Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

byle jak najszybciej... kurde nie mam już pomysłu, ludzie nadal się boją astów:( a może by z nim wyjść na miasto z chustką "szukam domu" ludzie mogli by go na żywo zobaczyć pogłaskać... nie wiem czepiam się wszystkiego:(

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sprawdziłam konto:
10.08. danvitow 100 zł stała
16.08 karinaR. 10 zł stała
20.08 ZDWRDWD 5 zł bazarek ogłoszeniowy
21. 08 hugolaśny 5 zł bazarek ogłoszeniowy
22.08 tripti 10 zł bazarek ogłoszeniowy
22.08 ronald D 25 zł stała

Winter7 jak możesz to wpisz to do pierwszego postu i dopisz 90 zł z mojego bazarku dla Kostka

Posted

zioberek87 napisał(a):
sprawdziłam konto:
10.08. danvitow 100 zł stała
16.08 karinaR. 10 zł stała
20.08 ZDWRDWD 5 zł bazarek ogłoszeniowy
21. 08 hugolaśny 5 zł bazarek ogłoszeniowy
22.08 tripti 10 zł bazarek ogłoszeniowy
22.08 ronald D 25 zł stała

Winter7 jak możesz to wpisz to do pierwszego postu i dopisz 90 zł z mojego bazarku dla Kostka

moja wpłata za bazarek ogłoszeniowy była 19.08. czyżby jeszcze nie doszła?

Posted

sprawdziłam, kurde pomieszały mi się troche te wpłaty bo równocześnie skończyłam bazarek, przepraszam faktycznie jest wpłata 20.08 zaksięgowane 25 zł, jeszcze raz bardzo przepraszam:(

Posted

zioberek87 napisał(a):
sprawdziłam, kurde pomieszały mi się troche te wpłaty bo równocześnie skończyłam bazarek, przepraszam faktycznie jest wpłata 20.08 zaksięgowane 25 zł, jeszcze raz bardzo przepraszam:(

nie ma za co przepraszać ,pomyłki się zdarzają.

Posted

Zioberku, sprawdź post rozliczeniowy. Czy wszystko się zgadza? Czy masz z czego zapłacić za wrzesień?
W poście rozliczeniowym nie wpisałam 400zł, które założyłam za Kostka w lipcu. Żeby nie robić już bałaganu.
Dziękuję wszystkim za wpłaty.
Niestety sytuacja finansowa Kostka jest krytyczna... :(

Posted

zaraz podliczę ile kasy ma dokładnie Kostuś i sprawdzę post rozliczeniowy. Ladymonia cioteczko na razie jeszcze nie mam nic na koncie, jutro sprawdzę jeszcze:) zrobiłam kolejny bazarek dla Kostusia więc błagam Was cioteczki i wujkowie chociaż wejdzcie i podnieście
http://www.dogomania.pl/forum/threads/231052-Wszytsko-po-5-z%C5%82-w-opcji-licytacji-lub-kt-serdecznie-zapraszam-do-30-09-do-22-00?p=19556253#post19556253
mam na koncie wpłatę od Jara- ogłoszenia z 31.08 5 zł, podejrzewam że to z bazarku understandme, bardzo dziękuję:)

Posted

Winter7 ciocia post rozliczeniowy jest w porządku! wpisz tylko tą to wpłatę od Jara 5 zł za ogłoszenia co dzisiaj zobaczyłam. Kostuś na dzień dzisiajeszy ma 453 zł ( w dniu 19.08 miał 158 zł ale plus deklaracje które wpłynęły, mój bazar i bazar ogłoszeniowy understandme oraz moja deklaracja) kasę na ten miesiąc ma, zostanie 53 zł, zrobiłam bazarek dla niego jeszcze raz proszę o rozsyłanie podnoszenie itd. nie ma co ukrywać że z kasą bardzo krucho, Winter7 Ty już tyle razy za niego założyłaś masakra:( skąd ja Ci to oddam:( jak to wystarcza tylko na kolejny miesiąc. Nie ma co. Musimy chłopaka jak najszybciej wyadoptować a do tego czasu przydały by się nowe deklaracje, popiszę pozapraszam na wątek mam nadzieję że coś się dozbiera:(

Posted

zioberek87 napisał(a):
przykro mi:(

Maczka szczęścia nie miała.... Od szczeniaczka była w schronie, a potem w DT okazało się, że ma nowotwór.....
Biedulinka :(

Posted

zapraszam na bazarek z którego 25 % dochodu przeznaczone zostanie na Kostka
proszę o reklamowanie podnoszenie i oczywiście kupowanie jak ktoś znajdzie coś dla siebie

aby przenieść się na bazarek
wystarczy kliknąć na obrazek

Posted

Donvitow napisał(a):
zioberek- przelałem deklarację za wrzesień.
Jak jeszcze raz przekręcisz mój nik to przestanę wpłacać.:)

:roflt:

Wielkie dzięki za dekl :D
I całusy dla Rudzi za barazek. Wpadnę wieczorem
Buziaki

Posted

W związku z ogłoszeniami dla Kostka. Prosze podajcie mi tekst, zdjęcia, kontakt, miasto na jakie ogłoszać, tak na gotowca, bo mam małe kociaki w domu ( znalazłam w torbie na polu!) i mam naprawde urwanie głowy :roll: Weszłam na chwilkę na dogo i raczej nie będe miała zbyt duzo czasu na grzebanie na dogo, bo zaraz pora karmienia, ledwo chodzę. Podajcie mi to najlepiej na bazarku, tam to wszystko ogarnę...