Rudzia-Bianca Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Dokładnie wszystko opisałam Winter w relacji z wizyty, gdyby ktoś chciał wiedzieć piszcie do niej niech Wam podeśle . Za długie żeby tu wstawiać ;) Będę tu zaglądać i pamiętać o nim gdybym wiedziała że ktoś szuka takiego słodziaka :) Quote
winter7 Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Jeszcze raz dzięki za wizytę p/a. Tym bardziej, że Rudzia przekazała 35 zł za paliwo na Kostusia :D Zadzwonię dziś jeszcze do Azylu, ale ja po rozmowie z Rudzią i przeczytaniu relacji jestem stanowczo na NIE. O ile pani jest jeszcze reformowalna, o tyle pan uważa się za znawcę amstaffów, bo kiedyś wziął takiego ze schroniska i miał przez 4 lata, ale jak poszedł do wojska, to nie miał się kto nim zająć, a rodzice się bali, więc został oddany z powrotem do schronu...... :angryy: Psa żywił ryżem z kością i dosypywał magnezu. A czasem majętni rodzice kupowali mu royala i wtedy przybierał na masie. No a poza tym wszyscy jego znajomi mają amstaffy:crazyeye: Jeśli ktoś ma ochotę mogę na pw podesłać całą relację. Generalnie SZUKAMY DALEJ. PS. Po tym co tu napisałam nie będę już dzwonić do Azylu - bo to bez sensu :roll: Quote
baster i lusi Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 próbować trzeba by się nie żałowało ,że zaprzepaściło się szansę na domek.Wierzę że gdzieś jest ten domek dla Kostka tylko musimy go ogłaszać ogłaszać i jeszcze raz ogłaszać. Quote
Karro Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Kostek musi trafić do NORMALNEGO domu, nie takiego ;) Szukamy dalej! Ale ważne że są jacyś zainteresowani! :) Quote
piescofajnyjest Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 szkoda.....cieszymy sie, ze cos sie dzieje w sprawie Kostka-byle tak dalej! Quote
Rudzia-Bianca Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 understandme napisał(a):Kostek musi trafić do NORMALNEGO domu, nie takiego ;) Szukamy dalej! Ale ważne że są jacyś zainteresowani! :) Też tak uważam :) Zaglądam do Kostka , bo on taki już trochę mój :) Quote
zioberek87 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 kurde szkoda, nie takiego domku ale Kostusia że nadal musi czekać:( Quote
phase Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ja i tak się cieszę, że chociaż był telefon w sprawie Kostusia. Smutno, że to nie ten domek, ale on jeszcze będzie! Quote
baster i lusi Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Kostek musi znależć swojego człowieka.Czesio czekał ponad dwa lata i się doczekał.Tylko musimy go ogłaszać. http://www.dogomania.pl/forum/threads/176979-amstaff-Czesio-ma-DOM-b%C4%85d%C5%BA-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-ch%C5%82opaku-D/page5 Quote
Rudzia-Bianca Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Podnoszę Kostka strasznie tu cicho u niego . Quote
winter7 Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 ;)[attachment=1788:8855.attach] [attachment=1789:8856.attach] [attachment=1790:8857.attach] [attachment=1791:8858.attach] [attachment=1792:8859.attach] Quote
winter7 Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 [attachment=1798:8865.attach]nasz Kostuś kochany Quote
zioberek87 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 "świeży" KOstuś:) ha ha ha piękny:) przepięknie wygląda ta sierść te krągłości:) w sensie mięśnie:D cudo! Quote
Donvitow Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Bardzo w typie. Ładny. Zgrabny. Ułożony. :) Kurcze ogłoszenia muszą być kiepskie.:( Quote
baster i lusi Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Donvitow napisał(a):Bardzo w typie. Ładny. Zgrabny. Ułożony. :) Kurcze ogłoszenia muszą być kiepskie.:( przykro mi :-( sama nie potrafię robić ogłoszeń:oops: więc kupuję pakiet na bazarku.Więc są jakie są nic na to nie poradzę. Quote
Donvitow Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 baster i lusi napisał(a):przykro mi :-( sama nie potrafię robić ogłoszeń:oops: więc kupuję pakiet na bazarku.Więc są jakie są nic na to nie poradzę. To był żart. Też nie robię i nie umiem. A jak napiszę tekst to jest obiektywny i raczej odstręczający.:(. Nadal trzymam kciuki.:) Quote
winter7 Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Tekst był wymieniany dwukrotnie. Kostek ma świetne zdjęcia, mnóstwo ogłoszeń, osobnego fanpage'a na FB, był promowany przez SOS AMSTAFF i Fundację AST, w pracy wciskałam każdemu jego naprawdę piękne plakaty profesjonalnie wydrukowane w drukarni i ma chyba ........ wielkiego pecha. Nie wiem czemu jest taki marny odzew....:( Quote
Donvitow Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 winter7 napisał(a):Tekst był wymieniany dwukrotnie. Kostek ma świetne zdjęcia, mnóstwo ogłoszeń, osobnego fanpage'a na FB, był promowany przez SOS AMSTAFF i Fundację AST, w pracy wciskałam każdemu jego naprawdę piękne plakaty profesjonalnie wydrukowane w drukarni i ma chyba ........ wielkiego pecha. Nie wiem czemu jest taki marny odzew....:( Podglądam i widzę. :).Żartowałem Nasza Tekilka 2 lata czekała na Dom. Mimo ogłoszeń,Allegro,fb. Fot w albumie 40 a w kompie 3xwięcej. Ładna,zgrabna,kochana i zero odzewu przez 1,5 roku i nagle Dom.:) I Kostek doczeka. Byle przed zimą. Quote
Recommended Posts