baster i lusi Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 wysyłam na wątek gotowca.a województwo chyba dolnośląskie bo tam Kostuś przebywa, http://alegratka.pl/ogloszenie/kostek-cudowny-psiak-w-typie-amstaffa-21101921.html Quote
Rudzia-Bianca Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Zaglądnijcie proszę , podobna sytuacja jak Kostka :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/231563-Donald-w-typie-Ca-de-Bastiar-Eutanazja-wybawieniem Quote
piescofajnyjest Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 no wlasnie???? cisza tutaj.....:eviltong: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Oj cisza .Kostek pora do domu już ... Quote
Rudzia-Bianca Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 To podskoczę tu dla Kostka :) I przypomnę się z bazarkiem ( to ten z VOLVO ;) ) Quote
winter7 Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Wczoraj dzwonił jakiś pan z Warszawy w sprawie Kostka, ale jak się dowiedział, że pierwszym krokiem jest wizyta przedadopcyjna w domu, to się wyłączył. Jak się do niego dodzwoniłam, to odebrała jakaś pani i powiedziała, że nie życzą sobie aby jakiś wolontariusz przychodził im do domu i chcą psa bezpośrednio od właściciela.... A tak w ogóle to mieli jeszcze w domu sukę huskiego a Pan mnie uświadamiał, że ona się nie rzuca na inne psy, bo rasa husky pochodzi od owczarka niemieckiego :-o Quote
Alicja Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 podniosę Kostusia i poproszę o głosy na Białą Podlaską http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84!/page10#post19676842 Quote
piescofajnyjest Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 ze huski od owczarka???? hehehehheh:) a co to w ogole ma wspolnego z Kostkiem???.jakies oszolomy i tyle! Quote
Rudzia-Bianca Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='winter7']Wczoraj dzwonił jakiś pan z Warszawy w sprawie Kostka, ale jak się dowiedział, że pierwszym krokiem jest wizyta przedadopcyjna w domu, to się wyłączył. Jak się do niego dodzwoniłam, to odebrała jakaś pani i powiedziała, że nie życzą sobie aby jakiś wolontariusz przychodził im do domu i chcą psa bezpośrednio od właściciela.... A tak w ogóle to mieli jeszcze w domu sukę huskiego a Pan mnie uświadamiał, że ona się nie rzuca na inne psy, bo rasa husky pochodzi od owczarka niemieckiego :-o No tak całe życie człowiek się uczy ... Quote
Karro Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='winter7']Wczoraj dzwonił jakiś pan z Warszawy w sprawie Kostka, ale jak się dowiedział, że pierwszym krokiem jest wizyta przedadopcyjna w domu, to się wyłączył. Jak się do niego dodzwoniłam, to odebrała jakaś pani i powiedziała, że nie życzą sobie aby jakiś wolontariusz przychodził im do domu i chcą psa bezpośrednio od właściciela.... A tak w ogóle to mieli jeszcze w domu sukę huskiego a Pan mnie uświadamiał, że ona się nie rzuca na inne psy, bo rasa husky pochodzi od owczarka niemieckiego :-o[/QUOTE] Czego to ja się od ludzi nie dowiem ... Quote
Donvitow Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='understandme']Czego to ja się od ludzi nie dowiem ...[/QUOTE] Więcej " ciekawego" można się jeszcze dowiedzieć z netu.:) Quote
winter7 Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Pozostaje tylko czekać. Aktywowałam wszystkie ogłoszenia. Ale póki co nikt inny nie dzwonił. Quote
zioberek87 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 ronald D 25 zł przelał. a może spróbowalibyśmy w gazecie go ogłosić? Quote
Recommended Posts