mieć nie będę przyznaję się bez bicia , ale robiłam wizytę dla asta w Myślenicach ) to nie ma sprawy :)
Jakby co to wyjeżdżam ok 13 .[/QUOTE]
dziękujemy cioteczka za wizytę ,sprawdzaj sprawdzaj bo Kostuś tyle już czeka i zasługuje na dobry domek.

Posted

Jestem jestem, to prawie 60 km ode mnie więc musiałam dojechać a i chwilę rozmawiałyśmy na miejscu .
Obie z Psią Szkołą mamy sporo wątpliwości , czy ludzie będą w stanie zapewnić Kostkowi to co najlepsze , po dyskusji jeszcze w drodze powrotnej doszłyśmy obie do wniosku że jesteśmy niestety raczej na nie , ale o wszystkim zdecydują opiekunowie Kostka .
Szczegółową relację zdam Winter , na razie rozmawiałyśmy tylko wstępnie bo ona w pracy .