Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokładnie wszystko opisałam Winter w relacji z wizyty, gdyby ktoś chciał wiedzieć piszcie do niej niech Wam podeśle . Za długie żeby tu wstawiać ;) Będę tu zaglądać i pamiętać o nim gdybym wiedziała że ktoś szuka takiego słodziaka :)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze raz dzięki za wizytę p/a. Tym bardziej, że Rudzia przekazała 35 zł za paliwo na Kostusia :D
Zadzwonię dziś jeszcze do Azylu, ale ja po rozmowie z Rudzią i przeczytaniu relacji jestem stanowczo na NIE. O ile pani jest jeszcze reformowalna, o tyle pan uważa się za znawcę amstaffów, bo kiedyś wziął takiego ze schroniska i miał przez 4 lata, ale jak poszedł do wojska, to nie miał się kto nim zająć, a rodzice się bali, więc został oddany z powrotem do schronu...... :angryy:
Psa żywił ryżem z kością i dosypywał magnezu. A czasem majętni rodzice kupowali mu royala i wtedy przybierał na masie. No a poza tym wszyscy jego znajomi mają amstaffy:crazyeye:
Jeśli ktoś ma ochotę mogę na pw podesłać całą relację.
Generalnie SZUKAMY DALEJ.

PS. Po tym co tu napisałam nie będę już dzwonić do Azylu - bo to bez sensu :roll:

Posted

Donvitow napisał(a):
Bardzo w typie. Ładny. Zgrabny. Ułożony. :)
Kurcze ogłoszenia muszą być kiepskie.:(

przykro mi :-( sama nie potrafię robić ogłoszeń:oops: więc kupuję pakiet na bazarku.Więc są jakie są nic na to nie poradzę.

Posted

baster i lusi napisał(a):
przykro mi :-( sama nie potrafię robić ogłoszeń:oops: więc kupuję pakiet na bazarku.Więc są jakie są nic na to nie poradzę.

To był żart. Też nie robię i nie umiem. A jak napiszę tekst to jest obiektywny i raczej odstręczający.:(.
Nadal trzymam kciuki.:)

Posted

Tekst był wymieniany dwukrotnie. Kostek ma świetne zdjęcia, mnóstwo ogłoszeń, osobnego fanpage'a na FB, był promowany przez SOS AMSTAFF i Fundację AST, w pracy wciskałam każdemu jego naprawdę piękne plakaty profesjonalnie wydrukowane w drukarni i ma chyba ........ wielkiego pecha.
Nie wiem czemu jest taki marny odzew....:(

Posted

winter7 napisał(a):
Tekst był wymieniany dwukrotnie. Kostek ma świetne zdjęcia, mnóstwo ogłoszeń, osobnego fanpage'a na FB, był promowany przez SOS AMSTAFF i Fundację AST, w pracy wciskałam każdemu jego naprawdę piękne plakaty profesjonalnie wydrukowane w drukarni i ma chyba ........ wielkiego pecha.
Nie wiem czemu jest taki marny odzew....:(

Podglądam i widzę. :).Żartowałem
Nasza Tekilka 2 lata czekała na Dom. Mimo ogłoszeń,Allegro,fb. Fot w albumie 40 a w kompie 3xwięcej. Ładna,zgrabna,kochana i zero odzewu przez 1,5 roku i nagle Dom.:)

I Kostek doczeka. Byle przed zimą.